Fórum o tramvajové trati MSTS MHD OLOMOUC -

**********Svůj dotaz zařaďte prosím do nějakého již vytvořeného tématu, nová témata a nepodepsané příspěvky budou kvůli přehlednosti smazána!**********

Fórum o tramvajové trati MSTS MHD OLOMOUC -> 7. O trati - dotazy, pochvaly, návrhy na aktivity atp. - psát mohou i neregistrovaní -> Dotazy k trati

První | Předchozí | 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 | Další | Poslední

  1. Vlada-MSTS
    Neregistrovaný
    # 11. 12. 2008 12.49 | Trat | Odpovědět Windows Vista Opera 9.62
    Jendo dáwej si pozor nedáwno sem našel pár věcí na jedný stránce už jsou sice smazaný ae stejnak dištak napiš já ti adres dám:)
  2. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 11. 12. 2008 12.58 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.4
    Vlada-MSTS napsal:
    Jendo dáwej si pozor nedáwno sem našel pár věcí na jedný stránce už jsou sice smazaný ae stejnak dištak napiš já ti adres dám:)
    A jak si asi můžu dávat pozor??? Udělal jsem pro to maximum - posílám trať poštou nebo osobně. Naštěstí máme vše ošetřeno soubory s licenčním ujednáním, tak ať si někdo zkusí něco falšovat a můj známej právník si s něma poradí .


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  3. Vlada-msts
    Neregistrovaný
    # 11. 12. 2008 13.53 | oká | Odpovědět Windows Vista Opera 9.62
    neci se přihlašovat ale píšu pod svojí přezdívkou a měl bys dneska dištak čas na 5min na icq prosím
  4. Jeffy
    Neregistrovaný
    # 11. 12. 2008 15.51 | Odpovědět Windows XP Firefox 2.0.0.6
    Čusík Jendo, tak dnes jsem konečně odeslal peníze a už se nemůžu dočkat až to dojde
  5. ScRc3
    Neregistrovaný
    # 11. 12. 2008 16.53 | Hra | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    Cuš mám menší problém, pří jízdě se mi semtam seká hra a pak zas jede v klidu a pak zase chvíli seká newíš co s tím ? mám detaily nastavené podle toho tvojeho obrázku. A ještě jsem se tě chtěl zeptat, proč nejde u tramvají slyšet zvuk otevírání a zavírání dveří ? Předem dík za odpověď.
  6. pingu93
    Uživatel

    Věk: 24
    Založeno: 30. 11. 2008 14.42
    Příspěvků: 64
    # 11. 12. 2008 17.22 | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.0.4
    ScRc3 napsal:
    Cuš mám menší problém, pří jízdě se mi semtam seká hra a pak zas jede v klidu a pak zase chvíli seká newíš co s tím ? mám detaily nastavené podle toho tvojeho obrázku. A ještě jsem se tě chtěl zeptat, proč nejde u tramvají slyšet zvuk otevírání a zavírání dveří ? Předem dík za odpověď.

    Ta hra se seká, když potkáváš jinou tramvaj? Jestli ano, tak s tím nic nenaděláš, protože je to tou hrou.

    Už se těšííím! :D Vario LF.E je nejkrásnější tramvaj! <3
  7. ScRc3
    Neregistrovaný
    # 11. 12. 2008 17.34 | Hra | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    No seká se to když ji potkávám a sem tam i když nablízku není žádná tramvaj ale to si myslím je tím, že se načítájí objekty pokuď se nemýlím ? jo a jaktože nejde slyšet zvuk u tramvají jak se otevírají a zavírají dveře ?
  8. lukasek
    Uživatel

    avatar
    Věk: 19
    Založeno: 2. 12. 2008 19.08
    Příspěvků: 35
    # 11. 12. 2008 17.45 | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.0.4
    mě ty tratě a tramvaje nejdou vůbec a nejde spustit ani hra
  9. pingu93
    Uživatel

    Věk: 24
    Založeno: 30. 11. 2008 14.42
    Příspěvků: 64
    # 11. 12. 2008 18.46 | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.0.4
    lukasek napsal:
    mě ty tratě a tramvaje nejdou vůbec a nejde spustit ani hra

    No MSTS je dost stará hra ,a i když ji hrají víc než 2 roky, tak se stále stávají takové slabé chvíle. Občas to háže chyby nebo to třeba nemůže najít nějaký soubor atd.!

    Už se těšííím! :D Vario LF.E je nejkrásnější tramvaj! <3
  10. lukasek
    Uživatel

    avatar
    Věk: 19
    Založeno: 2. 12. 2008 19.08
    Příspěvků: 35
    # 11. 12. 2008 18.48 | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.0.4
    ale já jsem tu hru dostal tak před týdnem
  11. martindabel666
    Neregistrovaný
    # 11. 12. 2008 20.13 | objednávka | Odpovědět Windows Vista MSIE 7.0
    jsem znova objednal doufam ze tentokrat to vyjde a ds mi vedet v pondeli ze si to muzu prevezmout v olmiku:-) jsem zavyslak prvni kategorie:-) na msts olomouc:-). neze mi zas napisete ze objednavka k vam nedorazila .s pozdravem martin.
  12. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 11. 12. 2008 22.36 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.4
    ScRc3 napsal:
    Cuš mám menší problém, pří jízdě se mi semtam seká hra a pak zas jede v klidu a pak zase chvíli seká newíš co s tím?
    Vím čím to je, předpokládám, že MSTS moc neznáš, jinak bys věděl, že když jedeš vlakem, v určitých místech se to "seká" protože MSTS načítá soubory z následujícíhi herního čtverce. Jinak by se ti trať sekala pořád (jako u TRS, kde načítá pořád) Zde tedy záleží, jakou máš RAMku. Moje 2 GB RAM to zvládá v pohodě. Zvuky dveří nejsou u MSTS zatím možné, prý se s tím možná počítá do budoucna v rámci binu...


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  13. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 11. 12. 2008 22.40 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.4
    lukasek napsal:
    mě ty tratě a tramvaje nejdou vůbec a nejde spustit ani hra
    Pokud tomu dobře rozumím, nejde ti ani originál MSTS spustit? Nebo jen moje trať???? .


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  14. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 11. 12. 2008 22.42 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.4
    ScRc3 napsal:
    No seká se to když ji potkávám a sem tam i když nablízku není žádná tramvaj
    MSTS OL se "seká" když jedeš z žižkova nám k bystřičce a o naopak + z Nové Ulice směr Pionýrská. Jinak by to mělo být v pohodě - opět upozorňuji, záleží na RAMce...


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  15. Hofo22
    Uživatel

    Věk: 27
    Založeno: 29. 11. 2008 16.14
    Příspěvků: 14
    # 12. 12. 2008 0.21 | Dvere | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    Ahoj Jendo.
    Ako to že pri otvarani dveri nie je zvuk ked vo videach zvuky su???
  16. ScRc3
    Neregistrovaný
    # 12. 12. 2008 9.00 | RAM | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    RAMku mám 512Mb jo a mám stejnou otázku jako Hofo22 jaktože při otevření dveří není zvuk ? Dík za odpověď.
  17. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 12. 12. 2008 10.40 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.4
    ScRc3 napsal:
    RAMku mám 512Mb jo a mám stejnou otázku jako Hofo22 jaktože při otevření dveří není zvuk ? Dík za odpověď.
    Zvuky dveří nejsou u MSTS zatím možné, prý se s tím možná počítá do budoucna v rámci binu... Pokud myslíte zvuk dveří z videa u Astry, tak ten je součástí bzučáku = přehraje se po zazvonění. 512 ujde, ale trvá ji to přepočítání trochu déle, já si koupil za 600 2 GB RAM a je to v pohodě.


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  18. lukasek
    Uživatel

    avatar
    Věk: 19
    Založeno: 2. 12. 2008 19.08
    Příspěvků: 35
    # 12. 12. 2008 17.23 | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.0.4
    mstsolomouc napsal:
    lukasek napsal:mě ty tratě a tramvaje nejdou vůbec a nejde spustit ani hra Pokud tomu dobře rozumím, nejde ti ani originál MSTS spustit? Nebo jen moje trať???? .

    no je to tovou hrou
  19. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 12. 12. 2008 17.38 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.4
    lukasek napsal:
    no je to tovou hrou
    A není to spíš tím, že to špatně instaluješ? Jaktože dalším 15 lidem to jde spolehlivě????? Máš na DVD úplně stejné soubory jako všichni. Pořád si mi nebyl schopen napsat, co, kde jak, kdy, to píše nebo dělá. Očekávám něco jako: Když spustím MSTS, normálně se mi načte hra, mohu hrát defaultní tratě, ale když kliknu na MSTS Olomouc, tak se to načítá a pak spadne... prostě popsat problém a ne: "mě to vůbec nejde" bohužel nejsem jasnovidec, tak nemohu vědět co tam děláš špatně. Vždyť jde jen o zkopírování jedné složky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  20. liborvymola
    Neregistrovaný
    # 12. 12. 2008 17.56 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    chtěl bych se zeptat Při volné jízdě můžu měnit panely buse?
  21. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 12. 12. 2008 18.35 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.4
    liborvymola napsal:
    chtěl bych se zeptat Při volné jízdě můžu měnit panely buse?
    Na volnou jízdu bacha!!! Přečtěte si pak pozorně Read me, abyste věděl, jak jezdit, aby hra nehapala. Před všemi jízdami doporučuji projet výukovou aktivitu, tam se dozvíte vše potřebné. Buse panely se dají měnit u všech vozidel - kromě Ringhofferka samozřejmě Zbytek se kdyžtak doptáte na místě v pondělí
    PS: Koukám, že máte Win XP, takže tam bude instalače bez problémů...


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  22. lukasek
    Uživatel

    avatar
    Věk: 19
    Založeno: 2. 12. 2008 19.08
    Příspěvků: 35
    # 12. 12. 2008 18.37 | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.0.4
    spustím hru msts a ukáže se mně reklama a potom se to načítá (loading...) a asi v půlce se mě vypne celá hra.instaloval jsem si msts bin ale pořád se to při načítání hry vypne.
  23. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 12. 12. 2008 18.45 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.4
    Video k instalaci najdete ZDE Pokud nezvládnete ani podle tohoto videa, tak ¨je to pak už jen a jen na vás, jednodušeji to snad ani nejde vysvětlit .


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  24. pingu93
    Uživatel

    Věk: 24
    Založeno: 30. 11. 2008 14.42
    Příspěvků: 64
    # 12. 12. 2008 20.10 | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.0.4
    mstsolomouc napsal:
    Video k instalaci najdete ZDE Pokud nezvládnete ani podle tohoto videa, tak ¨je to pak už jen a jen na vás, jednodušeji to snad ani nejde vysvětlit .

    Vydím, že tu máš pěknej záhul. Někteří to nepochopí ani z videa a v těch Bohnicích bude asi plno!

    Už se těšííím! :D Vario LF.E je nejkrásnější tramvaj! <3
  25. petr
    Neregistrovaný
    # 12. 12. 2008 20.11 | Odpovědět Windows Vista Opera 9.60
    mstsolomouc napsal:
    PS: Koukám, že máte Win XP, takže tam bude instalače bez problémů...

    Když mám vistu budu mít problem při instalaci??????
  26. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 13. 12. 2008 9.34 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.4
    petr napsal:
    Když mám vistu budu mít problem při instalaci??????
    No pokud ti MSTS už ted běží v poho, tak problém nebude, ale pokud hru ještě nemáš v PC tak to může být složitější, ale na Win vista tu máme jiného experta (Vlada-msts), já tento operační program nemám a ani po něm fakt netoužím .


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  27. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 13. 12. 2008 9.45 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.4
    pingu93 napsal:
    Vidím, že tu máš pěknej záhul. Někteří to nepochopí ani z videa a v těch Bohnicích bude asi plno!
    No já už fakt nevím, jak to víc zjednodušit Máte to vše na jednom DVD, jediné, co po hráčích vyžadují, to je z DVD správně nakopírovat do PC a stáhnout si Bin. Dokonce jsem vyžádal i všechna povolení na veškerá vozidla, abyste nemuseli nic stahovat.


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  28. lukasek
    Uživatel

    avatar
    Věk: 19
    Založeno: 2. 12. 2008 19.08
    Příspěvků: 35
    # 13. 12. 2008 11.19 | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.0.4
    ahoj jendo msts už mě to jde spustit ale jde mě jenom explore route ale ty ostatní jako 1,2,4,6,7.já když je zapnu tak se mě celá hra vypne.
    Edit Admin Jenda: Jsem rád, že jsi se naučil popsat přesně problém, takto ti budu moci poradit. Nezapomeň mi poslat ten screen.
  29. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 13. 12. 2008 11.35 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.4
    lukasek napsal:
    ahoj jendo msts už mě to jde spustit ale jde mě jenom explore route ale ty ostatní jako 1,2,4,6,7.já když je zapnu tak se mě celá hra vypne
    A proč nemáš hru v češtině? Máš tam opravdu MSTS Bin!!!???? Pokud si nejsi jistý, tak klikni ve složce v PC na Train simulator tam na "train.exe pravým tlacitkem a dej Vlastnosti/Verze a udelej mi screen co tam je. Posli jej na mail. melo by to vypadat nejak takto:


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  30. petr95
    Neregistrovaný
    # 13. 12. 2008 18.20 | Odpovědět Windows Vista Opera 9.60
    mam problém:Právě jsem si stáhnul ten MSTS Bin a nejde mi nainstalovat píše mi to:
    Soubor C:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\train.exe neodpovídá předchozí verzi a nelze jej aktualizovat

    Muže mi někdo pomoc???
    Dík
  31. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 13. 12. 2008 18.37 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.4
    petr95 napsal:
    mam problém:Právě jsem si stáhnul ten MSTS Bin a nejde mi nainstalovat píše mi to:Soubor C:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\train.exe neodpovídá předchozí verzi a nelze jej aktualizovatMuže mi někdo pomoc???Dík
    Zřejmě si ze stránek MSTS Bin nestáhl i tzv: Patch. Udelej mi taky screen, jak jsem uvedl výše a pošli na mail: mstsolomouc(zavinac)email.cz
    PS: Lidííí, čtěte ty návody! Na stránkách MSTS Bin je psané, že musíte mít stažený Patch, jinak to nepůjde....
    Snad vám pomůže následující screen


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  32. ScRc3
    Neregistrovaný
    # 13. 12. 2008 20.28 | MSTS BIN | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    Vadí když mám pro Olomouc natáhnutý MSTS BIN poslední pracovní verzi ? Nebo je to jedno ? Dík
    Edit Admin Jenda: Tak 1.8 má víc lidí a pohoda, takže by to na chod MSTS OL opravdu nemělo mít vliv.
  33. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 13. 12. 2008 21.38 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.4
    ScRc3 napsal:
    Vadí když mám pro Olomouc natáhnutý MSTS BIN poslední pracovní verzi ? Nebo je to jedno ? Dík
    Je-li řádně nainstalovaná, nemělo by to vadit...jeden tester ji má taky. ALe vše je ozkoušeno spíš na 1.7xxx


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  34. petr95
    Neregistrovaný
    # 14. 12. 2008 10.23 | VISTA vs KP | Odpovědět Windows Vista Opera 9.60
    Mám otázku:Proč mi nejde nainstalovat ten MSTS Bin do VISTY????Ale do KP mi to jde a hodí to báječně.PROČ???????
  35. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 14. 12. 2008 11.03 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.4
    petr95 napsal:
    Mám otázku:Proč mi nejde nainstalovat ten MSTS Bin do VISTY????Ale do KP mi to jde a hodí to báječně.PROČ???????
    Zkus si pročíst toto forum, tam třeba odpověď najdeš. Důležité prostě je zadat správnou cestu ke složce Train simulator ve tvém PC při instalaci Binu. Nezapomeň taky, že u Visty musíš vše instalovat jako správce...


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!

  36. Neregistrovaný
    # 14. 12. 2008 13.29 | Odpovědět Windows Vista Opera 9.60
    mstsolomouc napsal:
    . Nezapomeň taky, že u Visty musíš vše instalovat jako správce...

    Dík zkusím to Dík
  37. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 14. 12. 2008 15.43 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.4
    Běda jak mi ještě někdo napíše, že při hraní přišel na strááášnou chybu a to, že ve smyčkách jsou výhybky končící v trávě Myslíte si vážně, že bych o tom nevěděl? Když jsem je tam dal??? Jako vysvětlení zde píši to, co mám na webu v sekci otázky a odpovědi.
    PROČ JSOU VE SMYČKÁCH VÝHYBKY "KTERÉ NIKAM NEVEDOU" ?
    To je jediná možnost, jak v MSTS udělat smyčku...MSTS smyčky nemá rád, jakmile se trať uzavře "do kruhu" vede to k pádu hry. Proto jsem tedy použil výhybky, "co nikam nevedou".Takže pak nezapomeňte vždy při volné jízdě po projetí rozdělovací výhybky (ta vám udá, zda jedete na pravou či levou kolej ve smyčce) stisknout G aby se vám přehodila výhybka směrem do hry. U aktivit je to nastaveno automaticky

    Takto jsou řešeny všechny smyčky! Jinak by žádný hráč trať nerozjel!!!


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  38. Jeffy
    Neregistrovaný
    # 14. 12. 2008 16.02 | Odpovědět Windows XP Firefox 2.0.0.6
    Jendo, a když mám staženou tu pracovní verzi Binu, tak mi to pojede???
  39. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 14. 12. 2008 16.06 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.4
    Jeffy napsal:
    Jendo, a když mám staženou tu pracovní verzi Binu, tak mi to pojede???
    Na 99,99% áno


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  40. pingu93
    Uživatel

    Věk: 24
    Založeno: 30. 11. 2008 14.42
    Příspěvků: 64
    # 14. 12. 2008 16.10 | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.0.4
    mstsolomouc napsal:
    Běda jak mi ještě někdo napíše, že při hraní přišel na strááášnou chybu a to, že ve smyčkách jsou výhybky končící v trávě...

    Hele Jendo, a proč to tam vlastně je?

    Už se těšííím! :D Vario LF.E je nejkrásnější tramvaj! <3

První | Předchozí | 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 | Další | Poslední

Fórum o tramvajové trati MSTS MHD OLOMOUC -> 7. O trati - dotazy, pochvaly, návrhy na aktivity atp. - psát mohou i neregistrovaní -> Dotazy k trati


Tagy:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo sedmdesát pět:
*1**2**3**4**5**6**7**8**9**10**11**12**13**14**15**16**17**18**19**20**21**22*

Přihlášení: Login Heslo