Fórum o tramvajové trati MSTS MHD OLOMOUC -

**********Svůj dotaz zařaďte prosím do nějakého již vytvořeného tématu, nová témata a nepodepsané příspěvky budou kvůli přehlednosti smazána!**********

Fórum o tramvajové trati MSTS MHD OLOMOUC -> 6. Modely tramvají pro MSTS -> Tramvaje T3, T3R.P, T3SUCS

Předchozí | 1, 2, 3 | Další

  1. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 23. 6. 2009 15.40 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.11
    Jsem si trošku hrál je to tak na 70% hotovo. Nevypadá zatím tak špatně že?





    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  2. wockow
    Uživatel

    Věk: 28
    Založeno: 28. 1. 2009 10.37
    Příspěvků: 11
    # 23. 6. 2009 16.47 | RE: | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.5
    hezkááááá, už se těším až budu brázdit olomouc

    Wockow
  3. petr95
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 29. 11. 2008 16.39
    Příspěvků: 139
    # 23. 6. 2009 16.51 | Odpovědět Windows Vista Opera 9.63
    mstsolomouc napsal:
    Jsem si trošku hrál je to tak na 70% hotovo.

    Pěkný,pěkný jen tak dál. Ale počkej já jsem je viděl v Praze.Tak jesli je zase uvidim tak je vyfotí.
  4. Intouro
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 20. 12. 2008 10.50
    Příspěvků: 60
    # 23. 6. 2009 17.10 | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    mstsolomouc napsal:
    Jsem si trošku hrál ...

    Dobře ty
    A neříkej že si hraješ , ty přímo tvoříš
    Jen dotaz : Ta střecha je i v reálu tak "opálená" ? Bo to ještě budeš měnit ?

    Tramvaje T3 - to pravé tramvajové
  5. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 23. 6. 2009 20.22 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.11
    Tak konečná verze bude vypadat asi takto - já jsem spokojen a to je hlavní. PS: všimněte si interiéru s protivandalskou úpravou - tak, jak je to v reálu u tohoto vozu...


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  6. petr95
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 29. 11. 2008 16.39
    Příspěvků: 139
    # 23. 6. 2009 20.55 | Odpovědět Windows Vista Opera 9.63
    mstsolomouc napsal:
    Tak konečná verze bude vypadat asi takto - já jsem spokojen a to je hlavní.

    Hezké!!! A prej že jsi jenom hraješ.
  7. Rem
    Uživatel

    avatar
    Věk: 28
    Založeno: 24. 12. 2008 15.38
    Příspěvků: 158
    # 24. 6. 2009 1.06 | RE: | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.11
    Hezké, hezké
    To abych si hlídal mejl jestli mě nedošlo balení na testování

    Zajímavosti nejen z MHD
  8. T3_R.P_147
    Uživatel

    avatar
    Věk: 22
    Založeno: 20. 7. 2009 21.07
    Příspěvků: 5
    # 20. 7. 2009 21.20 | Margot | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.11
    Jendo já bych ti margotku nafotil aloe k nám jezdí jen IVECOI Crossway, Karosa C 934,954 a SOR C 10,5 takze
    Jendo a muzu se zeptat jak ten interier jako ochranuje pred vandaly on je nejaky nepopisovatelny nebo co

    T3 R.P 147+ 155 Nejlepší souprava z celé Olomouce :-)
  9. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 20. 7. 2009 23.31 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.11
    T3_R.P_147 napsal:
    Jendo já bych ti margotku nafotil aloe k nám jezdí jen IVECOI Crossway, Karosa C 934,954 a SOR C 10,5 takze
    Třeba se to časem podaří, teď jsem udělal alespoň tu "MORU". Jsem rád, že se ti T3 147 líbí, byla to moje první reklamní tramvaj co jsem dělal :) V reálu bych řekl, že to je jeden z nejvytíženějších vozů, vidím ji téměř denně. A ty Karosy by šly nafotit? Třeba by se časem hodily - jací k vám jezdí dopravci?
    T3_R.P_147 napsal:
    Jendo a muzu se zeptat jak ten interier jako ochranuje pred vandaly on je nejaky nepopisovatelny nebo co
    Ano tak tak, je úplně hladký se spešl povrchem a taky je na hustě potisknutý logem DPMO - tam oni nemají co psát, pač by jejich výtvory nebylo vidět a o to DPMO šlo...


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  10. T3_R.P_147
    Uživatel

    avatar
    Věk: 22
    Založeno: 20. 7. 2009 21.07
    Příspěvků: 5
    # 21. 7. 2009 16.29 | Dopravci | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.11
    No k nám jezdí Krodos bus A.S. ČSAD Vsetín a.s. a VEOLIA TRANSPORT MORAVA A.S. ale sora ti muzu nafotit nejdetailneji protoze s nim jezdi znamy :-)

    T3 R.P 147+ 155 Nejlepší souprava z celé Olomouce :-)
  11. Vlada211
    Uživatel

    Věk: 25
    Založeno: 13. 3. 2008 21.17
    Příspěvků: 27
    # 24. 7. 2009 11.13 | Margot | Odpovědět Windows Vista MSIE 8.0
    Ahoj Jendo,
    Už máš tu margot??jestly ne tak budu se snažit jí v plzni vyfotit snad se mi to povede a skusím i uvést na Tramvaj...Pak tě pošlu už na tramvaji a ty si jí předěláš do hry.Skusím ti to tak do 14ti dnů udělat.. Už jenom že máš pěknout trat a mě se nepovedlo jí dodelat.Tak tu margot skusím sehnat.
  12. Vlada211
    Uživatel

    Věk: 25
    Založeno: 13. 3. 2008 21.17
    Příspěvků: 27
    # 24. 7. 2009 21.33 | Odpovědět Windows Vista MSIE 8.0
    Tak dneska sem jí nesehnal snad jí během týdne seženu..Ale dneska pár tramvajáku co jsem slyšel hlásilo poruchu tak nevím jak to bude ae skusím to pro tebe a lidi udělat..
  13. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 24. 7. 2009 23.55 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.12
    Vlada211 napsal:
    ...Skusím ti to tak do 14ti dnů udělat..Už jenom že máš pěknout trat a mě se nepovedlo jí dodelat.Tak tu margot skusím sehnat.
    OK, to by bylo super ;)
    Vlada211 napsal:
    Tak dneska sem jí nesehnal snad jí během týdne seženu..Ale dneska pár tramvajáku co jsem slyšel hlásilo poruchu tak nevím jak to bude ae skusím to pro tebe a lidi udělat..
    OK, uvidíme, co předvedeš...hlavně pomalu a přesně, ať to trochu vypadá :)


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  14. Vlada211
    Uživatel

    Věk: 25
    Založeno: 13. 3. 2008 21.17
    Příspěvků: 27
    # 25. 7. 2009 12.26 | RE: | Odpovědět Windows Vista MSIE 8.0
    [cite=mstsolomouc]Vlada211 napsal:
    ...Skusím ti to tak do 14ti dnů udělat..Už jenom že máš pěknout trat a mě se nepovedlo jí dodelat.Tak tu margot skusím sehnat.OK, to by bylo super ;)Vlada211 napsal:
    Tak dneska sem jí nesehnal snad jí během týdne seženu..Ale dneska pár tramvajáku co jsem slyšel hlásilo poruchu tak nevím jak to bude ae skusím to pro tebe a lidi udělat..OK, uvidíme, co předvedeš...hlavně pomalu a přesně, ať to trochu vypadá :) [/cite]
    neboj budu se snažit
    ------------------------------
    ------------------------------
    Edit kloda: podívej se do pravidel fora jak se cituje,at se to dobře zobrazuje!
  15. rysanek.kubca
    Uživatel

    avatar
    Věk: 23
    Založeno: 30. 11. 2008 10.50
    Příspěvků: 45
    # 25. 7. 2009 20.47 | Odpovědět Windows XP MSIE 8.0
    No, jak jsem si dneska všiml, tak v interiéru té 183-ky (mimochodem dnes na X6) to moc "protivandalistické" není :-D
  16. Vlada211
    Uživatel

    Věk: 25
    Založeno: 13. 3. 2008 21.17
    Příspěvků: 27
    # 27. 7. 2009 17.31 | Margot | Odpovědět Windows Vista MSIE 8.0
    Tak mám nafoceno..muzu ti to poslatpres icq...a i muj vytvor plus screeny mejch vytvoru"nejen textury"
  17. Vlada211
    Uživatel

    Věk: 25
    Založeno: 13. 3. 2008 21.17
    Příspěvků: 27
    # 2. 8. 2009 19.35 | Margot | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.5.1
    Ahoj tak margot je hotová jen si jí musíš trošku upravit pošlu dneska po icq
  18. kloda
    Moderátor

    Věk: 29
    Založeno: 25. 12. 2008 23.14
    Příspěvků: 35
    # 2. 8. 2009 23.16 | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    Vlada211 napsal:
    Ahoj tak margot je hotová jen si jí musíš trošku upravit pošlu dneska po icq
    no to jsem zvědavej,dejte sem screeny prosím....
  19. Vlada211
    Uživatel

    Věk: 25
    Založeno: 13. 3. 2008 21.17
    Příspěvků: 27
    # 3. 8. 2009 11.59 | Kloda | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.5.1
    screeny nemuzu dát až se to doladí s jednou celé:)
  20. rysanek.kubca
    Uživatel

    avatar
    Věk: 23
    Založeno: 30. 11. 2008 10.50
    Příspěvků: 45
    # 6. 8. 2009 11.03 | stěrače | Odpovědět Windows XP MSIE 8.0
    Ahoj Jendo, chci ze zeptat ... myslíš, že by šlo udělat, aby v MSTS mohli tramvaje ovládat stěrače? Dík za odpověĎ
  21. Vlada211
    Uživatel

    Věk: 25
    Založeno: 13. 3. 2008 21.17
    Příspěvků: 27
    # 6. 8. 2009 11.43 | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.5.2
    rysanek.kubca napsal:
    mohli tramvaje ovládat stěrače? Dík za odpověĎ

    No jde o to kde bys to chtěl jestly ze sedadadla dalo by to práci..A jestly z venku přišel bys o nejakou funkci.Protože je tam animováno celkem dost mozna jeste by slo jednoduchy V ..Ae jestly z venku tak musíš požádat Pikka.
  22. JirkaMSTS
    Uživatel

    Věk: 26
    Založeno: 15. 1. 2009 20.14
    Příspěvků: 31
    # 7. 8. 2009 22.49 | RE: | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.8
    rysanek.kubca napsal:
    napsal:mohli tramvaje ovládat stěrače?


    Já si myslím, že v současné době a stavu našich virtuálních tramek to co umí stačí.
    Buďme rádi za to, co je.

    T3 REKO - nemá chybu, ty zvuky a modely jsou opravdu skvělé.
    Ale neměli bychom opomenout i klasiku.
  23. Vlada211
    Uživatel

    Věk: 25
    Založeno: 13. 3. 2008 21.17
    Příspěvků: 27
    # 8. 8. 2009 1.52 | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.5.2
    JirkaMSTS napsal:
    Buďme rádi za to, co je.

    Jirka má prawdu budme rádi za to co je..A za to co jenda plánuje s Virtualni DPMO..
  24. meruna
    Uživatel

    avatar
    Věk: 21
    Založeno: 1. 7. 2009 16.42
    Příspěvků: 41
    # 10. 8. 2009 17.09 | Odpovědět Windows Vista MSIE 7.0
    rysanek.kubca napsal:
    Ahoj Jendo, chci ze zeptat ... myslíš, že by šlo udělat, aby v MSTS mohli tramvaje ovládat stěrače? Dík za odpověĎ


    U některých vlaků to již funguje, ale je to vidět pouze z venku.

    Vlada211 napsal:
    ...mozna jeste by slo jednoduchy V...


    Tak to je.
  25. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 14. 8. 2009 23.49 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.13
    Stěrače u tramvají v MSTS nejdou a nepůjdou. To vám musí za odpověď stačit .


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  26. Intouro
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 20. 12. 2008 10.50
    Příspěvků: 60
    # 26. 8. 2009 10.29 | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    Tak já si myslel , že když se budu dívat na kontrolku dveří v kabině , že mi tím odpadne povinnost dávat si venkovní pohled , jestli se zavřely dveře
    Problém je v tom , že když přijedu na konečnou , a přehodím panel Ctrl+7 , zaregistruje vozidlo , jako že mám otevřené dveře ( protože u vlaků je Ctrl+7 levé dveře ) , i když žádné otevřené nemám Takže půlku kola v kabině , druhou půlku lozit ven a čučet se , jestli se mi zavřely

    Tramvaje T3 - to pravé tramvajové
  27. wockow
    Uživatel

    Věk: 28
    Založeno: 28. 1. 2009 10.37
    Příspěvků: 11
    # 26. 8. 2009 17.53 | RE: | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.5.2
    tak si nastav jeden pohled kamery jako zpětné zrcátku a máš vyhráno. Stejně se musíš při výstupu a nástupu cestujíícho koukat do zpětného. TyTyTyTy

    Wockow
  28. meruna
    Uživatel

    avatar
    Věk: 21
    Založeno: 1. 7. 2009 16.42
    Příspěvků: 41
    # 26. 8. 2009 18.38 | Odpovědět Windows Vista MSIE 7.0
    Jak ???
  29. wockow
    Uživatel

    Věk: 28
    Založeno: 28. 1. 2009 10.37
    Příspěvků: 11
    # 26. 8. 2009 21.00 | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.5.2
    meruna napsal:
    Jak ???


    Jednoduše, dáš si ve hře venkovní pohled nastavíš si ho tak aby si dobře viděl na dveře (poloha se sama uloží), a pak si budeš jenom přepínat mezi vnitřním a vnějším pohledem.

    Myslím, že lze nadefinovat někde v engu tramvaje přímo pohled, ale tohle jsem nezkoušel. Více by ti řekl Jenda

    Wockow
  30. meruna
    Uživatel

    avatar
    Věk: 21
    Založeno: 1. 7. 2009 16.42
    Příspěvků: 41
    # 15. 10. 2009 20.44 | Odpovědět Windows XP MSIE 8.0
    Jendo četl jsem, že vlado vypracoval margotku tak se chci zptat jestli se dostane ven nebo ne ? (uznávám v poslední době mám mnoho blbých otázek)
  31. Vlada211
    Uživatel

    Věk: 25
    Založeno: 13. 3. 2008 21.17
    Příspěvků: 27
    # 15. 10. 2009 21.21 | Odpovědět Windows NT MSIE 8.0
    meruna napsal:
    Jendo četl jsem, že vlado vypracoval margotku tak se chci zptat jestli se dostane ven nebo ne ? (uznávám v poslední době mám mnoho blbých otázek)

    No vypracoval ale není to verze ven zatím není to přesný...a zatím sem si s tím nehral a jenda to dělat nechce mám to udělat já a já poslední dobou trávím hodně času na opravě aut a busu hlavně karosy a iris
  32. meruna
    Uživatel

    avatar
    Věk: 21
    Založeno: 1. 7. 2009 16.42
    Příspěvků: 41
    # 16. 10. 2009 14.37 | Odpovědět Windows XP MSIE 8.0
    Děkuji za odpověď. Já kdybych jí v Praze viděl tak by se do toho možná i pustil.
  33. Vlada211
    Uživatel

    Věk: 25
    Založeno: 13. 3. 2008 21.17
    Příspěvků: 27
    # 19. 10. 2009 11.39 | Odpovědět Windows NT MSIE 8.0
    meruna napsal:
    Děkuji za odpověď. Já kdybych jí v Praze viděl tak by se do toho možná i pustil.

    Napiš email a já ti to o víkendu pošlu screeny:)
  34. meruna
    Uživatel

    avatar
    Věk: 21
    Založeno: 1. 7. 2009 16.42
    Příspěvků: 41
    # 19. 10. 2009 14.18 | Odpovědět Windows XP MSIE 8.0
    marbohac(zavinac)seznam.cz
  35. David1998
    Uživatel

    Věk: 47
    Založeno: 13. 12. 2009 11.29
    Příspěvků: 2
    # 13. 12. 2009 11.33 | nízkopodlážní t3 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.5.5
    jendo nechtěl bys udělat do hry nízkopodlažní tramvaj t3?
  36. David1998
    Uživatel

    Věk: 47
    Založeno: 13. 12. 2009 11.29
    Příspěvků: 2
    # 13. 12. 2009 12.34 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.5.5
    jendo t3 mora víš jaká.když sem poprvé nainstaloval aktualizaci 5 tak měla jiný bzučák než teď když jsem ji nainstaloval po druhé tak má stejný bzučák jako všechny t3 nevíš co s tím?
  37. Rem
    Uživatel

    avatar
    Věk: 28
    Založeno: 24. 12. 2008 15.38
    Příspěvků: 158
    # 13. 12. 2009 16.10 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.5.5
    David1998 napsal:
    jendo nechtěl bys udělat do hry nízkopodlažní tramvaj t3?


    Nízkopodlažní T3 již přece dávno existuje. Akorát má jiný název, Vario LF a jiná čela, Pelikán. :)

    Zajímavosti nejen z MHD
  38. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 13. 12. 2009 17.04 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.15
    David1998 napsal:
    jendo t3 mora víš jaká.když sem poprvé nainstaloval aktualizaci 5 tak měla jiný bzučák než teď když jsem ji nainstaloval po druhé tak má stejný bzučák jako všechny t3 nevíš co s tím?
    V aktualizaci 5 jsou zvuky pro T3 R.P MORA správné, takže sis to asi nějak dodrbal... Mora by měla mít ten nový bzučák, pak ho má ještě 147, 153 a 155, jinak jsem u všech ostatnich T3 nechal klasiku starej.
    David1998 napsal:
    jendo nechtěl bys udělat do hry nízkopodlažní tramvaj t3?
    Ne, nic takového nemáme v plánu.


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  39. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 17. 12. 2009 20.01 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.16
    David1998 napsal:
    jendo t3 mora víš jaká.když sem poprvé nainstaloval aktualizaci 5 tak měla jiný bzučák než teď když jsem ji nainstaloval po druhé tak má stejný bzučák jako všechny t3 nevíš co s tím?
    Tak jsem zjistil, že máš částečně pravdu. V aktualizacích i na DVD jsou zvuky pro T3 183_6F správné, ale pro T3_183_2F je nastaven ten klasický starý bzučák. Asi jsem se někde upsal, tímto se všem hluboce () omlouvám. Tedy když pojedeš s MOROU na lince 6, bude mít novej bzučák, když na lince 2 (to v žádné aktivitě není, jen si ji můžeš vybrat ve volné jízdě) tak bude klasika olomoucký bzučák.


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  40. steve.steeeve
    Uživatel

    avatar
    Věk: 19
    Založeno: 17. 12. 2009 13.10
    Příspěvků: 10
    # 18. 12. 2009 8.11 | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.5.6
    mstsolomouc napsal:
    Tak jsem zjistil, že máš částečně pravdu....

    který je vlastně klasický ? "píp" nebo " týdadádádá" ?

    Steve

Předchozí | 1, 2, 3 | Další

Fórum o tramvajové trati MSTS MHD OLOMOUC -> 6. Modely tramvají pro MSTS -> Tramvaje T3, T3R.P, T3SUCS


Tagy:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo třista padesát sedm:
*1**2**3**4**5**6**7**8**9**10**11**12**13**14**15**16**17**18**19**20**21**22*

Přihlášení: Login Heslo