Fórum o tramvajové trati MSTS MHD OLOMOUC -

**********Svůj dotaz zařaďte prosím do nějakého již vytvořeného tématu, nová témata a nepodepsané příspěvky budou kvůli přehlednosti smazána!**********

Fórum o tramvajové trati MSTS MHD OLOMOUC -> 3. Aktivity k trati MSTS MHD OLOMOUC1 - vaše postřehy -> Linka 4 - VOZ-PAV-NU-PAV

  1. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 30. 11. 2008 9.45 | Aktivira s Variem linka 4 - z Vozovny-Pavlovičky-N | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.4
    Linka 4 z Vozovny do Pavloviček a dále na Novou Ulici - Pavlovičky.
    Vozidlo: LF1 251

    Seznam aktivit naleznete ZDE


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  2. Intouro
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 20. 12. 2008 10.50
    Příspěvků: 60
    # 20. 12. 2008 11.01 | Chyba | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    Zpozoroval jsem jedno zajímavou věc : Při cestě z Pavloviček u semaforu Za zastávkou Hodolanská v zatáčce k Autobusovému nádraží mi neskočí zelená , furt tam je červená. Nevím co dělat. Už jsem čekal 5 minut se sekyrou jak prasátko , ale furt nic. Ani TAB mi nepomohl , takže by mě zajímalo , v čem je chyba ???

    Tramvaje T3 - to pravé tramvajové
  3. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 20. 12. 2008 14.18 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.5
    Intouro napsal:
    Zpozoroval jsem jedno zajímavou věc : Při cestě z Pavloviček u semaforu Za zastávkou Hodolanská v zatáčce k Autobusovému nádraží mi neskočí zelená , furt tam je červená. Nevím co dělat. Už jsem čekal 5 minut se sekyrou jak prasátko , ale furt nic. Ani TAB mi nepomohl , takže by mě zajímalo , v čem je chyba ???
    Divné, tam žádné stuj nastaveno není...pokud jedeš podle JŘ, tak tam musí být volno - dispečer ti říká co???
    PS: Semafory pro auta se vás netýkají, v MSTS OL nejsou animované...


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  4. pingu93
    Uživatel

    Věk: 24
    Založeno: 30. 11. 2008 14.42
    Příspěvků: 64
    # 20. 12. 2008 19.29 | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.0.5
    To já zpozoroval jiné zajímavosti. Když jsem jel z vozovny do pavloviček, tak jsem měl problém s nehodou. Měl jsem sekeru a proto jsem to z hlavního nádraží na Fibichovu pořádně rozkalil na 50 km/h, jenže mi do cesty vjela Astra (linka 1) a já musel dát záchranou brzdu! Cestujcí se rozmlátili o tyčky a sedačky! No jako jen tak tak jsem to ztihl, ale nakonec jsem mohl pokračovat v jízdě. Další zvláštnost byla, když jsem potkal při cestě z Pavloviček na Novou Ulici Astru (linka 1) na Náměstí hrdinů! Prostě tam stála a nikam nejela.

    Už se těšííím! :D Vario LF.E je nejkrásnější tramvaj! <3
  5. rysanek.kubca
    Uživatel

    avatar
    Věk: 23
    Založeno: 30. 11. 2008 10.50
    Příspěvků: 45
    # 20. 12. 2008 20.58 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    pingu93 napsal:
    To já zpozoroval jiné zajímavosti. Když jsem jel z vozovny do pavloviček, tak jsem měl problém s nehodou. Měl jsem sekeru a proto jsem to z hlavního nádraží na Fibichovu pořádně rozkalil na 50 km/h, jenže mi do cesty vjela Astra (linka 1) a já musel dát záchranou brzdu! Cestujcí se rozmlátili o tyčky a sedačky! No jako jen tak tak jsem to ztihl, ale nakonec jsem mohl pokračovat v jízdě. Další zvláštnost byla, když jsem potkal při cestě z Pavloviček na Novou Ulici Astru (linka 1) na Náměstí hrdinů! Prostě tam stála a nikam nejela.

    Jo, to jsem taky viděl.....jel jsem ji zrovna včera. Podle mě to bude z důvodu, že linka číslo 1 vyjíždí z Nové Ulice ve 12:26 a jede do vozovny, takže tam asi stála a čekala na zelenou, nebo jí v tramvaji usnul ještě nějakej vožrala. No, důvodů je mnoho :)
  6. Intouro
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 20. 12. 2008 10.50
    Příspěvků: 60
    # 21. 12. 2008 13.17 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.4
    mstsolomouc:
    To víš , že to vím No , ale dispečink neříkal nic . Ovšem je pravda , že jsem měl menší sekyru , ale ta červená už tam byla i v čas pravidelného odjezdu

    Tramvaje T3 - to pravé tramvajové
  7. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 21. 12. 2008 16.53 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.5
    Intouro napsal:
    mstsolomouc:To víš , že to vím No , ale dispečink neříkal nic.Ovšem je pravda , že jsem měl menší sekyru , ale ta červená už tam byla i v čas pravidelného odjezdu
    Doufám že se bavíme všichni o Aktivitě, kdy vyjíždíme z vozovny na 5. kurz lnky 4 s Variem...jdu si ji projet, nějak se mi to nezdá.


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  8. Intouro
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 20. 12. 2008 10.50
    Příspěvků: 60
    # 21. 12. 2008 17.01 | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    Aktivitu jsem si projel znova , a vše funguje jak má . Moc se omlouvám za zde způsobený vítr

    Tramvaje T3 - to pravé tramvajové
  9. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 21. 12. 2008 23.09 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.5
    Já ji taky projel :) Na Náměstí Hrdinů jsem žádnou Astru na d-1 nepotkal! Bylo tam jen Trio na d-7 (viz screen). Pokud si jel tedy dle JŘ. Možná šlo o nějaký operativní zátah ale jinak tam nic takového zadaného není...
    Zde 2 obrázky...




    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  10. pingu93
    Uživatel

    Věk: 24
    Založeno: 30. 11. 2008 14.42
    Příspěvků: 64
    # 22. 12. 2008 15.48 | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.0.5
    mstsolomouc napsal:
    Já ji taky projel :) Na Náměstí Hrdinů jsem žádnou Astru na d-1 nepotkal! Bylo tam jen Trio na d-7 (viz screen). Pokud si jel tedy dle JŘ. Možná šlo o nějaký operativní zátah ale jinak tam nic takového zadaného není...

    No ona to byla ta samá Astra, kterou jsem málem smetl na smyčce Fibichova! Jsem to nahlásil na dispečink, tak ho asi stáhli!

    Už se těšííím! :D Vario LF.E je nejkrásnější tramvaj! <3
  11. Stargate
    Neregistrovaný
    # 22. 12. 2008 20.08 | Odpovědět Windows XP Opera 9.24
    Já se chci zeptat,nevíte někdo,proč mi u této aktivity,když se přepnu na jakejkoliv venkovní pohled,hra vždy spadne?A dělá to i u jiných aktivit,když to udělám a poblíž je Vario,tak mě napadla jedině souvislost s tím,ale netuším jaká.Jinak pokud zůstanou kamerou ve voze,tak jsem aktivitu v pohodě projel.Akorát jsem si nevím proč počkal na Nové ulici poněkud déle,měl jsem mít odjezd 14:16 myslím,ale přijela vedle mě linka 1 a čekala cca do 14:21 a pak odjela a pak sem teprve dostal zelenou,tak se chci k tomu zeptat,jestli to tak je úmyslně,abysme poté stahovali asi 5timinutový zpoždění?Ale jinak povedená aktivita
  12. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 22. 12. 2008 20.30 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.5
    Stargate napsal:
    Já se chci zeptat,nevíte někdo,proč mi u této aktivity,když se přepnu na jakejkoliv venkovní pohled,hra vždy spadne?A dělá to i u jiných aktivit,když to udělám a poblíž je Vario,tak mě napadla jedině souvislost s tím,ale netuším jaká.
    Víme, pozorně si přečti toto a musí ti to pak jít...
    Stargate napsal:
    Akorát jsem si nevím proč počkal na Nové ulici poněkud déle,měl jsem mít odjezd 14:16 myslím,ale přijela vedle mě linka 1 a čekala cca do 14:21 a pak odjela a pak sem teprve dostal zelenou,tak se chci k tomu zeptat,jestli to tak je úmyslně,abysme poté stahovali asi 5timinutový zpoždění?Ale jinak povedená aktivita
    Není nic úmyslně, ale traffic se prostě dostal před tebe...to se stane, když v aktivitě couváte, snažte se zastavovat přesně a necouvat!!!


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!

  13. Neregistrovaný
    # 23. 12. 2008 21.37 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    Čau lidi, tak jsem si ji teď projel znovu. Chci se omluvit za nedorozumění, já potkal Trio nebo Astru na náměstí hrdinů v aktivitě zimní čtyřky. No nic. Jendo, přišel jsem na závažnou chybu!!!!!! Jak si tam psal, že se stala nehoda na "Náměstí Republiky", tak jde se vlastně stala??? Pak tam píšeš, že "Nám. Hrdinů" je průjezdné.
  14. rysanek.kubca
    Uživatel

    avatar
    Věk: 23
    Založeno: 30. 11. 2008 10.50
    Příspěvků: 45
    # 23. 12. 2008 21.38 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    Neregistrovaný napsal:
    Čau lidi, tak jsem si ji teď projel znovu. Chci se omluvit za nedorozumění, já potkal Trio nebo Astru na náměstí hrdinů v aktivitě zimní čtyřky. No nic. Jendo, přišel jsem na závažnou chybu!!!!!! Jak si tam psal, že se stala nehoda na "Náměstí Republiky", tak jde se vlastně stala??? Pak tam píšeš, že "Nám. Hrdinů" je průjezdné.

    Jo, tenhle příspěvek je můj, nešlo mi se přihlásit :)
  15. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 23. 12. 2008 23.04 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.5
    Neregistrovaný napsal:
    Jendo, přišel jsem na závažnou chybu!!!!!! Jak si tam psal, že se stala nehoda na "Náměstí Republiky", tak jde se vlastně stala??? Pak tam píšeš, že "Nám. Hrdinů" je průjezdné.
    Příště bez toho mračení kolego...já došel taky na závažnou chybu. Vsadím se, že ostatní hráči budou mít zprávy v pořádku. Kde je tedy chyba kubíku? Áno, u tebe Aktivita je součástí akualizace 3, kterou zajisté nemáš v PC nahranou. PS: Aktualizace byly jen pro testery, ostatní máte vše na DVD...


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  16. rysanek.kubca
    Uživatel

    avatar
    Věk: 23
    Založeno: 30. 11. 2008 10.50
    Příspěvků: 45
    # 24. 12. 2008 8.08 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    [cite=mstsolomouc]Neregistrovaný napsal:
    Jendo, přišel jsem na závažnou chybu!!!!!! Jak si tam psal, že se stala nehoda na "Náměstí Republiky", tak jde se vlastně stala??? Pak tam píšeš, že "Nám. Hrdinů" je průjezdné.Příště bez toho mračení kolego...já došel taky na závažnou chybu. Vsadím se, že ostatní hráči budou mít zprávy v pořádku. Kde je tedy chyba kubíku? Áno, u tebe Aktivita je součástí akualizace 3, kterou zajisté nemáš v PC nahranou. PS: Aktualizace byly jen pro testery, ostatní máte vše na DVD... [/cite]
    No dovol....já náhodou aktualizi mám, jenomže ne na tomhle PC . Ha, tak tenhle stěr se Ti teda povedl......Ale chyba to zprvu byla tvoje
  17. Rem
    Uživatel

    avatar
    Věk: 28
    Založeno: 24. 12. 2008 15.38
    Příspěvků: 158
    # 8. 3. 2009 23.49 | VarioLF.E + T3M3 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.7
    Takže pánové, jelikož se očividně moje vysněna souprava 161 + 152 v nové aktivitě konat nebude, musel jsem si pomoci sám. Takže jsem v této aktivitě zkusil spojit 251 s 152 a hle šlo to! A výsledek...






    BOHUŽEL má toto spojení jednu vadu na kráse Za zastávkou Hodolanská směrem do města mám "konečnou" jelikož mě semafor dál nepustí Ale i tak je to velice zajímavé dvojče, mnozí z vás asi budou brblat že to vypadá divně ale u nás v Brně, kde jezdí běžně TROJČE Vario+vlek+T3R.E je to celkem "normální" souprava, až teda na ty rozdílné dveře a dvojbarevné buse a em-test
    Sosejte

    Zajímavosti nejen z MHD
  18. meruna
    Uživatel

    avatar
    Věk: 21
    Založeno: 1. 7. 2009 16.42
    Příspěvků: 41
    # 11. 8. 2009 21.39 | Odpovědět Windows Vista MSIE 7.0
    Dnes jsem udělal to samé aniž bych tušil, že ty jsi to taky spojil no dvojička hezká jen smůla, že za hodolanskou je konec.
  19. kloda
    Moderátor

    Věk: 29
    Založeno: 25. 12. 2008 23.14
    Příspěvků: 35
    # 12. 8. 2009 11.17 | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    meruna napsal:
    Dnes jsem udělal to samé aniž bych tušil, že ty jsi to taky spojil no dvojička hezká jen smůla, že za hodolanskou je konec.
    Konec za Hodolanskou???nějak to nechíápu,projel jsem ji nedávno celou v pohodě... ale se solem.vy jste to spojili ve vozovně?nebo kde??tramvaje mají odlišnou výzbroj,to je hlavní problém proč se ndaj spojovat(v reálu)
  20. meruna
    Uživatel

    avatar
    Věk: 21
    Založeno: 1. 7. 2009 16.42
    Příspěvků: 41
    # 12. 8. 2009 12.39 | Odpovědět Windows Vista MSIE 7.0
    kloda napsal:
    Konec za Hodolanskou???nějak to nechíápu,projel jsem ji nedávno celou v pohodě... ale se solem.


    To je ono se sólem (to jde), ale s touhle dvojicí je konec za hodolanskou (semafor nechce dát volno).

    kloda napsal:
    vy jste to spojili ve vozovně?nebo kde??


    Jo tam je t3 snad na 10 nebo 11 koleji (s Em-test pro linku 4)
  21. Rem
    Uživatel

    avatar
    Věk: 28
    Založeno: 24. 12. 2008 15.38
    Příspěvků: 158
    # 12. 8. 2009 14.35 | RE: | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.13
    Ted už to jde. Stačí si soupravu pospojovat před jízdou.

    Zajímavosti nejen z MHD
  22. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 19. 12. 2009 0.24 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.16
    ZDE ke stažení update této aktivity. Po tomto update by měla jít v pohodě dokončit. Čtěte pozorně info, ať máte vše potřebné v pořádku.


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!

Fórum o tramvajové trati MSTS MHD OLOMOUC -> 3. Aktivity k trati MSTS MHD OLOMOUC1 - vaše postřehy -> Linka 4 - VOZ-PAV-NU-PAV


Tagy:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo sedmset dvacet devět:
*1**2**3**4**5**6**7**8**9**10**11**12**13**14**15**16**17**18**19**20**21**22*

Přihlášení: Login Heslo