Fórum o tramvajové trati MSTS MHD OLOMOUC -

**********Svůj dotaz zařaďte prosím do nějakého již vytvořeného tématu, nová témata a nepodepsané příspěvky budou kvůli přehlednosti smazána!**********

Fórum o tramvajové trati MSTS MHD OLOMOUC -> 7. O trati - dotazy, pochvaly, návrhy na aktivity atp. - psát mohou i neregistrovaní -> Dotazy k trati

První | Předchozí | 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 | Další | Poslední

  1. Hofo22
    Uživatel

    Věk: 27
    Založeno: 29. 11. 2008 16.14
    Příspěvků: 14
    # 16. 12. 2008 2.20 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    Vydím že trat bude dnes na ceste.Už sa nemožem dočkat až mi príde
  2. martindabel666
    Neregistrovaný
    # 16. 12. 2008 8.30 | skvělá hra která mi nejde:_( | Odpovědět Windows Vista MSIE 7.0
    mám visty a nějak mi to blbne:_( načte mi spouštění hry do poloviny a pak to spadne v čem asi je problém? děkuji
  3. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 16. 12. 2008 9.52 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.4
    martindabel666 napsal:
    mám visty a nějak mi to blbne:_( načte mi spouštění hry do poloviny a pak to spadne v čem asi je problém? děkuji
    Zkuste se mrknout
    ZDE Visty nemám a ani nechci, takže nemohu poradit. Funkční MSTS Bin je samozřejmostí, kdyztak zkuste polopatě všechny složky nakopírovat tam, kam patří = ROUTES, TRAINS, GLOBAL do slozky Train simulator...


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  4. liborvymola
    Neregistrovaný
    # 16. 12. 2008 10.31 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    super!!!!!!!!!!!!!!!!! fakt dobry
  5. jakub
    Neregistrovaný
    # 16. 12. 2008 11.35 | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    jendo mě se tratě na obráskách líbí ale mám hru ale nendá se hrád podívej se na dotazi k trati tam si to přečti
  6. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 16. 12. 2008 14.09 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.4
    liborvymola napsal:
    super!!!!!!!!!!!!!!!!! fakt dobry
    Takže si to už rozchodil??? kde byla chyba?


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  7. liborvymola
    Neregistrovaný
    # 16. 12. 2008 15.44 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    Ja???? ja bezbroblemů ale uvaria mi nejde 2,3.pohled. Jsem Libor Výmola asi jste se spletl
  8. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 16. 12. 2008 16.50 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.4
    liborvymola napsal:
    Ja???? ja bezbroblemů ale uvaria mi nejde 2,3.pohled. Jsem Libor Výmola asi jste se spletl
    Aha, sorry :) důležité je, že to funguje. 2. a 3. pohled je myšleno co? Pohle z venku nejde??? Divné :-D


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  9. liborvymola
    Neregistrovaný
    # 16. 12. 2008 17.01 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    vždy to spadne
  10. Jeffy
    Neregistrovaný
    # 16. 12. 2008 17.25 | Odpovědět Windows XP Firefox 2.0.0.6
    Ahoj Jendo, tak trať je Suprová a zatím jede bez problému... Akorát před tím, než zavřu dveře, tak dám "B" jako bzučák, ale mě to začne cinkat jak když cinkám před odjezdem. A vůbec mi to nedělá takové to Olomoucké, šak viš ne? Ten zvuk předtím než zavřeš dveře!!! Zkus kdyžtak poradit. Dikec
  11. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 16. 12. 2008 17.43 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.4
    Jeffy napsal:
    Ahoj Jendo, tak trať je Suprová a zatím jede bez problému... Akorát před tím, než zavřu dveře, tak dám "B" jako bzučák, ale mě to začne cinkat jak když cinkám před odjezdem. A vůbec mi to nedělá takové to Olomoucké, šak viš ne? Ten zvuk předtím než zavřeš dveře!!! Zkus kdyžtak poradit. Dikec
    A co zkusit X??? Asi si nejel výukovou misi co


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  12. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 16. 12. 2008 17.46 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.4
    liborvymola napsal:
    vždy to spadne
    áha!!! Musíš v nastavení msts vypnout stíny!!! je to psané v souborech read me!!! pak to pujde, zkus to... viz tabulka
    ZDE


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  13. liborvymola
    Neregistrovaný
    # 16. 12. 2008 18.02 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0

    mstsolomouc napsal:
    áha!!! Musíš v nastavení msts vypnout stíny!!! je to psané v souborech read me!!! pak to pujde, zkus to... viz tabulka ZDE

    spadla mi celá hra. Může to být tím že tam mám i 180,dvojkolejku,JZD...??

  14. Neregistrovaný
    # 16. 12. 2008 18.23 | Odpovědět Windows Vista Opera 9.60
    kdyztak zkuste polopatě všechny složky nakopírovat tam, kam patří = ROUTES, TRAINS, GLOBAL do slozky Train simulator...[/cite]

    Tagže do visty nepotřebuju MSTS BIN???? (totiž mě nejde)
    Mužeš mi poslat návod CO nakopírovat do složky ROUTES,TRAINS,GLOBAL
    na email:kocour95@seznam.cz
  15. pingu93
    Uživatel

    Věk: 24
    Založeno: 30. 11. 2008 14.42
    Příspěvků: 64
    # 16. 12. 2008 18.29 | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.0.4
    Neregistrovaný napsal:
    Tagže do visty nepotřebuju MSTS BIN???? (totiž mě nejde)

    MSTS bin potřebuješ, ať chceš nebo ne!

    Už se těšííím! :D Vario LF.E je nejkrásnější tramvaj! <3
  16. jakub
    Neregistrovaný
    # 16. 12. 2008 18.30 | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    jendo já nevi mě to prostě nende nainstalovat když to pořad nepude tak to vimažu a skusim si koupit nové dvd aji táta to skoušel a to prostě nejde spustit pořád to píše error a divny čísla
  17. martindabel666
    Neregistrovaný
    # 16. 12. 2008 20.47 | nefunkčnost | Odpovědět Windows Vista MSIE 7.0
    nezlobte se kluci ale at jsem to nakopiroval jak chtěl nejde mi to zprovoznit:_( ale držím vám palce at se vám ve vývoji a pokračování vše daří na jedničku
    Edit Admin Jenda: A hru máte v češtině? Nainstaloval jste správně MSTS Bin???
  18. petr
    Neregistrovaný
    # 16. 12. 2008 21.10 | Odpovědět Windows Vista Opera 9.60
    pingu93 napsal:
    Neregistrovaný napsal:Tagže do visty nepotřebuju MSTS BIN???? (totiž mě nejde)MSTS bin potřebuješ, ať chceš nebo ne!

    Co se stane když ho nebudu mít?????
    Edit Admin Jenda: Nerozjedeš trať ani kdyby ses na hlavu stavěl...
  19. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 16. 12. 2008 21.12 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.4
    martindabel666 napsal:
    nezlobte se kluci ale at jsem to nakopiroval jak chtěl nejde mi to zprovoznit:_( ale držím vám palce at se vám ve vývoji a pokračování vše daří na jedničku
    Nezlobíme se, ale mohu povrdit, že i pod vistama to jede, dnes jsem pařil u Lukina a pohoda. Pokud vám to píše něco jako error 160 atd a pak Vario, T3 atd, tak nemáte v PC MSTS Bin který jak mám 100x napsaný na stránkách je pro trať nezbytný!!!


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  20. Hofo22
    Uživatel

    Věk: 27
    Založeno: 29. 11. 2008 16.14
    Příspěvků: 14
    # 16. 12. 2008 23.41 | MSTS Bin | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    Cawko.Nemám Bin idem si ho stiahnut.mam ho nechat tam kde sa ulozi alebo je to jedno???
    Diky.
  21. petr
    Neregistrovaný
    # 16. 12. 2008 23.47 | MSTS Bin | Odpovědět Windows Vista Opera 9.60
    Nevadí když mám nejnovější verzi MSTS Bin?????
  22. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 17. 12. 2008 0.58 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.4
    Hofo22 napsal:
    Cawko.Nemám Bin idem si ho stiahnut.mam ho nechat tam kde sa ulozi alebo je to jedno???Diky.
    Dělej to dle návodu u binu a bude to oki


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  23. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 17. 12. 2008 0.58 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.4
    petr napsal:
    Nevadí když mám nejnovější verzi MSTS Bin?????
    Nemělo by...


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  24. Jeffy
    Neregistrovaný
    # 17. 12. 2008 8.09 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    Ahoj Jendo, trať je Super a fakčí bez problému. Včera jsem zvládl i jednu aktivitu. Fakt MAZEC!!!!
  25. liborvymola
    Neregistrovaný
    # 17. 12. 2008 8.25 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    liborvymola napsal:
    mstsolomouc napsal:áha!!! Musíš v nastavení msts vypnout stíny!!! je to psané v souborech read me!!! pak to pujde, zkus to... viz tabulka ZDE


    spadla mi celá hra. Může to být tím že tam mám i 180,dvojkolejku,JZD...??
  26. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 17. 12. 2008 9.22 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.4
    liborvymola napsal:
    spadla mi celá hra. Může to být tím že tam mám i 180,dvojkolejku,JZD...??
    Dvoukolejku a JZD mám taky, z tvého popisu mi není vůbec jasné co, kde, jak, proč ti spadlo!!! Udělej screen chybové hlášky nebo to přesně popiš!
    Jeffy napsal:
    Ahoj Jendo, trať je Super a fakčí bez problému. Včera jsem zvládl i jednu aktivitu. Fakt MAZEC!!!!
    No paráda! Všichni máte naprosto stejné soubory na DVD, zde je další důkaz že když hráč vše udělá jak má, nic nepadá a funguje bez problému, díky moc za tuto zprávu.


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  27. Jeffy
    Neregistrovaný
    # 17. 12. 2008 16.39 | Odpovědět Windows XP Firefox 2.0.0.6
    Chlapi já se nechci nijak vytahovat, ale zálohovat si jednu složku Global, a nakopírovat Program Files do Program Files není takový problém ne?? Pokud máte správně nainstalované a nastavené MSTS + Bin, a nejde Vám to, tak to teda fakt nechápu...
  28. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 17. 12. 2008 18.15 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.4
    Jeffy napsal:
    Chlapi já se nechci nijak vytahovat, ale zálohovat si jednu složku Global, a nakopírovat Program Files do Program Files není takový problém ne?? Pokud máte správně nainstalované a nastavené MSTS + Bin, a nejde Vám to, tak to teda fakt nechápu...
    Souhlas


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  29. Hofo22
    Uživatel

    Věk: 27
    Založeno: 29. 11. 2008 16.14
    Příspěvků: 14
    # 17. 12. 2008 20.14 | Bin | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    a kde je ten návod???
  30. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 17. 12. 2008 21.24 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.4
    Hofo22 napsal:
    a kde je ten návod???
    V obalu DVD, na DVD ve slozce návod, na DVD formou "video návod" to by mohlo stačit ne


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  31. Hofo22
    Uživatel

    Věk: 27
    Založeno: 29. 11. 2008 16.14
    Příspěvků: 14
    # 18. 12. 2008 20.08 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    Cawes.Hra mi dnes dosla lenze mi to vypisuje rozne hlasenia ako napr.
    Error reading train database file
    file:
    line:196
    Bude to tým ze nemam este nainstalovany Bin a ked ho chcem instalovat nejde nainstalovat.diky za pomoc
  32. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 18. 12. 2008 20.12 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.4
    Hofo22 napsal:
    Cawes.Hra mi dnes dosla lenze mi to vypisuje rozne hlasenia ako napr.

    A jeje, další takový... jistě že to je tím, že nemáš BIN!!! Zrovna u tebe Hofo jsem myslel, že už to dávno máš...Prostuduj si návod na instalaci Binu


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  33. Hofo22
    Uživatel

    Věk: 27
    Založeno: 29. 11. 2008 16.14
    Příspěvků: 14
    # 18. 12. 2008 22.20 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    cawko jendo hra uz ide je to super.
  34. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 18. 12. 2008 22.53 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.5
    Hofo22 napsal:
    cawko jendo hra uz ide je to super.
    Bravo
    . PS: jake si měl číslo objednávky? Došlo ti to nějak rychle že :) Pošta mě překvapuje, dnes to dodám a druhej den už hráči paří .


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  35. Hofo22
    Uživatel

    Věk: 27
    Založeno: 29. 11. 2008 16.14
    Příspěvků: 14
    # 19. 12. 2008 0.07 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    cislo objednavky 0108.presne tak rychlo to doslo ved je to len dobre
  36. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 19. 12. 2008 1.09 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.5
    Hofo22 napsal:
    cislo objednavky 0108.presne tak rychlo to doslo ved je to len dobre
    No, jo, já věděl, že to mám podat na hlavní poště .


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  37. liborvymola
    Neregistrovaný
    # 19. 12. 2008 9.42 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    takže zapnu MSTS jede v poho,dám vario hra se zapne jsem v kabině dám 2 nebo 3 pohled hra spadne a napíše to jestli chci napsat do Microsoftu já dám ne (jak mi táta řek) a hru musím zpustit znova když jsme přenastavily nastavení nešlo pustit nic
  38. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 19. 12. 2008 9.57 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.5
    liborvymola napsal:
    takže zapnu MSTS jede v poho,dám vario hra se zapne jsem v kabině dám 2 nebo 3 pohled hra spadne a napíše to jestli chci napsat do Microsoftu já dám ne (jak mi táta řek) a hru musím zpustit znova když jsme přenastavily nastavení nešlo pustit nic

    Takže podle tohoto screenu ti to nejde??? To je teda LOL. Šlo jen o to, vypnout stíny!!! Vario se nemá se stíny rádo. Jaktože ostatním to jde .


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  39. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 20. 12. 2008 14.13 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.5
    ferdaa napsal:
    prosím když hraji vaší hru a mám nabrat cestujicí tlačítkem enter to nejde prosím o radu abych mohl vozit cestujicí
    Edit Admin Jenda: Příspěvek přesunut sem, z místa, kde neměl nic dělat. Kdyžtak mu někdo odpovězte, já nějak nechápu, co po mě chce...V MSTS jak známo cestující nenastupují. Jen to píše čas nástupu v tabulce F10.


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  40. oko
    Neregistrovaný
    # 20. 12. 2008 17.30 | bin | Odpovědět Windows Vista MSIE 7.0
    jak mam odstranit ten puvodni bin a kde ho vlastne mam hledat? diky

První | Předchozí | 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 | Další | Poslední

Fórum o tramvajové trati MSTS MHD OLOMOUC -> 7. O trati - dotazy, pochvaly, návrhy na aktivity atp. - psát mohou i neregistrovaní -> Dotazy k trati


Tagy:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo sto padesát sedm:
*1**2**3**4**5**6**7**8**9**10**11**12**13**14**15**16**17**18**19**20**21**22*

Přihlášení: Login Heslo