Fórum o tramvajové trati MSTS MHD OLOMOUC -

**********Svůj dotaz zařaďte prosím do nějakého již vytvořeného tématu, nová témata a nepodepsané příspěvky budou kvůli přehlednosti smazána!**********

Fórum o tramvajové trati MSTS MHD OLOMOUC -> 7. O trati - dotazy, pochvaly, návrhy na aktivity atp. - psát mohou i neregistrovaní -> Dotazy k trati

První | Předchozí | 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 | Další | Poslední

  1. oko
    Neregistrovaný
    # 20. 12. 2008 17.31 | Odpovědět Windows Vista MSIE 7.0
    a nahradit novejsim?
  2. fanoušek
    Neregistrovaný
    # 20. 12. 2008 17.56 | Odpovědět Windows Vista MSIE 7.0
    jak hrat na vistach? proste to nejde
  3. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 20. 12. 2008 18.38 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.5
    fanoušek napsal:
    jak hrat na vistach? proste to nejde
    Přátelé, pořád se tu řeší visty atd, přitom sám mohu potvrdit, že jediné, co je oproti XP jiné je vzhled a dále to, že musíte instalovat jako administrator. Instalace Binu a MSTS OLOMOUC je pak naprosto stejná. Takže "fanoušku" jak mám z tvého příspěvku vědět, co ti trať dělá, co ti nefunguje, jak postupuješ...pak se těžko radí. Přečti si ale nejdřív toto. - Problémy s instalací a spuštěním hry. Vřele dík.


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  4. petr
    Neregistrovaný
    # 20. 12. 2008 20.01 | Odpovědět Windows Vista Opera 9.60
    fanoušek napsal:
    jak hrat na vistach? proste to nejde

    To máš teda pravdu mě to taky moc nejde ale skuz ten MSTS Bin nainstalovat jako správce a pak to pujde
  5. Kryton93
    Uživatel

    avatar
    Věk: 24
    Založeno: 21. 12. 2008 0.41
    Příspěvků: 31
    # 21. 12. 2008 0.56 | Malá rada | Odpovědět Windows Vista MSIE 7.0
    Podle mě to musí jít každému, kdo se řítdí návody a tímhle
    Já teda MSTS Olomouc ještě nemám, ale už je na cestě a moc se těším, až si Olomouc BEZ PROBLÉMŮ projedu.

    P.S.: V Olomouci jsem se narodil.
  6. martindabel666
    Neregistrovaný
    # 21. 12. 2008 15.50 | Problém s instalací | Odpovědět Windows Vista MSIE 7.0
    Může mi někdo pomoct s instalací MSTS Olomouc?
    Díky
    Screen problému instalace
    Edit Admin Jenda:Obrázek moc roztahoval forum (dovolená velikost je 800x600), tak jsem z toho udělal odkaz. Díky za pochopení
  7. Kryton93
    Uživatel

    avatar
    Věk: 24
    Založeno: 21. 12. 2008 0.41
    Příspěvků: 31
    # 21. 12. 2008 16.18 | RE: Problém s instalací | Odpovědět Windows Vista MSIE 7.0
    martindabel666 napsal:
    Může mi někdo pomoct s instalací MSTS Olomouc?

    Před instalací MSTS Bin musíš mít MSTS patch 1.4 odtud .
  8. petr
    Neregistrovaný
    # 21. 12. 2008 17.10 | Odpovědět Windows Vista Opera 9.60
    martindabel666 napsal:
    Může mi někdo pomoct s instalací MSTS Olomouc

    Zkus instalovat jako správce
  9. Kryton93
    Uživatel

    avatar
    Věk: 24
    Založeno: 21. 12. 2008 0.41
    Příspěvků: 31
    # 21. 12. 2008 17.36 | Odpovědět Windows Vista MSIE 7.0
    To jsem bral jako samozřejmost.
  10. liborvymola
    Neregistrovaný
    # 21. 12. 2008 17.45 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    chyby opraveny nakonec byla chyba ve mě už vše funguje jak má a aktivity super
    Admin Jenda:Výborně, tak už ta trať běží skoro všem co ji mají...
  11. martindabel666
    Neregistrovaný
    # 21. 12. 2008 20.16 | Odpovědět Windows Vista MSIE 7.0
    msts patch 1.4 mam nainstalovat kam? do ktere slozky ? a pak ten bin?ted mam cistou hru train simulator to musim najit ten bin i v te originalni hre? a kde ho najdu?
  12. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 21. 12. 2008 20.21 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.5
    martindabel666 napsal:
    msts patch 1.4 mam nainstalovat kam? do ktere slozky ? a pak ten bin?ted mam cistou hru train simulator to musim najit ten bin i v te originalni hre? a kde ho najdu?
    teď si raděj zálohuj "train.exe" ze složky Train simulator (=zkopiruj a někde dobře ulož) a instaluj Bin = stahni si zazipovaný soubor, rozbal treba na plochu, dej instalačku (tam musíš zadat přesnou cestu k MSTS = pozor, na kterém disku ji máš) a zvolit "používám české prostředí" a pak si můžeš zaškrtnout ty "průhledné panely nebo jak se to jmenuje = okno s jízdním řádem atd budou průhledná a ne černé pozadí) a pak ti to musí jít, fandím ti . Kdyžtak mě někdo doplňte...Ten Patch 1.4 bys teď ani použít nemusel, to už si nevzpomínam, nejdřív to zkus bez něj a kdyby byly nějaky kecy od MSTS, tak si ho stahni.


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  13. martindabel666
    Neregistrovaný
    # 21. 12. 2008 20.37 | msts olomouc | Odpovědět Windows Vista MSIE 7.0
    sakra je to pro me jak maturita :) snad se propracuji k zdarnemu vysledku
  14. martindabel666
    Neregistrovaný
    # 21. 12. 2008 21.15 | Odpovědět Windows Vista MSIE 7.0
    načítá se ke zpuštění ale v polovině te načítací čáry mě to spadne:-(
  15. martindabel666
    Neregistrovaný
    # 21. 12. 2008 21.20 | Odpovědět Windows Vista MSIE 7.0
    můj osobní navrh by byl abyste vytvořily kluci šikovní něco jak ma šemora.vložím cd a samo se to všechno nainstaluje to co je potřeba do hry a pak se to spustí a jede. tady u vás je potřeba to nějak zkopmpetovat a ja si s tím nevím rady :-( já myslel že nebudu nic hledat na netu že vše potřebné je na cd.už s tím kompletováním válčím 7dnů. a pořád ne to ukecat.aby to fakalo jak ostatním
  16. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 21. 12. 2008 21.21 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.5
    martindabel666 napsal:
    načítá se ke zpuštění ale v polovině te načítací čáry mě to spadne:-(
    a Bin jsi tedy úspěšně nainstaloval? Bez žádných hlášek o chybě??? Pokud tomu tedy rozumím, spustiš hru, vybereš Olomouc, nějakou aktivitu a jak ji dáš hrát, tak to spadne? Nebo co kde padá??? No mě nidky nenapadlo, že někdo nezvládne nakopírovat jednu složku...jak mi psali někteří, co tratě staví, že jednodušeji ta instalace snad ani nešla. MSTS Bin si tam měl od Šemory!!! Takže stačilo jen zálohovat jeho GLOBAL a nahrat olomouc...
    martindabel666 napsal:
    válčím 7dnů. a pořád ne to ukecat.aby to fakalo jak ostatním
    Jaktože ostatním to tedy jede??? Opravdu o žádné instalačce neuvažuji, budou tak řešeny pouze Aktualizace...Šemora to taky má několikrát dražší, já si účtuju jen výrobní náklady. Práva na Bin nemám udělena, proto odkazuji hráče na web. Nic jiného NENÍ třeba na webu hledat.


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!

  17. Neregistrovaný
    # 21. 12. 2008 21.23 | Odpovědět Windows Vista MSIE 7.0
    spadne to hned pri spousteni simulatoru k aktivitam se nedostanu
  18. martindabel666
    Neregistrovaný
    # 21. 12. 2008 21.24 | Odpovědět Windows Vista MSIE 7.0
    bin nainstalovan v poradku.ja to nemyslim zle s tim prirovnanim.ja proste verim ze tu vasi skvelou hru dam do provozu
  19. martindabel666
    Neregistrovaný
    # 21. 12. 2008 21.29 | Odpovědět Windows Vista MSIE 7.0
    nahrál jsem čistou hru train simulator nic v tom žádná jiná česká trat a vložil jsem tam dle vašeho postupu trat olomouc. když jsem to chtěl spustit tak jede ta čára spouštění simulátoru ale jen do poloviny pak to spadne dál se nedostanu .omlouvám se všem že jsem stále zvědavy i když spusta z vas by to dala asi dohromady,mě to prosteě nejde
  20. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 21. 12. 2008 21.30 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.5
    martindabel666 napsal:
    bin nainstalovan v poradku.ja to nemyslim zle s tim prirovnanim.ja proste verim ze tu vasi skvelou hru dam do provozu
    No, tak teď tsačí hodit oko do složky x:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\ROUTES zda tam je složka OLOMOUC...pokud je tam, máš to správně. Pokud tam není, Z DVD zkopíruj slozky kam patrí...Pri tom pádu to nepíše žádnou chybu?????????


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  21. martindabel666
    Neregistrovaný
    # 21. 12. 2008 21.38 | Odpovědět Windows Vista MSIE 7.0
    tak ted mi to pise chyba vozidla train store u vsech vozidel
  22. Kryton93
    Uživatel

    avatar
    Věk: 24
    Založeno: 21. 12. 2008 0.41
    Příspěvků: 31
    # 21. 12. 2008 22.11 | Instalace trati | Odpovědět Windows Vista MSIE 7.0
    Já kdybych měl původní MSTS, pouze se základními tratěmi (Japonsko, Amerika....), tak bych MHD Olomouc instaloval takto:
    Na plošu vytvořit složku MSTS, do které ukládat vše, co stáhnu.
    Všude, kde to vude chtít něco přepsat, nechat přepsat!!!
    1. Stáhnout MSTS Patch 1.4odtud a nainstalovat (Bez něj nepojede MSTS Bin).
    2. Stáhnout MSTS Bin http://mstsbin.uktrainsim.com/data/MSTSPatch1.8.052113cz.zip'>odtud, rozbalit do té samé složky, kam stáhnout a nainstalovat (při instalaci zadat správnou cestu k MSTS a zatrhnout "používám české prostředí").
    3. Nastavit PC a MSTS podle tohoto.
    4. Z DVD překopírovat podle tohoto.
    5. Spustit MSTS a jezdit.

    Pokud to podle tohoto nepůjde, napiš prosím u kterého bodu ses zasekl a co to píše za chyby. Nechci se nějak vytahovat, ale v MSTS se docela slušně orientuji.

  23. Neregistrovaný
    # 21. 12. 2008 22.47 | instalace | Odpovědět Windows Vista MSIE 7.0
    martindabel666@seznam.cz zde uvítám vaši pomoc.děkuji
  24. OKO
    Neregistrovaný
    # 23. 12. 2008 8.18 | INSTALACE | Odpovědět Windows 98 MSIE 6.0
    vaše instalace je velmi náročná!!!!!!!!!!!!!uvědomte si vážení stvořitelé že každy není taková kapacita přes počítače jako vy.nezlobte se ale měly byste to zjednodušit jako u šemory. našly by se tu i ti kteří by si připlatily za to že by cd čko bylo samorozbalovácí. zkuste se v tomto ohledu nad touto variantou zamyslet a ne odrazovat lidi že napíšete že napíšete že je tato hra určena pro náročnější uživatele.já sám osobne bych za vaši hru dal i 200kč jen kdyby to nebylo tak složité nainstalovat.pěkné svátky všem fandům této tratě přeje OKO
  25. Kryton93
    Uživatel

    avatar
    Věk: 24
    Založeno: 21. 12. 2008 0.41
    Příspěvků: 31
    # 23. 12. 2008 9.38 | RE: INSTALACE | Odpovědět Windows Vista MSIE 7.0
    OKO napsal:
    vaše instalace je velmi náročná!!!...

    To já si teda vůbec nemyslím. Kopírování složek patří k těm nejzákladnějším úkonům při práci s PC. A když je u toho ještě videonávod, tak si myslím, že je to s náročností na stejné a možná i nižší úrovni, jako když instaluji přes instalačku.
  26. pingu93
    Uživatel

    Věk: 24
    Založeno: 30. 11. 2008 14.42
    Příspěvků: 64
    # 23. 12. 2008 11.31 | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.0.5
    pingu93 napsal:
    Admin Jenda: Ale no tak, neurážejme se...já vím, že si to tak nemyslel, ale někdo by to mohl vzít osobně

    Tak jako když jsem si zde přečetl, že instalace tvé trati je velmi náročná, tak jsem to jen štěstím stihl na záchod, abych se nepočůral! Jako to mohl napsat jedině někdo s IQ v záporných hodnotách!

    Už se těšííím! :D Vario LF.E je nejkrásnější tramvaj! <3
  27. martindabel666
    Neregistrovaný
    # 24. 12. 2008 22.21 | instalace | Odpovědět Windows Vista MSIE 7.0
    u vsech vozidl msts me vyhazuje chyba eng i kdyz ve slozce jsou
  28. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 24. 12. 2008 22.25 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.5
    martindabel666 napsal:
    u vsech vozidl msts me vyhazuje chyba eng i kdyz ve slozce jsou
    Špatná instalace Binu!!! Co přesně to píše?


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  29. lukasek
    Uživatel

    avatar
    Věk: 19
    Založeno: 2. 12. 2008 19.08
    Příspěvků: 35
    # 25. 12. 2008 16.39 | RE: | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.0.5
    jo vím to z vlastních zkušeností
  30. lukasek
    Uživatel

    avatar
    Věk: 19
    Založeno: 2. 12. 2008 19.08
    Příspěvků: 35
    # 25. 12. 2008 16.40 | RE: instalace | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.0.5
    A co máš XP nebo VISTU ??
  31. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 25. 12. 2008 16.54 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.5
    lukasek napsal:
    A co máš XP nebo VISTU??
    Má vistu, podívej se na ikonku vedle nápisu "odpovědět".


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  32. lukasek
    Uživatel

    avatar
    Věk: 19
    Založeno: 2. 12. 2008 19.08
    Příspěvků: 35
    # 25. 12. 2008 17.05 | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.0.5
    Aha tak to já nevím tak to bude asi to stejny co jsem měl já??
  33. martindabel666
    Neregistrovaný
    # 25. 12. 2008 22.21 | instalace | Odpovědět Windows Vista MSIE 7.0
    MA DESETIDENI INSTALACE ZA POMOCI JEDNOHO TYPKA Z JIHLAVY PRINESLA OVOCE HRA MI JEDE AKORAT NEVIM JESTE JAK SPUSTIT HLASENI KDYZ VE HRE V AKTIVITE MACKAM PISMENO Q TAK MI TO NEREAGUJE.ALE UZNAVAM ZE SAM BYCH TO OPRAVDU NEROZJEL.JAK MAM DOSTAT DO HRY HLASIC?
  34. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 25. 12. 2008 23.03 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.5
    martindabel666 napsal:
    .JAK MAM DOSTAT DO HRY HLASIC?
    Odpověď na váš dotaz je ZDE!


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  35. RH
    Neregistrovaný
    # 26. 12. 2008 16.20 | mapa | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.5
    Dotaz: Při zastavení na zastávce se W a D nemůžu rozjet když zastavím na trase tak ano v čem je chyba?
  36. Ráďa
    Neregistrovaný
    # 26. 12. 2008 23.32 | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    Jak to myslite?Když se zastaví,otevřou se ctrl9 dveře a pak zavřou a pak se "D"rozjíždí.Někdy stačí smáčknout Y(Z) a jde to taky..
  37. lukasek
    Uživatel

    avatar
    Věk: 19
    Založeno: 2. 12. 2008 19.08
    Příspěvků: 35
    # 1. 1. 2009 21.29 | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.0.5
    ano když dám záchranou brzdu (backspace) a potom D a potom Y(Z) tak to jede
  38. lukasek
    Uživatel

    avatar
    Věk: 19
    Založeno: 2. 12. 2008 19.08
    Příspěvků: 35
    # 2. 1. 2009 10.23 | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.0.5
    no ale poruším pohodlí cestujících
  39. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 2. 1. 2009 13.24 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.5
    Jeda mane, záchranná brzda se používá jen v případech ohrožení přeci - nechápu, co vám nejde. Jedu, jedu, pomocí A pomalu brzdím, otevřu CTRL 9 dveře, ohlásím zastávku Q, zazvoním X, zavřu dveře, cinknu B a pomalu zvyšuju stupně jízdy pomocí "D". Takto jezdím denně, tak mi neříkejte, že to nende . A když dáte záchrannou brzdu, po odbrzdění musíte 10 sec počkat, než se z toho tramka vzpamatuje .


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  40. lukasek
    Uživatel

    avatar
    Věk: 19
    Založeno: 2. 12. 2008 19.08
    Příspěvků: 35
    # 2. 1. 2009 18.46 | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.0.5
    no však jo to jde rozjet D ale i Y

První | Předchozí | 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 | Další | Poslední

Fórum o tramvajové trati MSTS MHD OLOMOUC -> 7. O trati - dotazy, pochvaly, návrhy na aktivity atp. - psát mohou i neregistrovaní -> Dotazy k trati


Tagy:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo devětset čtyřicet dva:
*1**2**3**4**5**6**7**8**9**10**11**12**13**14**15**16**17**18**19**20**21**22*

Přihlášení: Login Heslo