Fórum o tramvajové trati MSTS MHD OLOMOUC -

**********Svůj dotaz zařaďte prosím do nějakého již vytvořeného tématu, nová témata a nepodepsané příspěvky budou kvůli přehlednosti smazána!**********

Fórum o tramvajové trati MSTS MHD OLOMOUC -> 7. O trati - dotazy, pochvaly, návrhy na aktivity atp. - psát mohou i neregistrovaní -> ostatní ohledně MSTS

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 | Další | Poslední

  1. vojta
    Neregistrovaný
    # 11. 12. 2008 14.14 | prostě o MSTS | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    Chtěl bych jenom popřát jendovi, že se snaží, že to umí a že konečně někdo udělal ,,hru o tramvajích´´. Hodně dlouho jsem to hledal na internetu, až jsem jednou narazil na MSTS MHD OLOMOUC. Chci jenom vyjádřit, že jsem rád, že se někdo našel a sestavil hratelnou hru o tramvajích. DÍKY.
    p.s.Nemyslete si, že jenom chválím a kecám do větru a třeba že jsem vůbec nepomohl, ale já bych rád pomoh, jenže bydlím v Praze a ne v olomouci a je mi 11 a nemám tolik zkušeností, abych dokázal sám(a s pár přáteli) udělat nějakou hru.
  2. Petr
    Neregistrovaný
    # 11. 12. 2008 14.28 | Odpovědět Windows Vista Opera 9.60
    vojta napsal:
    Chtěl bych jenom popřát jendovi, že se snaží, že to umí a že konečně někdo udělal ,,hru o tramvajích


    Neuměl bych to říct lépe!!!Pořádně ti děkuju že jsi dokázal udělat tramvaje v Train Simulátoru

    Taky jsem to chtěl včera trochu skusit a jediné co jsem dokázal je:že jsem vymazal dům. A JENDA DOKÁZAL POSTAVIT OLOMOUC A UDĚLAT AKTIVITY TO BYCH NEDOKÁZAL

    MOC TI GRATULUJU
  3. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 11. 12. 2008 22.50 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.4
    vojta napsal:
    Chtěl bych jenom popřát jendovi, že se snaží, že to umí a že konečně někdo udělal ,,hru o tramvajích...
    Jééé moc děkuji, víte jak mě to mrzí, když mi sem píší, že jim to "nejde nainstalovat"... snažil jsem se to co nejvíc ulehčit, vše je na jednom DVD, fakt už nevím, jak snáz to udělat. A překopírovat složku do složky umí určitě každý :) Moc díky za pěkná slova i Peťovi.


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  4. vojta
    Neregistrovaný
    # 12. 12. 2008 11.28 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    TO JE TO NEJMENŠÍ, KDYŽ NĚKDO UMÍ UDĚLAT HRU!!!!!
  5. vojta
    Neregistrovaný
    # 12. 12. 2008 11.29 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    jeste chci podekovat Petrovi,ze mi taky podekoval.
  6. Petr
    Neregistrovaný
    # 12. 12. 2008 17.51 | Odpovědět Windows Vista Opera 9.60
    vojta napsal:
    jeste chci podekovat Petrovi,ze mi taky podekoval.


    Díky že jsi mi poděkovat.
  7. jakub
    Neregistrovaný
    # 14. 12. 2008 14.54 | m | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    jendo my máme v pondělí sraz psala tito máma z emailu jana klevetová nevadí že tam přídu s babičkou jo a de ti to suprově ta hra byla mým snem
  8. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 14. 12. 2008 14.59 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.4
    jakub napsal:
    jendo my máme v pondělí sraz psala tito máma z emailu jana klevetová nevadí že tam přídu s babičkou, jo a de ti to suprově ta hra byla mým snem
    Jasně, bude nás tam trochu víc, ale to se zvládne
    Doufám že už máš v PC MSTS hru s MSTS Bin, ať tě to pak nezdržuje ;) Díky za pochvalu :)


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  9. pingu93
    Uživatel

    Věk: 24
    Založeno: 30. 11. 2008 14.42
    Příspěvků: 64
    # 14. 12. 2008 16.07 | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.0.4
    Myslím si, že vánoční trhy budou oproti našemu srazu velké nic!

    Už se těšííím! :D Vario LF.E je nejkrásnější tramvaj! <3
  10. vojta
    Neregistrovaný
    # 15. 12. 2008 17.23 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    soufam,ze mi hra prijde co nejdriv.objednal jsem si ji v patek,a uz se nemuzu dockat,az si ji zahraju!!!
  11. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 15. 12. 2008 17.47 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.4
    vojta napsal:
    soufam,ze mi hra prijde co nejdriv.objednal jsem si ji v patek,a uz se nemuzu dockat,az si ji zahraju!!!
    Jasnačka, už je na cestě, viz ZDE


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  12. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 16. 12. 2008 0.31 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.4
    Pěkné zprávy:
    ...Trať odpoledne dorazila, už sem si projel několik aktivit a trať vypadá opravdu skvěle...
    ...Díky moc za zaslání, v pořádku přišla, už jezním po Olomocí...
    Takové e-maily mě opravdu moc těší!


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  13. jakub
    Neregistrovaný
    # 16. 12. 2008 13.27 | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    to zato mě hra nende hrád
  14. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 16. 12. 2008 14.06 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.4
    jakub napsal:
    to zato mě hra nende hrád
    No vidíš a jaktože ostatním to jde???


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  15. vojta
    Neregistrovaný
    # 16. 12. 2008 17.45 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    mstsolomouc napsal:
    vojta napsal:soufam,ze mi hra prijde co nejdriv.objednal jsem si ji v patek,a uz se nemuzu dockat,az si ji zahraju!!!Jasnačka, už je na cestě, viz ZDE

    mas pravdu,dneska prisla,ale mamka ji schovala a rekla,ze ji dostanu bud na narozeniny,nebo na vanoce,ale u me je to prast jako uhod.narodil jsem se totiz na stedry den.ale jsem rád i smutnej,ze mi trat prisla,ale ze si ji nemuzu zahrat hned ted
  16. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 17. 12. 2008 1.01 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.4
    vojta napsal:
    mas pravdu,dneska prisla,ale mamka ji schovala a rekla,ze ji dostanu bud na narozeniny,nebo na vanoce,ale u me je to prast jako uhod.narodil jsem se totiz na stedry den.ale jsem rád i smutnej,ze mi trat prisla,ale ze si ji nemuzu zahrat hned ted
    Aspoň máš víc času na správné nainstalování Binu, ať s tím pak nezápasíš jak někteří... Doufám že se ti ten dárek bude líbit :)


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  17. vojta
    Neregistrovaný
    # 17. 12. 2008 19.05 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    mstsolomouc napsal:
    Aspoň máš víc času na správné nainstalování Binu, ať s tím pak nezápasíš jak někteří... Doufám že se ti ten dárek bude líbit :)

    jasne,ale me se NEBUDE LIBIT!!!ME SE TOTIZ LIBI UZ TED!!! ale s tim binem!mam nainstalovanej nejakej bin,ale nevim,jestli je to ten spravnej.pls,dej mi odkaz na ten SPRAVNEJ BIN.dik.
  18. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 17. 12. 2008 19.11 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.4
    vojta napsal:
    ale s tim binem!mam nainstalovanej nejakej bin,ale nevim,jestli je to ten spravnej.pls,dej mi odkaz na ten SPRAVNEJ BIN.dik.
    Raděj tam už nic nevyváděj Jede to pod 1.7 i 1.8 binem...Odkaz je na webu MSTS OLOMOUC .


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  19. vojta
    Neregistrovaný
    # 17. 12. 2008 19.12 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    mstsolomouc napsal:
    vojta napsal:ale s tim binem!mam nainstalovanej nejakej bin,ale nevim,jestli je to ten spravnej.pls,dej mi odkaz na ten SPRAVNEJ BIN.dik.Raděj tam už nic nevyváděj Jede to pod 1.7 i 1.8 binem...

    jo,to je dobre.ted sem studoval ovladani a sem s toho vedle.ale nak to pude.
  20. vojta33
    Uživatel

    Věk: 20
    Založeno: 17. 12. 2008 19.16
    Příspěvků: 37
    # 17. 12. 2008 20.34 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    ale napadlo me,ze to nejdriv zkusim jako u train simulatoru,a kdyz to nepujde,tak se to nejak naucim nazpamet nebo tak.

    mam rad msts mhd olomouc.Mrknete na tyto stranky.Ja jsem totiz autor MSTS MHD Praha.
    http://msts-praha1.webovastranka.cz/home/index
  21. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 17. 12. 2008 21.21 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.4
    vojta33 napsal:
    ale napadlo me,ze to nejdriv zkusim jako u train simulatoru,a kdyz to nepujde,tak se to nejak naucim nazpamet nebo tak.
    Však se to ovládá stejně jako lokomotivy ve hře - jen malé odlišnosti. Můžeš si taky ovládání vytisknout nebo stisknout při hlaní F11 a mrknout do popisu ovladaní...
    PS: máš tu hru v češtině? Součástí Binu je i ČJ...


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  22. vojta33
    Uživatel

    Věk: 20
    Založeno: 17. 12. 2008 19.16
    Příspěvků: 37
    # 18. 12. 2008 17.50 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    mstsolomouc napsal:
    mstsolomouc napsal: Však se to ovládá stejně jako lokomotivy ve hře - jen malé odlišnosti. Můžeš si taky ovládání vytisknout nebo stisknout při hlaní F11 a mrknout do popisu ovladaní...PS: máš tu hru v češtině? Součástí Binu je i ČJ...

    pockej pockej.
    1)cestinu do hry sem si stahnul
    2)i kdybych si ji nestahl a kdyz mam bin,tak by mi sla hra v cestine?

    mam rad msts mhd olomouc.Mrknete na tyto stranky.Ja jsem totiz autor MSTS MHD Praha.
    http://msts-praha1.webovastranka.cz/home/index

  23. Neregistrovaný
    # 18. 12. 2008 20.05 | Odpovědět Windows XP Opera 9.62
    vojta33 napsal:
    1)cestinu do hry sem si stahnul 2)i kdybych si ji nestahl a kdyz mam bin,tak by mi sla hra v cestine?

    Staženou češtinu vyhoď. Je stará a pro bin k ničemu.
    V binu je jediná správná čeština, která bude s binem spolupracovat.
  24. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 18. 12. 2008 20.44 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.5
    Neregistrovany napsal:
    Staženou češtinu vyhoď. Je stará a pro bin k ničemu.V binu je jediná správná čeština, která bude s binem spolupracovat.
    Souhlas, při instalaci stačí pak zadat: používám české prostředí a je to.


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  25. Jeffy
    Neregistrovaný
    # 18. 12. 2008 20.56 | Odpovědět Windows XP Firefox 2.0.0.6
    Ahoj Jendo, teď jsem se ještě díval na videa a zjistil jsem, že předtím než zavřu dveře musím dát znamení. Jenže jsem nepřišel na to jakým tlačítkem. Poradíš prosím?? Víš co myslim ne??? Takové to Olomoucké tůůtutůůtutu!
    Edit Admin Jenda: Jeffy, udělej mi tu radost a zajezdi si cvičnou jízdu, jsou tam odpovědi na to, na co se ptáš, moc díky předem!!!
  26. pingu93
    Uživatel

    Věk: 24
    Založeno: 30. 11. 2008 14.42
    Příspěvků: 64
    # 18. 12. 2008 22.05 | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.0.5
    Jeffy napsal:
    Ahoj Jendo, teď jsem se ještě díval na videa a zjistil jsem, že předtím než zavřu dveře musím dát znamení. Jenže jsem nepřišel na to jakým tlačítkem. Poradíš prosím?? Víš co myslim ne??? Takové to Olomoucké tůůtutůůtutu!

    Je to tlačítkem X!

    Už se těšííím! :D Vario LF.E je nejkrásnější tramvaj! <3
  27. Jeffy
    Neregistrovaný
    # 19. 12. 2008 13.37 | Odpovědět Windows XP Firefox 2.0.0.6
    Hmmmm, ale když zmáčknu X, tak mi to nic nedělá!!!
  28. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 19. 12. 2008 13.51 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.5
    Jeffy napsal:
    Hmmmm, ale když zmáčknu X, tak mi to nic nedělá!!!
    Tak si v nastavení vypni "zjednodušené ovládání". A pak mi napiš, zda to bylo tím, jinak to je další nepochopitelný LOL .


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  29. Jeffy
    Neregistrovaný
    # 19. 12. 2008 14.13 | Odpovědět Windows XP Firefox 2.0.0.6
    nj, ale teď mi zase vůbec nejde rozjet tramvaj .
    Edit Admin Jenda: Jeffy, udělej mi tu radost a zajezdi si konečně tu cvičnou jízdu, jsou tam odpovědi na to, na co se ptáš, rád bych ti poradil,ale odpovědi jsou opravdu ve výuce...stačí prvních 5 minut jízdy, případně klik F11 a info o ovládání
  30. vojta33
    Uživatel

    Věk: 20
    Založeno: 17. 12. 2008 19.16
    Příspěvků: 37
    # 19. 12. 2008 16.34 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    vojta33 napsal:
    1)cestinu do hry sem si stahnul 2)i kdybych si ji nestahl a kdyz mam bin,tak by mi sla hra v cestine?Staženou češtinu vyhoď. Je stará a pro bin k ničemu.V binu je jediná správná čeština, která bude s binem spolupracovat.

    dobre,ale jak ji dam pryc?

    mam rad msts mhd olomouc.Mrknete na tyto stranky.Ja jsem totiz autor MSTS MHD Praha.
    http://msts-praha1.webovastranka.cz/home/index
  31. Jeffy
    Neregistrovaný
    # 19. 12. 2008 21.45 | Odpovědět Windows XP Firefox 2.0.0.6
    Jendo, tu zkušební jízdu jsem jel už 2x, ale na zjednodušené ovládání. Když ho totiž vypnu, tak s tou tramvají, ( ani jednou ) nepohnu!!! a když mě to dá na začátek nějaké mise, tak nejde ani slyšet zvuk té tramvaje. A když dám to F11, tak se mi objeví prázdná černá tabulka... Já tu tramvaj prostě vůbec nerozjedu!!!
  32. Jeffy
    Neregistrovaný
    # 19. 12. 2008 21.47 | Odpovědět Windows XP Firefox 2.0.0.6
    Teď mě ještě napadá, nemůže to být tím, že mám tu pracovní verzi Binu??? I když to by mi asi nejelo vubec MSTS Olomouc že???
  33. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 19. 12. 2008 22.18 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.5
    Jeffy napsal:
    Teď mě ještě napadá, nemůže to být tím, že mám tu pracovní verzi Binu??? I když to by mi asi nejelo vubec MSTS Olomouc že???
    Nou, je to tím, že asi nedáš W pro směr dopředu a Y(Z) dle klávesnice na příjem proudu :) jaktože ostatním to jede? Jo lidi, od zítra si do Vánoc beru volno, takže si budete muset poradit sami, chci si užít v klidu volno. Díky za pochopení.


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  34. Jeffy
    Neregistrovaný
    # 19. 12. 2008 22.26 | Odpovědět Windows XP Firefox 2.0.0.6
    Tak jsem provedl reinstal celého MSTS tak uvidim, a mimochodem, zkoušel jsem misi, kde to už proud bralo a tramvaj hučela, W jsem dal a stejně to nejelo!
  35. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 19. 12. 2008 22.44 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.5
    Jeffy napsal:
    Tak jsem provedl reinstal celého MSTS tak uvidim, a mimochodem, zkoušel jsem misi, kde to už proud bralo a tramvaj hučela, W jsem dal a stejně to nejelo!
    Spustím aktivitu, sedím v Astře (tam nic nehučí když stojím) stisknu W, Y(Z) a pak DDDD a jedu pokud ti to takto nejde, jezdíš jinou trať synu .


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  36. Jeffy
    Neregistrovaný
    # 19. 12. 2008 22.51 | Odpovědět Windows XP Firefox 2.0.0.6
    kliiid otče Už vše funguje jak má!!!
  37. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 19. 12. 2008 22.57 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.5
    Toto mi dnes napsal jeden hráč MSTS, který staví tratě...
    Ahoj.Instalace je neobvyklá právě v té jednoduchosti, pro začátečníky ideální. To už snad ani nelze ulehčit. Jediný zádrhel může být ten BIn, ale s tím se nedá nic dělat. Moc mě tím potěšil, opravdu jsem se vám to snažil co nejvíc ulehčit, takže na vás je jen Nainstalování Binu..........


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  38. pingu93
    Uživatel

    Věk: 24
    Založeno: 30. 11. 2008 14.42
    Příspěvků: 64
    # 20. 12. 2008 11.03 | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.0.5
    mstsolomouc napsal:
    Toto mi dnes napsal jeden hráč MSTS, který staví tratě...Ahoj.Instalace je neobvyklá právě v té jednoduchosti, pro začátečníky ideální. To už snad ani nelze ulehčit. Jediný zádrhel může být ten BIn, ale s tím se nedá nic dělat. Moc mě tím potěšil, opravdu jsem se vám to snažil co nejvíc ulehčit, takže na vás je jen Nainstalování Binu......

    To musím potvrdit! Jednodužší instalace ani neexistuje. Byste se divily, kdyby jste instalovali třeba trať BP!

    Už se těšííím! :D Vario LF.E je nejkrásnější tramvaj! <3
  39. pavelw1
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 30. 11. 2008 17.45
    Příspěvků: 19
    # 20. 12. 2008 21.08 | BP a MHD Olomouc | Odpovědět Mac OS X Firefox 3.0.4
    Proč nemůžu mít trať BP a MHD Olomouc dohromady?
  40. Kryton93
    Uživatel

    avatar
    Věk: 24
    Založeno: 21. 12. 2008 0.41
    Příspěvků: 31
    # 21. 12. 2008 1.08 | RE: BP a MHD Olomouc | Odpovědět Windows Vista MSIE 7.0
    pavelw1 napsal:
    Proč nemůžu mít trať BP a MHD Olomouc dohromady?

    Protože trať BP používá kolejivo BP a MHD Olomouc používá XTracks a trať BP prostě nefunguje, pokud je v MSTS global s XTracks a MHD O. zas nepojede, pokud je v msts global BP. Stačí to takhle?

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 | Další | Poslední

Fórum o tramvajové trati MSTS MHD OLOMOUC -> 7. O trati - dotazy, pochvaly, návrhy na aktivity atp. - psát mohou i neregistrovaní -> ostatní ohledně MSTS


Tagy:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvěstě šedesát :
*1**2**3**4**5**6**7**8**9**10**11**12**13**14**15**16**17**18**19**20**21**22*

Přihlášení: Login Heslo