Fórum o tramvajové trati MSTS MHD OLOMOUC -

**********Svůj dotaz zařaďte prosím do nějakého již vytvořeného tématu, nová témata a nepodepsané příspěvky budou kvůli přehlednosti smazána!**********

Fórum o tramvajové trati MSTS MHD OLOMOUC -> 7. O trati - dotazy, pochvaly, návrhy na aktivity atp. - psát mohou i neregistrovaní -> Dotazy k trati

První | Předchozí | 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 | Další | Poslední

  1. Tomáš Havránek
    Neregistrovaný
    # 7. 4. 2009 13.24 | Koupě trati | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.8
    Dobrý den,
    jen bych se chtěl zeptat jestli by to nešlo tent čtvtek nebo pátek(9-10.4) abych to mohl hrát ještě přes prázdniny
  2. Dom
    Neregistrovaný
    # 7. 4. 2009 21.42 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    Jendo mam dotaz jak spustit hru?Mam vse podle navodu ale nevim pres co to spustit jestli pres ikonu microsofttrain simulator nebo mam neco spatne?Ale pres microsoft...........nevim jak dal je mi teprv 13 let tak tomu tolik nerozumim ale tramvaje bych si rad zahral.
  3. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 7. 4. 2009 21.49 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.8
    Dom napsal:
    Jendo mam dotaz jak spustit hru?Mam vse podle navodu ale nevim pres co to spustit jestli pres ikonu microsofttrain simulator nebo mam neco spatne?Ale pres microsoft...........nevim jak dal je mi teprv 13 let tak tomu tolik nerozumim ale tramvaje bych si rad zahral.
    Ano, normálně spustíš hru MSTS> <a pak si ve výběru tratí vybereš tu, co se jmenuje OLOMOUC. No a pak už jen vyrazit . Pokud tam nemáš trať s názvem OLOMOUC, udělal si chybu při instalaci - spusť si tedy znovu videonávod a mrkni, zda máš vše tak, jak má být...


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  4. rysanek.kubca
    Uživatel

    avatar
    Věk: 23
    Založeno: 30. 11. 2008 10.50
    Příspěvků: 45
    # 8. 4. 2009 20.50 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    aoj jendo, mám dotaz. prosimtě jak si mám udělat vlastní BUSe nebo EMtest nápis? jak si třeba udělal ten posilový spoj, tak jak mám udělat nový? pls pls
  5. petr95
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 29. 11. 2008 16.39
    Příspěvků: 139
    # 8. 4. 2009 23.41 | Odpovědět Windows Vista Opera 9.63
    rysanek.kubca napsal:
    ahoj jendo, mám dotaz. prosimtě jak si mám udělat vlastní BUSe nebo EMtest nápis?

    To by mě taky zajímalo
  6. 1061-001
    Neregistrovaný
    # 12. 4. 2009 21.14 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.8
    Hy!
    Me again
    Can you please say me, how many % is the english version ready? I'm still waiting from November 2008...
    But anyway respect for your work, I'm really waiting for it
  7. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 13. 4. 2009 18.05 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.8
    1061-001 napsal:
    Hy!Me again Can you please say me, how many % is the english version ready? I'm still waiting from November 2008...But anyway respect for your work, I'm really waiting for it

    Hello
    The English version is ready 50%. Final (ENG) version will be completed in May (perhaps ). Thanks for your understanding.


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  8. Dom
    Neregistrovaný
    # 17. 4. 2009 12.42 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    Dikes za radu.
  9. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 18. 4. 2009 10.48 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.8
    Dom napsal:
    Dikes za radu.
    Není zač, pokud dodržíš všechny zásady, trať ti musí na 100% fungovat, za tím si stojím .


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  10. Pavel
    Neregistrovaný
    # 5. 5. 2009 20.01 | Msts BIN | Odpovědět Windows Vista MSIE 7.0
    Dobrý den,mně nejde nainstalovat msts bin když si ho chci nainstalovat (odinstalovat starou verzi 1.4)tak to nejde a skončí to asi 95 procentech.
    Prosím poradte mi.Předem Děkuji..
  11. Pavel
    Neregistrovaný
    # 5. 5. 2009 20.04 | Odpovědět Windows Vista MSIE 7.0
    No ještě když chci hned naistalovat novou verzi tak mi to napíše že mám nejnovější i potom jak si zkusím nainstalovat odinstalování staré verze.Je mi 9
    prosím porad:-((((((((((((((
  12. Pavel
    Neregistrovaný
    # 5. 5. 2009 20.37 | písátko | Odpovědět Windows Vista MSIE 7.0
    píše mi to:Can´t create output fikle:C:/Program Files/Microsoft Games/Train Simulator/launcher.exe.

    No tak nevím. .
    Díky.Pavel.
  13. petr95
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 29. 11. 2008 16.39
    Příspěvků: 139
    # 5. 5. 2009 20.56 | Odpovědět Windows Vista Opera 9.63
    Pavel napsal:
    píše mi to:Can´t create output fikle:C:/Program Files/Microsoft Games/Train Simulator/launcher.exe


    Dej www.forum.msts.cz tam to určitě bude a pokud ne tak založ téma.

    PS: Když ti je 9 tak popros rodiče
  14. Pavel
    Neregistrovaný
    # 6. 5. 2009 18.10 | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    Rád bych ale oni to neví.
  15. petr95
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 29. 11. 2008 16.39
    Příspěvků: 139
    # 6. 5. 2009 19.03 | Odpovědět Windows Vista Opera 9.63
    Pavel napsal:
    Rád bych ale oni to neví.

    Měl bych takovej nápad a to: Všechno odintaluj(MSTS,MSTS Bin) a řekni rodičum aby to nainstalovali!Podle návodu na těchto strankách. A pokud to pak nepujde tak fakt nevím.

    PS: máš origialní MSTS???
  16. Pavel
    Neregistrovaný
    # 6. 5. 2009 20.50 | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    No to sem udělal ale sekne se to v odinstalaci té staré verze:-(.

    Mám originál disk MSTS.
  17. martin
    Neregistrovaný
    # 14. 5. 2009 17.14 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.10
    Proc neni u T3 ten líbivý zvuk vyzbroje, vadí když jsem si na x6 dal T3R.P 153 mi se líbí ten zvuk to proste k T3 patri
  18. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 14. 5. 2009 22.40 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.10
    martin napsal:
    Proc neni u T3 ten líbivý zvuk vyzbroje, vadí když jsem si na x6 dal T3R.P 153 mi se líbí ten zvuk to proste k T3 patri
    Odpověď je snadná: V Olomouci jsou celkem 4 typy tramvají T3. Klasický T3 zrychlovače = ovládání na pedál, tudíž žádná rekuperace a výzbroj Progres nemá a není slyšet, pak T3 SUCS (to je de facto stejná výzbroj jako T3), dále T3 R.P s výzbrojí Progres (ty při rozjezdu a brzdění vydávají typický zvuk "pištění" no a obdobně je to typ T3 M.4 - ta se od R.Pček liší pouze výzbrojí, tudíž je v Olomouci možná souprava pouze 161+152 = nemohou se spojit s jinými vozy. Stačí to takto ;) ve hře jsme to chtěli udělat dle skutečnosti, takže vozidla mají identická ovládání a zvuky.


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  19. MIchal
    Neregistrovaný
    # 16. 5. 2009 10.40 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.10
    Kde dříve jezdila linka 3 teda jestli vubec byla
  20. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 16. 5. 2009 16.07 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.10
    MIchal napsal:
    Kde dříve jezdila linka 3 teda jestli vubec byla
    Jezdila - Hlavní nádraží - (přes centrum) Tržnice a zpět. Rokem 1997 byla ukončena (= vybudováním tratě přes Tržnici, kde dnes jezdí D-1 a D-7.
    Zde jedna fotka ze smyčky TRŽNICE.


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  21. ivan45555
    Neregistrovaný
    # 18. 5. 2009 16.05 | Dá se... | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    Ahoj rád bych se zeptal zda se dá rožnout večer u řidiče jen mě to zajímá a v tramvaji. Dík předem Ivan Ducháč
  22. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 18. 5. 2009 22.44 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.10
    ivan45555 napsal:
    Ahoj rád bych se zeptal zda se dá rožnout večer u řidiče jen mě to zajímá a v tramvaji. Dík předem Ivan Ducháč
    Zatím to nelze, bo to nikdo neudělal. Mám to v plánu u kabiny T3, kde jsem udělal i noční verzi. Pka si večer budete moci pomocí CRTL+L např. na konečné rozsvítit... Trať i vozidla jsou venku už dost dlouho, tak už to mohl dávno někdo udělat. Já všecko rozhodně dělat nebudu . A výmluvy typu "nevím jak se to dělá" neberu, já taky nic nevěděl, ale měl jsem zájem se to naučit a vyhledat informace...


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  23. Intouro
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 20. 12. 2008 10.50
    Příspěvků: 60
    # 19. 5. 2009 12.36 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    mstsolomouc napsal:
    A výmluvy typu "nevím jak se to dělá" neberu, já taky nic nevěděl, ale měl jsem zájem se to naučit a vyhledat informace...

    Já například vím jak se to dělá , ovšem stále mi padá editor kabiny , a já nevím preoč

    Tramvaje T3 - to pravé tramvajové
  24. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 19. 5. 2009 21.23 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.10
    Intouro napsal:
    Já například vím jak se to dělá , ovšem stále mi padá editor kabiny , a já nevím proč
    To se mi taky stává...editor totiž nějak nezkousne nové funkce Binu či nevím... takže kontrokly stavu dvěří atd jsem tam u T3 a Varia přidával dost složitě... Kabinu Astry a Tria jsem nějak víc nepromakával, nastavil jsem pouze tachec a hodiny, pač počítám, že se v budoucnu kabiny propracují podobně jako u T3. To stejné u Varia... ale jak říkám, nebudu dělat všecko, to je výzva pro ostatní...


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  25. MIchal
    Neregistrovaný
    # 24. 5. 2009 13.37 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.10
    Děkuji za odpověď , neplánujete dělat CVR třeba nechci v kleci nebo VZP BAZOš?.
    A na astru wolksbang. Na tu margotku T3 by se dalo oslovit i ostravaky bo muj kamos s ni jezdil do skoly
  26. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 24. 5. 2009 13.48 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.10
    MIchal napsal:
    Děkuji za odpověď , neplánujete dělat CVR třeba nechci v kleci nebo VZP BAZOš?.A na astru wolksbang. Na tu margotku T3 by se dalo oslovit i ostravaky bo muj kamos s ni jezdil do skoly
    Reklama na Margot je podle fotek, co jsem viděl, ve všech městech téměř totožná, samozřejmě neřeším jiný vzhled a umístění e.č. nebo odlišné provedení BUSE atd. To se dá hravě upravit a doladit v grafickém editoru. Je neděle odpoledne a přesně jak jsem předpokládal, žádné fotky mi nepřišly. takže smůla milí hráči .


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  27. Martin Mikulenk
    Neregistrovaný
    # 26. 5. 2009 15.24 | Timeacceleration | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.10
    Zdravím jak mám udělat cestu ke spusteni MSTS s tim timeacceleration mam to takhle "C:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\launcher.exe" -wm:w ak dyž tam napíšu timeacceleration tak je spatna cesta poradte prosim děkuji.
  28. kloda
    Moderátor

    Věk: 29
    Založeno: 25. 12. 2008 23.14
    Příspěvků: 35
    # 26. 5. 2009 18.39 | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    Martin Mikulenk napsal:
    Zdravím jak mám udělat cestu ke spusteni MSTS s tim timeacceleration mam to takhle "C:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\launcher.exe" -wm:w ak dyž tam napíšu timeacceleration tak je spatna cesta poradte prosim děkuji.
    je to v read me MSTS Olomouc na straně 9,teď sem se koukal,sou tam aj screeny jak to nastavit...
  29. asterix
    Neregistrovaný
    # 8. 6. 2009 13.54 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    Ahoj dá se v microsoft train simulatorovi s tim datadiskem hrát volná hra kde se můžu sám rozhodnout jezdit na volné lince podle vlastního uvážení
  30. Martin Mikulenk
    Neregistrovaný
    # 8. 6. 2009 15.05 | RE:Ahoj dá se v microsoft train simulatorovi | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.10
    Dá se jezdit volnou jízdu ale i přesto to nedoporučuji protože hra může zatuhnout
  31. lukasek
    Neregistrovaný
    # 23. 6. 2009 12.41 | Odpovědět Windows Vista MSIE 7.0
    Dobrý den.Asy před rokem jsem si objednal hru msts mhd olomouc,teď jsem si koupil hru Břeclav-Praha.Já by sem si chtěl zahrát obě hry ale nejde to,tak mi prosím zkuste poradit jak to mám vyřešit aby mi šli obě hry,jako vám já jsem viděl že vy máte také více tratí.

    Děkuji.
    --------------------------------------------------------------------------------
  32. wockow
    Uživatel

    Věk: 28
    Založeno: 28. 1. 2009 10.37
    Příspěvků: 11
    # 23. 6. 2009 13.18 | RE: | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.5
    Já to mám dělané tak, že mám uložené v PC globaly od Olomouce a dalších tratí a pokud si chci zahrát konktrétní trat, tak si její global nakopíruju do složky global msts, pokud si chci zahrát jinou trat, tak opět její global překopíruju do složky msts. A tak pořád dokola. Myslíml že tento postup je napsán i foru msts.cz

    Wockow
  33. lukasek
    Neregistrovaný
    # 24. 6. 2009 13.42 | Odpovědět Windows Vista MSIE 7.0
    oooooo díky za odpověd zkusím to
  34. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 5. 7. 2009 21.09 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.11
    Kuba napsal:
    Jak moc je tato trať náročná na PC? Na stránce s objednávkou a informacemi je psáno "Optimální je 1GB RAM a vyšší." Moje PC má jen 512MB RAM, procesor AMD Sempron 1,75GHz a grafickou kartu 128MB...půjde mi to bez sekání? Hrajete to někdo na podobným PC? Ostravské traťě tramvají a ta nedokončená trať metra linky B mi jde bez sekání...
    Já jsem trať tvořil a hrál na stejné sestavě jako píšeš ty. Prostě rozdíl jsem po zakoupení 2 GB RAM pocítil v tom, že mi trať naběhne o dost rychleji, při přechodu z čtverce na jiný se to seká o dost míň... Takže by ti to určitě jelo, ale při přejíždění čtverců a při načítání aktivit si prostě počkáš... V Read me mám doporučené nastavení (=snížení viditelnosti atp.) což taky dost ulehčí. S MSTS Ostrava nelze srovnávat, tam jsou na ulicích jen koleje, domy a stromy - on má tak 800 objektů na čtverec, já mám i 1800... Takže tak asi...


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  35. Rem
    Uživatel

    avatar
    Věk: 28
    Založeno: 24. 12. 2008 15.38
    Příspěvků: 158
    # 10. 7. 2009 17.41 | (b)lista | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.11
    Zdarec, jak vám šlape MSTS Olomouc na Vistách. Zřejmě i já budu nucen k nim přistoupit.

    Zajímavosti nejen z MHD
  36. petr95
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 29. 11. 2008 16.39
    Příspěvků: 139
    # 10. 7. 2009 18.34 | Odpovědět Windows Vista Opera 9.63
    Rem napsal:
    Zdarec, jak vám šlape MSTS Olomouc na Vistách. Zřejmě i já budu nucen k nim přistoupit.


    Velmi dobře. Akorád editor se občas sekne.
  37. Rem
    Uživatel

    avatar
    Věk: 28
    Založeno: 24. 12. 2008 15.38
    Příspěvků: 158
    # 11. 7. 2009 9.17 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.11
    petr95 napsal:
    Velmi dobře. Akorád editor se občas sekne.


    V editoru naštěstí moc nedělám, takže snad následky Blisty budou nenší než žádné

    Zajímavosti nejen z MHD
  38. Kuba18
    Uživatel

    Věk: 26
    Založeno: 10. 7. 2009 13.36
    Příspěvků: 7
    # 11. 7. 2009 12.39 | Odpovědět Windows XP Opera 9.80
    REM: Proč si radši nepořídíš Windows 7? Teď se dá stahnout RC verze a pak až bude na trhu tak by sis koupil plnou verzi.
  39. Rem
    Uživatel

    avatar
    Věk: 28
    Založeno: 24. 12. 2008 15.38
    Příspěvků: 158
    # 11. 7. 2009 13.22 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.11
    Kuba18 napsal:
    REM: Proč si radši nepořídíš Windows 7? Teď se dá stahnout RC verze a pak až bude na trhu tak by sis koupil plnou verzi.


    Pač se nebude předělavat jen OS ale cely PC bude nové... a dneska všude cpou Blisty...

    Zajímavosti nejen z MHD
  40. T3R.P 147
    Neregistrovaný
    # 13. 7. 2009 8.46 | tlačítko | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.11
    Sice to tlacitko ve hre neni ale co ma znamenat max. rele

První | Předchozí | 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 | Další | Poslední

Fórum o tramvajové trati MSTS MHD OLOMOUC -> 7. O trati - dotazy, pochvaly, návrhy na aktivity atp. - psát mohou i neregistrovaní -> Dotazy k trati


Tagy:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo šedesát osm:
*1**2**3**4**5**6**7**8**9**10**11**12**13**14**15**16**17**18**19**20**21**22*

Přihlášení: Login Heslo