Fórum o tramvajové trati MSTS MHD OLOMOUC -

**********Svůj dotaz zařaďte prosím do nějakého již vytvořeného tématu, nová témata a nepodepsané příspěvky budou kvůli přehlednosti smazána!**********

Fórum o tramvajové trati MSTS MHD OLOMOUC -> 3. Aktivity k trati MSTS MHD OLOMOUC1 - vaše postřehy -> Linka 1 - NU-FIB-centrum manipulacne -VOZ

  1. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 30. 11. 2008 9.08 | Aktivita linky 1 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.4
    Zde budeme řešit aktivitu linky 1 z Nové Ulice do smyčky Fibichova a dále manipulačně (= bez cestujících přes centrum).
    Vozidlo: Trio 205

    Seznam aktivit naleznete ZDE


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  2. pingu93
    Uživatel

    Věk: 24
    Založeno: 30. 11. 2008 14.42
    Příspěvků: 64
    # 16. 12. 2008 18.27 | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.0.4
    No toto je druhá aktivita, kterou jsem jel. Celá aktivita je v pořádku a dokonce jsem i nacouval na rubik a dokončil misi. Jediné podezřelé bylo, když jsem vyjel manipulačně od nádraží, tak jsem potkal Trio stojící na trati asi 30 metrů od zastávky směrem k nádraží. Byla to linka 4, ale dále v centru už byly tramvaje v pohybu. Nevím jestli to stálo záměrně, ale radši jsem to napsal.

    Už se těšííím! :D Vario LF.E je nejkrásnější tramvaj! <3
  3. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 16. 12. 2008 21.08 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.4
    pingu93 napsal:
    No toto je druhá aktivita, kterou jsem jel....
    Myslel si stojící Vario ne ;) mělo závadu na dveřích, jak jinak :-D Trio nemá sudé linky naprogramované, takže tam určitě být nemohlo


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  4. petr
    Neregistrovaný
    # 16. 12. 2008 21.13 | Odpovědět Windows Vista Opera 9.60
    pingu93 napsal:
    Byla to linka 4, ale dále v centru už byly tramvaje v pohybu. Nevím jestli to stálo záměrně, ale radši jsem to napsal.

    Zkuz tu aktivitu projet znovu a vyfotit to Trio
  5. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 16. 12. 2008 21.25 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.4
    petr napsal:
    Zkuz tu aktivitu projet znovu a vyfotit to Trio
    On se spletl, Trio s transparentem linky 4 na trati přes centrum nemohlo jet na 100%


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  6. pingu93
    Uživatel

    Věk: 24
    Založeno: 30. 11. 2008 14.42
    Příspěvků: 64
    # 17. 12. 2008 16.04 | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.0.4
    Ježiši já se přepsal. Jsem z té tratě tak nadšenej, že jsem se spletl. Samozřejmě to bylo Vario LF.E No musím uznat, že závada dveří by mě nikdy nenapadla.

    Už se těšííím! :D Vario LF.E je nejkrásnější tramvaj! <3
  7. rysanek.kubca
    Uživatel

    avatar
    Věk: 23
    Založeno: 30. 11. 2008 10.50
    Příspěvků: 45
    # 20. 12. 2008 21.01 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    pingu93 napsal:
    Ježiši já se přepsal. Jsem z té tratě tak nadšenej, že jsem se spletl. Samozřejmě to bylo Vario LF.E No musím uznat, že závada dveří by mě nikdy nenapadla.

    Jojo, mě taky ne:). No jo, náš Jeník je chytrý, takže je jasné, že to vše bude do podrobna promakané, stejně jak je to ve skutečnosti
  8. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 22. 12. 2008 11.15 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.5
    Jedno foto pro oživení .


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  9. liborvymola
    Uživatel

    Věk: 19
    Založeno: 23. 12. 2008 15.05
    Příspěvků: 24
    # 23. 12. 2008 15.21 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    super ale na nám. Hrdinů jsem nemohl odjet od semaforu byla furt červená (při jízdě do vozovny)
  10. petr95
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 29. 11. 2008 16.39
    Příspěvků: 139
    # 4. 2. 2009 19.49 | Odpovědět Windows Vista Opera 9.60
    liborvymola napsal:
    super ale na nám. Hrdinů jsem nemohl odjet od semaforu byla furt červená (při jízdě do vozovny)

    Zmáčkni TAP a mužeš jet.
  11. Rem
    Uživatel

    avatar
    Věk: 28
    Založeno: 24. 12. 2008 15.38
    Příspěvků: 158
    # 4. 2. 2009 20.57 | RE: | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.5
    A když TAP nepomůže tak zkus TAB

    Zajímavosti nejen z MHD
  12. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 5. 2. 2009 13.03 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.5
    Rem napsal:
    zkus TAB
    Ano, klávesa TAB umožní projet na "STUJ" v případě, že za tímto návěstidlem není nějaký traffic = jiné pohybující se vozidlo. Ve vozovně mám nastavené odstavené tramvaje, tak je někdy potřeba požádat o vjezd...já v tom problém nevidím.


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  13. meruna
    Uživatel

    avatar
    Věk: 21
    Založeno: 1. 7. 2009 16.42
    Příspěvků: 41
    # 17. 7. 2009 11.14 | Odpovědět Windows XP MSIE 8.0
    Mám menší problém s hlášením ty píšeš že se má použít hlášení NU-FIB jenže to já v hlásiči nemám mám v hlásiči 5 hlášení linky jedna, ale toto ne
  14. meruna
    Uživatel

    avatar
    Věk: 21
    Založeno: 1. 7. 2009 16.42
    Příspěvků: 41
    # 17. 7. 2009 11.46 | Odpovědět Windows XP MSIE 8.0


    Trio čekající na wolkrově (snad se to zobrazí)
  15. kloda
    Moderátor

    Věk: 29
    Založeno: 25. 12. 2008 23.14
    Příspěvků: 35
    # 17. 7. 2009 11.48 | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    meruna napsal:
    Mám menší problém s hlášením ty píšeš že se má použít hlášení NU-FIB jenže to já v hlásiči nemám mám v hlásiči 5 hlášení linky jedna, ale toto ne
    jeda mane,tak použij to,který je z nové ulice na fibichovu a dál do vozovny třeba, pak už se nehlásí,pač jedeš manipulačně...jenda asi myslel, že to ostatní pochopí
  16. meruna
    Uživatel

    avatar
    Věk: 21
    Založeno: 1. 7. 2009 16.42
    Příspěvků: 41
    # 17. 7. 2009 11.51 | Odpovědět Windows XP MSIE 8.0
    Jo to používám já jen myslel (výmečně ) jestli nemá být ještě jiný (=> jestli mi něco nechybí)
  17. Dave
    Neregistrovaný
    # 17. 8. 2009 11.54 | RE: | Odpovědět Windows XP Firefox 2.0.0.6
    mstsolomouc napsal:
    Rem napsal:zkus TAB Ano, klávesa TAB umožní projet na "STUJ" v případě, že za tímto návěstidlem není nějaký traffic = jiné pohybující se vozidlo. Ve vozovně mám nastavené odstavené tramvaje, tak je někdy potřeba požádat o vjezd...já v tom problém nevidím.
    Tak s tím TABem, to jsem nevěděl, ale já ten semafor přechcal jinak.
    Dal jsem G alias přehodil jsem vyhybku jakože jedu rovno naskočila zelená, já jsem projel za semafor a hned jsem přehodil vyhybku zpátky na Rubik a uplně v poho jsem ten semafor přechcal
  18. meruna
    Uživatel

    avatar
    Věk: 21
    Založeno: 1. 7. 2009 16.42
    Příspěvků: 41
    # 1. 9. 2009 15.37 | Odpovědět Windows XP MSIE 8.0
    Pár screenů:
    Na Nové ulici

    odjezd z pionýrské

    Výstaviště flóra

    předek tria


    P.S.: Ano, screen z výstaviště flóra je rozmazaný, ale to způsobil převod z formátu *.pcx na formát *.jpg .
    P.S.2: Pro Jendu: Už mi jdou ty screeny přes prt sc (asi je to tím že jsem na domovskym pc kde je xp a né vista )
  19. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 1. 9. 2009 22.02 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.13
    Meruna: moc pěkné screeny . Záleží v čem to převádíš, já to dělám v Zoneru a kvalita je pak kolikrát ještě lepší než původní obrázek pcx . PS: změnil bych rozlišení, připadne mi, že ho máš dost velký...(soudím podle červených čísel).


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  20. Intouro
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 20. 12. 2008 10.50
    Příspěvků: 60
    # 1. 9. 2009 22.16 | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    mstsolomouc napsal:
    Záleží v čem to převádíš, já to dělám v Zoneru a kvalita je pak kolikrát ještě lepší než původní obrázek pcx .

    Já používám IrfanView ( zdarma ) - ten přečte ten obrázek z MSTS a potom už ho pouze uložím v JPG
    mstsolomouc napsal:
    Změnil bych rozlišení, připadne mi, že ho máš dost velký...(soudím podle červených čísel).

    Rozlišení má být XX-XX-32 . aby se textury správně zobrazovaly . Já jsem při minulé instalaci MSTS používal 1024x???x32 . Při té nové již používám ????x1024x32 , a to je panečku Grafika s velkým G

    Tramvaje T3 - to pravé tramvajové
  21. meruna
    Uživatel

    avatar
    Věk: 21
    Založeno: 1. 7. 2009 16.42
    Příspěvků: 41
    # 2. 9. 2009 12.47 | Odpovědět Windows XP MSIE 8.0
    mstsolomouc napsal:
    Záleží v čem to převádíš, já to dělám v Zoneru a kvalita je pak kolikrát ještě lepší než původní obrázek pcx .


    Zoner mi doporučil kámoš, když jsme zpracovávali školní projekt a upravovali fotky.
    mstsolomouc napsal:
    PS: změnil bych rozlišení, připadne mi, že ho máš dost velký...(soudím podle červených čísel).


    Ano zdá se já byl sám překvapen že ten screen vypadá líp než ve hře, ale za to vše může zoner (konkrétně zkratka ctrl+3 a ctrl+8 )
    Intouro napsal:
    Rozlišení má být XX-XX-32 . aby se textury správně zobrazovaly . Já jsem při minulé instalaci MSTS používal 1024x???x32 . Při té nové již používám ????x1024x32 , a to je panečku Grafika s velkým G


    To se bojím, že by můj počítač neunesl .

    P.s.: Z jaké aktivity by mohly být zajímavé screeny ?
  22. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 3. 9. 2009 11.57 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.13
    meruna napsal:
    Z jaké aktivity by mohly být zajímavé screeny?
    Například z linky X1/4 - mě se tam líbí jak pomalu zapadá slunce...pač se jede navečer a taky je to neobvyklá linka, protože se končí na zastávce Koruna .


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!

Fórum o tramvajové trati MSTS MHD OLOMOUC -> 3. Aktivity k trati MSTS MHD OLOMOUC1 - vaše postřehy -> Linka 1 - NU-FIB-centrum manipulacne -VOZ


Tagy:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo šestset třicet dva:
*1**2**3**4**5**6**7**8**9**10**11**12**13**14**15**16**17**18**19**20**21**22*

Přihlášení: Login Heslo