Fórum o tramvajové trati MSTS MHD OLOMOUC -

**********Svůj dotaz zařaďte prosím do nějakého již vytvořeného tématu, nová témata a nepodepsané příspěvky budou kvůli přehlednosti smazána!**********

Fórum o tramvajové trati MSTS MHD OLOMOUC -> 7. O trati - dotazy, pochvaly, návrhy na aktivity atp. - psát mohou i neregistrovaní -> ostatní ohledně MSTS

První | Předchozí | 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 | Další | Poslední

  1. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 27. 2. 2009 18.01 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.6
    PŘESUNUTÉ: Příspěvky se nacházely ve vláknech, kde neměli co dělat!
    OD: PAVELW1:
    mstsolomouc napsal:
    Neplánuji k ní žádnou aktivitu, s ostravskou LF1 jezděte po trati MSTS MHD OSTRAVA, ostravské vario ani v Olomouci ve skutečnosti nikdy nebylo

    Nechci autora ostravi nejak kritizovat, ale tech chyb i po vsech aktualizacich na webu je tam dost.Ale aspon to zkusil ,ja jsem zkousel neco vytvorit a pokazde jsem do vzdal.
    OD: PETR95
    pavelw1 napsal:
    jsem zkousel neco vytvorit a pokazde jsem do vzdal.

    Myslíš aktivity??? Taky jsem to skusil ale nevím přesně jak.
    OD: PAVELW1
    petr95 napsal:
    pavelw1 napsal:jsem zkousel neco vytvorit a pokazde jsem do vzdal.Myslíš aktivity??? Taky jsem to skusil ale nevím přesně jak.

    Aktivity nějak umím, myslel jsem trať, ale jsetli je v ostrave problem s aktivitami nebo s trati to nevim


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  2. vojta33
    Uživatel

    Věk: 20
    Založeno: 17. 12. 2008 19.16
    Příspěvků: 37
    # 10. 3. 2009 12.54 | Odpovědět Ubuntu 8.04 Firefox 3.0.6
    Zdravim,nevim nekdo,kde se da sehnat msts mhd ostrava???diky za odpovedi.

    mam rad msts mhd olomouc.Mrknete na tyto stranky.Ja jsem totiz autor MSTS MHD Praha.
    http://msts-praha1.webovastranka.cz/home/index
  3. wockow
    Uživatel

    Věk: 28
    Založeno: 28. 1. 2009 10.37
    Příspěvků: 11
    # 10. 3. 2009 14.58 | RE: | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.0.7
    nazdar, dá se sehnat. Ale jen první verze, kde je dost chyb a tak. Ale když si to upravíš tak není problém si to zajezdit.

    http://www.train-sim.cz/

    Wockow
  4. vojta33
    Uživatel

    Věk: 20
    Založeno: 17. 12. 2008 19.16
    Příspěvků: 37
    # 11. 3. 2009 14.01 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    dekuji.

    mam rad msts mhd olomouc.Mrknete na tyto stranky.Ja jsem totiz autor MSTS MHD Praha.
    http://msts-praha1.webovastranka.cz/home/index
  5. vojta33
    Uživatel

    Věk: 20
    Založeno: 17. 12. 2008 19.16
    Příspěvků: 37
    # 11. 3. 2009 14.03 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    vite,co je zajimavy?dal jsem prohlizec trate olomouc,ale nedal jsem tam vuz tramvaje,ale ten cinsky velky cerveny vlak. A tak jsem v olomouci jezdil vlakem!!! Dojel jsem na fibichovu od hl.n. rychlosti 123 km/h.Najle na smycku... a vykolejil,samozrehjme.mam par screenu,ale musim je jeste najit v adresari.

    mam rad msts mhd olomouc.Mrknete na tyto stranky.Ja jsem totiz autor MSTS MHD Praha.
    http://msts-praha1.webovastranka.cz/home/index
  6. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 11. 3. 2009 17.30 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.7
    vojta33 napsal:
    vite,co je zajimavy?dal jsem prohlizec trate olomouc,ale nedal jsem tam vuz tramvaje,ale ten cinsky velky cerveny vlak. A tak jsem v olomouci jezdil vlakem!!!Dojel jsem na fibichovu od hl.n. rychlosti 123 km/h.Najle na smycku... a vykolejil,samozrehjme.mam par screenu,ale musim je jeste najit v adresari.
    Co je na tom zajímavýho???


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  7. vojta33
    Uživatel

    Věk: 20
    Založeno: 17. 12. 2008 19.16
    Příspěvků: 37
    # 11. 3. 2009 20.37 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    no,ze jsem nejel tramvaji,ale vlakem

    mam rad msts mhd olomouc.Mrknete na tyto stranky.Ja jsem totiz autor MSTS MHD Praha.
    http://msts-praha1.webovastranka.cz/home/index
  8. Rem
    Uživatel

    avatar
    Věk: 28
    Založeno: 24. 12. 2008 15.38
    Příspěvků: 158
    # 13. 3. 2009 18.51 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.7
    vojta33 napsal:
    no,ze jsem nejel tramvaji,ale vlakem

    A když budeš ultra šikovnej, můžeš ji project i popelařema. A to pak budeš mega orange gangsterMSTS Olomouc!

    Zajímavosti nejen z MHD
  9. AwS
    Neregistrovaný
    # 14. 3. 2009 13.40 | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.0.7
    Zdravim, nemuzu si pomoci ale nechapu ktera aktualizace je aktualni. Kdyz kliknu v menu stranky na aktualizace tak mne vyjede aktualizace k trati (nejaka verze?). Kdyz kliknu na odkaz admina Jendy tak me vyjede jina aktualizace trate c.4. Tak jak to teda je?
  10. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 14. 3. 2009 13.58 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.7
    AwS napsal:
    Zdravim, nemuzu si pomoci ale nechapu ktera aktualizace je aktualni. Kdyz kliknu v menu stranky na aktualizace tak mne vyjede aktualizace k trati (nejaka verze?). Kdyz kliknu na odkaz admina Jendy tak me vyjede jina aktualizace trate c.4. Tak jak to teda je?
    Z návodu přeci zjistíš, jakou máš verzi, na tu klikneš a už jen stahuješ - mě to připadne jasný a jednoduchý... Tvé číslo objednávky je 341 že? Navíc, když je tam psané: Souhrnná aktualizace - obsahuje vše předešlé + novou aktivitu linky X1/4 FIB-NH-PAV-KORUNA; nové silniční vozidla v trati, úpravy ulic v trati tak je to i z tohoto jasné podle mě.


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  11. rysanek.kubca
    Uživatel

    avatar
    Věk: 23
    Založeno: 30. 11. 2008 10.50
    Příspěvků: 45
    # 14. 3. 2009 18.31 | Rozlišení | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    Ahoj Jendo, pls nevíš, jak mám vyřešit to, když mi nejde MSTS Editor a píše mi to tohle:
    A přitom mám rozlišení obrazovky takové:

    Už sem se na to ptal na MSTS foru, ale tam mi akorát odpověděli, že to mám nastavit podle toho, co mi to MSTS píše, ale aji když to tak nastavím, tak to nejde!
    Pls poradíš?
  12. AwS
    Neregistrovaný
    # 15. 3. 2009 15.25 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.4
    mstsolomouc napsal:
    Z návodu přeci zjistíš, jakou máš verzi, na tu klikneš a už jen stahuješ - mě to připadne jasný a jednoduchý...

    Jj 341. Uz to vidim, super dik.
  13. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 15. 3. 2009 20.39 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.7
    rysanek.kubca napsal:
    Ahoj Jendo, pls nevíš, jak mám vyřešit to, když mi nejde MSTS Editor a píše mi to tohle:
    Čauky, netuším vůbec....


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  14. vojta33
    Uživatel

    Věk: 20
    Založeno: 17. 12. 2008 19.16
    Příspěvků: 37
    # 26. 3. 2009 10.09 | Odpovědět Ubuntu 8.04 Firefox 3.0.7
    Jedna otazecka:proc se MSTS rika MSTS???

    mam rad msts mhd olomouc.Mrknete na tyto stranky.Ja jsem totiz autor MSTS MHD Praha.
    http://msts-praha1.webovastranka.cz/home/index
  15. petr95
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 29. 11. 2008 16.39
    Příspěvků: 139
    # 26. 3. 2009 10.32 | Odpovědět Windows Vista Opera 9.63
    vojta33 napsal:
    Jedna otazecka:proc se MSTS rika MSTS???

    MICROSOFT TRAIN SIMULÁTOR
    M S T S
  16. vojta33
    Uživatel

    Věk: 20
    Založeno: 17. 12. 2008 19.16
    Příspěvků: 37
    # 26. 3. 2009 19.24 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    to jo,ale to by bylo Microsoft jako M,ale pak Simulator jako Sprvni,pak Train jako T,ale co je to posledni S???

    mam rad msts mhd olomouc.Mrknete na tyto stranky.Ja jsem totiz autor MSTS MHD Praha.
    http://msts-praha1.webovastranka.cz/home/index
  17. Hafan
    Neregistrovaný
    # 26. 3. 2009 20.27 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.7
    U "Microsoft" se obvykle používá zkratka "MS" - "MicroSoft", takže - "MicroSoft Train Simulator", už chápeš??
  18. vokyc
    Neregistrovaný
    # 28. 3. 2009 10.37 | Odpovědět Windows XP Opera 9.62
    Ahoj chtel bych se zeptat vzdy kdyz pustim MSTS a uz tam mam nainstalovanou tu trat tak mi to pise nejakou chybu treba nejaky T3.ENG a takovyhle blbosti nevite co s tim mam delat???
  19. Raďa
    Neregistrovaný
    # 28. 3. 2009 11.13 | re | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    vokyc napsal:
    Ahoj chtel bych se zeptat vzdy kdyz pustim MSTS a uz tam mam nainstalovanou tu trat tak mi to pise nejakou chybu treba nejaky T3.ENG a takovyhle blbosti nevite co s tim mam delat???
    takhle to píše,když msts nepřečte některý soubory u tramvají,máš tedy špatně nainstalován Bin-aktivity ti taky nejdou co???
  20. vokyc
    Neregistrovaný
    # 28. 3. 2009 11.15 | Odpovědět Windows XP Opera 9.62
    no ja nevim kdyz se tim proklikam az k tomu menu tak se mi to vipne newis co s tim mam delat aby mi to slo a mohl uz konecne jezdit????

  21. Neregistrovaný
    # 28. 3. 2009 11.17 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.8
    vokyc napsal:
    no ja nevim kdyz se tim proklikam az k tomu menu tak se mi to vipne newis co s tim mam delat aby mi to slo a mohl uz konecne jezdit????
    musíš si nainstalovat ten Bin,pak všecko ide jako po másle-teda aspon mě vše parádně fakčí.koukni se do vlákna o Binu,tam je vše vysvětelný.
  22. vokyc
    Neregistrovaný
    # 28. 3. 2009 11.21 | Odpovědět Windows XP Opera 9.62
    ok a kde je to vlákno???
  23. vokyc
    Neregistrovaný
    # 28. 3. 2009 11.25 | Odpovědět Windows XP Opera 9.62
    no hele ted jsem odinstaloval ten bin stahnul novej a nainstaloval a pri ti instalaci mi to napsalo ze to nejak neodpovida a ze to nejde aktualizovat tak ted už fakt nevim jak dál
  24. Ráďa
    Neregistrovaný
    # 28. 3. 2009 11.29 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.8
    vokyc napsal:
    no hele ted jsem odinstaloval ten bin stahnul novej a nainstaloval a pri ti instalaci mi to napsalo ze to nejak neodpovida a ze to nejde aktualizovat tak ted už fakt nevim jak dál
    a jeje...však to je právě v tom vlákně vše vysvětlený,musíš si stáhnout i ten "patch" a pak vše půjde! vlákno je: odkaz
  25. vokyc
    Neregistrovaný
    # 28. 3. 2009 11.58 | Odpovědět Windows XP Opera 9.62
    no tak jse mi ten bin podarilo nainslalovat a zapne se to uplne v pohode akorat kdyz se mi jako nacita trat a ta tramvaj tak me to hodi na plochu a zepta se me to jestli chci nejakou chybu odeslat tak dam ne a vypne se mi cela hra nevite co stímm????
  26. vojta33
    Uživatel

    Věk: 20
    Založeno: 17. 12. 2008 19.16
    Příspěvků: 37
    # 28. 3. 2009 12.35 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    Hafan napsal:
    U "Microsoft" se obvykle používá zkratka "MS" - "MicroSoft", takže - "MicroSoft Train Simulator", už chápeš??


    Jo,uz jo.

    vokyc napsal:
    no tak jse mi ten bin podarilo nainslalovat a zapne se to uplne v pohode akorat kdyz se mi jako nacita trat a ta tramvaj tak me to hodi na plochu a zepta se me to jestli chci nejakou chybu odeslat tak dam ne a vypne se mi cela hra nevite co stímm????


    i kdybys dal odeslat,hra se ti vypne.v msts si mel nejakou chybu a windows ji odhalil,a pak se te zeptal.me se to taky stava.Jestli ta trat je olomouc,zkus ho kompletne odinstalovat i s binem a pak zase naistalovat.

    mam rad msts mhd olomouc.Mrknete na tyto stranky.Ja jsem totiz autor MSTS MHD Praha.
    http://msts-praha1.webovastranka.cz/home/index
  27. vokyc
    Neregistrovaný
    # 28. 3. 2009 12.44 | Odpovědět Windows XP Opera 9.62
    ok dekuju moc!!!!!
  28. Jeffy
    Neregistrovaný
    # 28. 3. 2009 13.03 | Odpovědět Windows XP Firefox 2.0.0.6
    Ahoj Jendo, ta tvoje trať je Super!!! Objednával jsem si ji mezi prvními a zatím si ji nemůžu vynachválit. Díky za ni!!!
  29. JirkaMSTS
    Uživatel

    Věk: 26
    Založeno: 15. 1. 2009 20.14
    Příspěvků: 31
    # 28. 3. 2009 14.32 | Pochvala | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.7
    Ahoj Jendo, souhlasím s jeffy, ta virtuální Olomouc je super, jsem rád, že jsem jeden ze zaměstnanců VDPMO. Ještě jednou díky.

    T3 REKO - nemá chybu, ty zvuky a modely jsou opravdu skvělé.
    Ale neměli bychom opomenout i klasiku.
  30. kuba
    Neregistrovaný
    # 28. 3. 2009 14.47 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    vojta33 napsal:
    kdybys dal odeslat,hra se ti vypne.v msts si mel nejakou chybu a windows ji odhalil,a pak se te zeptal.me se to taky stava.Jestli ta trat je olomouc,zkus ho kompletne odinstalovat i s binem a pak zase naistalovat.
    me to dela aj pak
  31. vokyc
    Neregistrovaný
    # 28. 3. 2009 17.52 | Odpovědět Windows XP Opera 9.62
    no ja mam stejnej problem taky jsem to znova preinstaloval a furt mi to pada na plochu a pta se mne to jsetli to chci odeslat a ja dam ne tak se mi hra vipne.
  32. vokyc
    Neregistrovaný
    # 28. 3. 2009 17.56 | Odpovědět Windows XP Opera 9.62
    jo a este mi to pise :Chyba při nacitani souboru default.wag nevite co s tim??
  33. zzzz
    Neregistrovaný
    # 28. 3. 2009 22.25 | Odpovědět Windows XP Opera 9.64
    No, jak to tady ctu, tak mi pripada, ze tady nekdo neumi ani nainstalovat hru. Pritom je to tak jednoduchy, staci jen CIST. Hra je v poradku, zadna chyba v ni neni. Problem je tedy v "mezikuseu".
  34. kuba
    Neregistrovaný
    # 28. 3. 2009 23.40 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    zzzz napsal:
    No, jak to tady ctu, tak mi pripada, ze tady nekdo neumi ani nainstalovat hru. Pritom je to tak jednoduchy, staci jen CIST. Hra je v poradku, zadna chyba v ni neni. Problem je tedy v "mezikuseu".

    neni chyba treba v tobe? :D i kdyz se to udela podle navodu presne tak zalezi na PC a ne na cloveku zkus premyslet
  35. petr95
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 29. 11. 2008 16.39
    Příspěvků: 139
    # 29. 3. 2009 1.29 | Odpovědět Windows Vista Opera 9.63
    vokyc napsal:
    jo a este mi to pise :Chyba při nacitani souboru default.wag nevite co s tim??

    To mi taky psalo jenže jsem už zapoměl jak jsem to vyřešil . tak jesli počkáš tak jeden den (abych to odinstaloval a nainstaloval) tak ti řeknu přesný návod jak to nainstalovat.
  36. petr95
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 29. 11. 2008 16.39
    Příspěvků: 139
    # 29. 3. 2009 16.09 | Odpovědět Windows Vista Opera 9.63
    vokyc napsal:
    jo a este mi to pise :Chyba při nacitani souboru default.wag nevite co s tim??

    Návod jsem našel na internetu tedy-
    http://steam4me.railpage.org.au/trainsim/tutorials/new_msts.html&ei=84DPSd3UIMqKsAbVlpzACA&sa=X&oi=translate&resnum=3&ct=resultprev=/search%3Fq%3Daktulizace%2BMSTS%2Bpacht%2B1,4%26hl%3Dcs%26client%3Dopera%26rls%3Dcs%26hs%3DtKb
  37. vokyc
    Neregistrovaný
    # 29. 3. 2009 16.52 | Odpovědět Windows XP Opera 9.62
    no hele ten navod je super ale ja se v nem moc nevyznam no a jeste kdyz si chci vytvořit třba soupravu v msts editors and tools tak mi to taky po chvilce zeta ze je tam nejaka chyba a vypne se mi to
  38. petr95
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 29. 11. 2008 16.39
    Příspěvků: 139
    # 29. 3. 2009 16.54 | Odpovědět Windows Vista Opera 9.63
    vokyc napsal:
    no hele ten navod je super ale ja se v nem moc nevyznam no a jeste kdyz si chci vytvořit třba soupravu v msts editors and tools tak mi to taky po chvilce zeta ze je tam nejaka chyba a vypne se mi to

    To se mi taky děje taky. Skuz to dělat pomalu a určitě to pujde
  39. vokyc
    Neregistrovaný
    # 29. 3. 2009 16.55 | Odpovědět Windows XP Opera 9.62
    hmmm ok tak to zkusim no hele a tys to taky delal podle toho navodu kdyz ti to taky delalo???
  40. vokyc
    Neregistrovaný
    # 29. 3. 2009 17.28 | Odpovědět Windows XP Opera 9.62
    aha tak to doufam ze se mi to taky povede

První | Předchozí | 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 | Další | Poslední

Fórum o tramvajové trati MSTS MHD OLOMOUC -> 7. O trati - dotazy, pochvaly, návrhy na aktivity atp. - psát mohou i neregistrovaní -> ostatní ohledně MSTS


Tagy:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvacet pět:
*1**2**3**4**5**6**7**8**9**10**11**12**13**14**15**16**17**18**19**20**21**22*

Přihlášení: Login Heslo