Fórum o tramvajové trati MSTS MHD OLOMOUC -

**********Svůj dotaz zařaďte prosím do nějakého již vytvořeného tématu, nová témata a nepodepsané příspěvky budou kvůli přehlednosti smazána!**********

Fórum o tramvajové trati MSTS MHD OLOMOUC -> 3. Aktivity k trati MSTS MHD OLOMOUC1 - vaše postřehy -> Linka 4 - PAV-NU-VOZ

Předchozí | 1, 2

  1. T3R.P 147
    Neregistrovaný
    # 26. 8. 2009 13.04 | aktivity | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.13
    Jendo mi to pise errory ze mi tam chybi csd_T478-1 a CD_BTMOcoi s tim
  2. meruna
    Uživatel

    avatar
    Věk: 21
    Založeno: 1. 7. 2009 16.42
    Příspěvků: 41
    # 26. 8. 2009 13.43 | Odpovědět Windows Vista MSIE 7.0
    T3R.P 147 napsal:
    Jendo mi to pise errory ze mi tam chybi csd_T478-1 a CD_BTMOcoi s tim


    Mělo by to vyřešit toto je to zřejmě podobný problém.
  3. meruna
    Uživatel

    avatar
    Věk: 21
    Založeno: 1. 7. 2009 16.42
    Příspěvků: 41
    # 26. 8. 2009 13.46 | Odpovědět Windows Vista MSIE 7.0
    Konkrétně toto:
    mstsolomouc napsal:
    ... Proklikej se v DVD do složky: Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\ROUTES\OLOMOUC\SERVICES a tam najdi soubor: Linka 4-PAV-NU-VOZ_kurz10vlak.srv, ten zkopíruj a nahrej do stejné složky na tvém PC - dej nahradit a mělo by to jít. ...

  4. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 26. 8. 2009 13.46 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.13
    T3R.P 147 napsal:
    Jendo mi to pise errory ze mi tam chybi csd_T478-1 a CD_BTMOcoi s tim
    Tak bacha!!! jakmile si začnete do aktivit a tratě zasahovat sami, tím končí moje trpělivost a rady. Takže sis to po**al sám . Já jsem tato vozidla nikde nepoužil a ani je nemám. Takže návod od meruny je nejspíš naprd, pač toto není moje vina... .


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  5. T3R.P 147
    Neregistrovaný
    # 26. 8. 2009 20.03 | aktivity | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.13
    NNo pockej ale to mi zacalo psat jak jsem si stahnul tu novou verzi jo v cem se vlastne lisi od stare?
  6. Intouro
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 20. 12. 2008 10.50
    Příspěvků: 60
    # 26. 8. 2009 21.58 | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    mstsolomouc napsal:
    Složité vysvětlování

    Tak už je mi jasné , proč ty příšerné přejezdy nevyměníš za nějaké pohlednější ( jako jsou např. v trati 240 )
    T3R.P 147 napsal:
    NNo pockej ale to mi zacalo psat jak jsem si stahnul tu novou verzi jo v cem se vlastne lisi od stare?

    A nestahl sis tu aktivitu od Petra95 ? To už bych možná chápal

    Tramvaje T3 - to pravé tramvajové
  7. T3R.P 147
    Neregistrovaný
    # 27. 8. 2009 11.39 | aktivity | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.13
    No stahl jsem si ji v sekci novinky a z tama me to hodilo na stranku na webgarden
  8. meruna
    Neregistrovaný
    # 27. 8. 2009 12.44 | Odpovědět Windows Vista MSIE 7.0
    Mně to po update funguje tak jak má . Tak nevím proč tobě ne.

    Jenda má pravdu hrabeš se v tom takle to dopadlo já končím.
  9. Intouro
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 20. 12. 2008 10.50
    Příspěvků: 60
    # 27. 8. 2009 14.35 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.5.2
    T3R.P 147 napsal:
    No stahl jsem si ji v sekci novinky a z tama me to hodilo na stranku na webgarden

    Prosimtebe ! Aktualizace se stahuje v sekci Aktualizace , pak zvolíš verzi tratě , a máš tam dva odkazy . To teda fakt nevím , kam si to šťoural , ale každopádně takhle by sis aktualizaci 5 nestáhl nikdy .ZLATÝ PODNOS !!!!

    Tramvaje T3 - to pravé tramvajové
  10. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 27. 8. 2009 18.42 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.13
    meruna napsal:
    Mně to po update funguje tak jak má . Tak nevím proč tobě ne. Jenda má pravdu hrabeš se v tom takle to dopadlo já končím.

    Dojel si ji do konce? Super, to si mě moc potěšil, fakt!
    T3R.P 147 napsal:
    No stahl jsem si ji v sekci novinky a z tama me to hodilo na stranku na webgarden
    A v čem je problém? Malé update nahrávám na spřízněné stránky na webgardenu, v tom fakt nevidím problém. Ono řešení je jednoduché, na jakékoliv update a aktualizace se vykašlu a budu mít konečně svatej klid .


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  11. T3R.P 147
    Neregistrovaný
    # 27. 8. 2009 18.59 | aktivity | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.13
    To Meruna: No bezva ja jsem se v nicem nehraba ja uz radsi s MSTS koncim fakt
  12. T3R.P 147
    Neregistrovaný
    # 27. 8. 2009 19.07 | aktivity | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.13
    Promazal jsem consisty a uz je to OK ale nevim teda co to bylo jinak sory za tu hrubou rec ale kdyz me neco stve tak natvrdo No jinak mam takovy dotazk doufam ze to nebude znit urypane ale neblika mi prejezdy na belidlech v jinich aktivitach moc vlaky nejsou takze to nevim
  13. meruna
    Uživatel

    avatar
    Věk: 21
    Založeno: 1. 7. 2009 16.42
    Příspěvků: 41
    # 28. 8. 2009 12.06 | Odpovědět Windows Vista MSIE 7.0
    mstsolomouc napsal:
    Dojel si ji do konce? Super, to si mě moc potěšil, fakt!


    Jo dojel konečně. Otázečka ty jsi dal těm stávkujícím řičům výpověď, že už jezdí tak jak mají.
    mstsolomouc napsal:
    Ono řešení je jednoduché, na jakékoliv update a aktualizace se vykašlu a budu mít konečně svatej klid .


    Hlavně to ne
    T3R.P 147 napsal:
    Promazal jsem consisty a uz je to OK ale nevim teda co to bylo jinak sory za tu hrubou rec ale kdyz me neco stve tak natvrdo


    A ani to nebolelo nejdřív to zkus vyřešit pak se ptej.
    T3R.P 147 napsal:
    No jinak mam takovy dotazk doufam ze to nebude znit urypane ale neblika mi prejezdy na belidlech v jinich aktivitach moc vlaky nejsou takze to nevim


    Neblikají vůbec jen cinkají a některé (viz. předchozí stránka) když jede vlak rozsítí se červeně a jak přejede tak zase modře.
  14. T3R.P 147
    Neregistrovaný
    # 28. 8. 2009 14.46 | aktivity | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.13
    No jo ale mi ta cervena nejde
  15. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 28. 8. 2009 14.56 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.13
    T3R.P 147 napsal:
    No jo ale mi ta cervena nejde
    Máš to rororozbitý . Na nádraží město směr neředín to jde 1000000000% pokud máš ovšem 5. aktualizaci .


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  16. meruna
    Uživatel

    avatar
    Věk: 21
    Založeno: 1. 7. 2009 16.42
    Příspěvků: 41
    # 28. 8. 2009 15.08 | Odpovědět Windows Vista MSIE 7.0
    mstsolomouc napsal:
    Na nádraží město směr neředín to jde 1000000000% pokud máš ovšem 5. aktualizaci .


    To potvrzuji už jsem to viděl.

Předchozí | 1, 2

Fórum o tramvajové trati MSTS MHD OLOMOUC -> 3. Aktivity k trati MSTS MHD OLOMOUC1 - vaše postřehy -> Linka 4 - PAV-NU-VOZ


Tagy:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo třista osmdesát tři:
*1**2**3**4**5**6**7**8**9**10**11**12**13**14**15**16**17**18**19**20**21**22*

Přihlášení: Login Heslo