Fórum o tramvajové trati MSTS MHD OLOMOUC -

**********Svůj dotaz zařaďte prosím do nějakého již vytvořeného tématu, nová témata a nepodepsané příspěvky budou kvůli přehlednosti smazána!**********

Fórum o tramvajové trati MSTS MHD OLOMOUC -> 7. O trati - dotazy, pochvaly, návrhy na aktivity atp. - psát mohou i neregistrovaní -> ostatní ohledně MSTS

První | Předchozí | 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 | Další | Poslední

  1. kloda
    Moderátor

    Věk: 29
    Založeno: 25. 12. 2008 23.14
    Příspěvků: 35
    # 30. 3. 2009 12.52 | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    vokyc napsal:
    no hele ten navod je super ale ja se v nem moc nevyznam no a jeste kdyz si chci vytvořit třba soupravu v msts editors and tools tak mi to taky po chvilce zeta ze je tam nejaka chyba a vypne se mi to
    když editoru nerozumíš,je lepší do něj vůbec nešahat. můžeš si tak rozhodit celou hru a hlavně mise!!!soupravy sou udělaný,nepotřebuješ tedy žádný dělat, teda aspon já je mel na dvd šecky ;-)
  2. petr95
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 29. 11. 2008 16.39
    Příspěvků: 139
    # 30. 3. 2009 14.20 | editor | Odpovědět Windows Vista Opera 9.63
    Ovšem kdybys chtěl sahat do editoru tak si nejřív vytvoř kopii.
    Taky jsem si skusil sahnout do editoru a vyšlo mi linku X6 a měl jsem ji celou rozhozenou.
    takže nejřív kopie!!!!
  3. vokyc
    Neregistrovaný
    # 30. 3. 2009 18.26 | Odpovědět Windows XP Opera 9.62
    hele jak jste sem dal nekdo tan odkaz nemohi byste ho sem dat jeste jednou proto ze mi nejak nejde
  4. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 30. 3. 2009 18.32 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.8
    vokyc napsal:
    hele jak jste sem dal nekdo tan odkaz nemohi byste ho sem dat jeste jednou proto ze mi nejak nejde
    Na co odkaz? Stačí nainstalovat panenskou hru MSTS, updatovat na Bin, nakopčit olomouc a vyrazit. Nic těžkého, jen klasická instalace a kopírování složek . O instalaci Binu se dočteš v patřičném vlákně tohoto fora.


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  5. vokyc
    Neregistrovaný
    # 30. 3. 2009 18.42 | Odpovědět Windows XP Opera 9.62
    no ale kdyz se mi nacita msts tak mi to pise nejak chyba pri cteni souboru default.wag a kdyz se mi nacita ta olomouc tak me to hodi na plochu a napise mi to jestli to chci odeslat tak dam na a hra se mi vipne a uz jsem to asi 2x odinstalovaval a nepomohlo to tak newim co s tim
  6. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 30. 3. 2009 19.08 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.8
    vokyc napsal:
    no ale kdyz se mi nacita msts tak mi to pise nejak chyba pri cteni souboru default.wag a kdyz se mi nacita ta olomouc tak me to hodi na plochu a napise mi to jestli to chci odeslat tak dam na a hra se mi vipne a uz jsem to asi 2x odinstalovaval a nepomohlo to tak newim co s tim
    A máš originál hru koupenou? Odinstaluj ji znovu, potřetí. Pak se podívej, zda tam, kde původně byla nic nezůstalo = nejspíše ji máš v: x:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator - vše co by tam náhodou zbylo, smaž. Pak si hru nainstaluj znovu, žádný zbrklosti, vše pěkně pomalu. Po instalaci si stáhni Bin - třeba verzi 1.7..., stažený soubor rozbal na plochu a instaluj dle pokynů. Důležité je vybrat správnou cestu, kde máš v PC msts nainstalován. Pak už tě to jen vede. Zvol si: používám české prostředí a hru budeš mít v ČJ. Pak si nakopíruj z DVD MSTS OLOMOUC a můžeš vyrazit. Podle tohoto návodu to zvládlo přes 250 lidí, ty to zvládneš určitě taky. Instalace Binu není moje starost, takže veškeré potíže s instalací Binu řeš na jeho stránkách případně si pročti forum, kde je vše odpovězeno již několikrát... Já ti garantuju, že DVD je zcela v pořádku a že chyba je jen a pouze a pořád v instaci BINU!!!
    PS: hlavně nevrtej v editoru aktivit a tratě, jinak si to dokonale rozdrbeš a nepůjde ti pak nic...bacha na to.


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  7. vokyc
    Neregistrovaný
    # 30. 3. 2009 19.12 | Odpovědět Windows XP Opera 9.62
    jo tu hru mam normalne originalku hele a nevis co znamena to default.wag ?????????zadnej takovej soubor tam nemam tak nevim proc mi to pise.
  8. petr95
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 29. 11. 2008 16.39
    Příspěvků: 139
    # 30. 3. 2009 21.45 | Odpovědět Windows Vista Opera 9.63
    vokyc napsal:
    jo tu hru mam normalne originalku hele a nevis co znamena to default.wag ?????????zadnej takovej soubor tam nemam tak nevim proc mi to pise
    A zalohoval(zkopíroval a někam uložil) jsi původní Global???
    Jo a ještě némáš tam jiné tratě???

    PS:Ja nemám origoš(MSTS) a funguje mi to

  9. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 30. 3. 2009 21.59 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.8
    petr95 napsal:
    PS:Ja nemám origoš(MSTS) a funguje mi to
    To se máš čím chlubit teda! Nechápu lidi, co nejsou schopni za tak bezvadnou hru dát 300 Kč... ale je to vaše věc a svědomí každýho .


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  10. Intouro
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 20. 12. 2008 10.50
    Příspěvků: 60
    # 31. 3. 2009 15.13 | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    Můžu se zeptat , co je to za písničku v tomhle videu http://www.mstsolomouc-foto.estranky.cz/stranka/videa - ty momentky ? Video 1 Děkuji

    Tramvaje T3 - to pravé tramvajové
  11. petr95
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 29. 11. 2008 16.39
    Příspěvků: 139
    # 31. 3. 2009 18.15 | Odpovědět Windows Vista Opera 9.63
    vokyc napsal:
    jo tu hru mam normalne originalku hele a nevis co znamena to default.wag ?????????zadnej takovej soubor tam nemam tak nevim proc mi to pise.
    Funguje to????
  12. vokyc
    Neregistrovaný
    # 4. 4. 2009 15.52 | Odpovědět Windows XP Opera 9.62
    no hele ale je mi divny ze mi msts bez olomouce jde uplne v pohodě a kdyz tam dam olomouc tam se mi to najednou podela.
  13. petr95
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 29. 11. 2008 16.39
    Příspěvků: 139
    # 4. 4. 2009 16.11 | Odpovědět Windows Vista Opera 9.63
    vokyc napsal:
    no hele ale je mi divny ze mi msts bez olomouce jde uplne v pohodě a kdyz tam dam olomouc tam se mi to najednou podela.

    Zkopíroval jsi taky složku GLOBAL??? Jesli jo tak bude fungovat bez problému
  14. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 4. 4. 2009 16.29 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.8
    vokyc napsal:
    no hele ale je mi divny ze mi msts bez olomouce jde uplne v pohodě a kdyz tam dam olomouc tam se mi to najednou podela.
    To není vůbec divný, naopak! Ukazuje to, že bez MSTS Bin už opravdu dnes v MSTS jezdit nelze...Už opravdu nevím, jak to napsat...když si nainstalujete MSTS Bin bude na 100% po problémech, copak to je tak těžký lidi .


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  15. vokyc
    Neregistrovaný
    # 4. 4. 2009 16.30 | Odpovědět Windows XP Opera 9.62
    ale ja tam bin mam nainstalovanej!!!
  16. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 4. 4. 2009 16.42 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.8
    vokyc napsal:
    ale ja tam bin mam nainstalovanej!!!
    Máš tedy celou hru kompletně v češtině OK?


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  17. vokyc
    Neregistrovaný
    # 4. 4. 2009 17.59 | Odpovědět Windows XP Opera 9.62
    jo mam ji komplet v čj
  18. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 4. 4. 2009 18.29 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.8
    vokyc napsal:
    jo mam ji komplet v čj
    OK, takže znovu, naposled: Máš nainstalovanou komplet MSTS, pak vylepšenou o MSTS Bin (předpokládám, že instalace proběhla bez jakékoliv chybové hlášky že nelze aktualizovat, pač neodpovídá předchozí verzi atd), pak sis překopíroval MSTS OLOMOUC a... a zde bych potřeboval přesně vědět, s jakou hláškou se MSTS vypíná...vždy jsem všem poradil a všem to funguje, nevidím důvod, proč by to u tebe jet nemělo...napiš mi, nebo udělej screen a pošli na mail co to píše za chybu.


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  19. vokyc
    Neregistrovaný
    # 4. 4. 2009 18.41 | Odpovědět Windows XP Opera 9.62
    1)takze mstsbin se mi nainstaloval bez jakekolili chybove hlasky
    2)kdyz zapnu msts tak mi to napise nejakou chybu pri cteni vozidla default.wag tak dam ano pokracovat a nacte se mi menu msts tak vyberu jaky ten ukol chci jet a zacne to nacitat pri nacitani mi to spadne na plochu a napise mi to ze train.exe nasel nejakou chybu a jestli to chci odeslat tak dam ne a msts se mi vypne.
  20. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 4. 4. 2009 19.14 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.8
    vokyc napsal:
    1)takze mstsbin se mi nainstaloval bez jakekolili chybove hlasky...
    OK, poslal jsem vám na mail nejake informace. Od ted budeme komunikovat přes mail, ať to tu zbytečně nezatěžujeme.


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  21. petr95
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 29. 11. 2008 16.39
    Příspěvků: 139
    # 7. 4. 2009 18.32 | MSTS | Odpovědět Windows Vista Opera 9.63
    Muže mi někdo poradit jak mám vygerenovat terén??? Totiž chci postavil vlakovou trat 210.
  22. Ráďa
    Neregistrovaný
    # 7. 4. 2009 18.52 | re: | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    petr95 napsal:
    Muže mi někdo poradit jak mám vygerenovat terén??? Totiž chci postavil vlakovou trat 210.
    parádně popsny je to tady- krasně je tam všecko vysvětlený:
    odkaz
  23. davi
    Neregistrovaný
    # 7. 4. 2009 19.11 | je to | Odpovědět Windows Vista MSIE 7.0
    chccel by som sa Vas spitat ze keby som si kupil hru Microsoft Train Simulator ze ci tam bude editor drahy myslim to tak ze ci tam budem moct urobit si vlastnu drahu ?? mohol by som ?? pls napiste mi to tu
  24. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 7. 4. 2009 20.14 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.8
    davi napsal:
    chccel by som sa Vas spitat ze keby som si kupil hru Microsoft Train Simulator ze ci tam bude editor drahy myslim to tak ze ci tam budem moct urobit si vlastnu drahu ?? mohol by som ?? pls napiste mi to tu
    Ano dá, ale je to úplně něco jiného něž v Trainzu, tam je to o 90% jednodužší, ale zase jízda je hoodně vzdálená realitě... takže za pár měsíců se to určitě naučíš, stejně jako já, neuměl jsem ani položit kolej a hej-postavil jsem celou Olomouc. Tedy: součástí hry je editor tratě.


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  25. petr95
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 29. 11. 2008 16.39
    Příspěvků: 139
    # 7. 4. 2009 20.21 | Odpovědět Windows Vista Opera 9.63
    Ráďa napsal:
    parádně popsny je to tady- krasně je tam všecko vysvětlený

    Díík.Moc mi to pomohlo.
  26. rysanek.kubca
    Uživatel

    avatar
    Věk: 23
    Založeno: 30. 11. 2008 10.50
    Příspěvků: 45
    # 8. 4. 2009 10.22 | Rozlišení | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    Už sem přišel na to, proč mi nešel spustit kvůli rozlišení MSTS Editor......stačilo kliknout pravým tlačítkem myší na ikonu spuštění hry MSTS a odkliknout Spuštění s rozlišením 640 x 840 bo jak to tam je
  27. Intouro
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 20. 12. 2008 10.50
    Příspěvků: 60
    # 12. 5. 2009 19.41 | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    Všiml jste si někdo , že Mostecké tramvaje se již s tratí 130 staví ? Já na to teda přišel dneska TRAŤ 130 + síť tramvají

    Tramvaje T3 - to pravé tramvajové
  28. Rem
    Uživatel

    avatar
    Věk: 28
    Založeno: 24. 12. 2008 15.38
    Příspěvků: 158
    # 12. 5. 2009 21.35 | RE: | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.10
    Jojo chlápek to dělá celkem obsáhlé, jsem zvadavý na výsledek :) Most a Litvínov má taky svoje kouzlo, v létě se tam chystám mrknout.

    Zajímavosti nejen z MHD
  29. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 12. 5. 2009 22.55 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.10
    Rem napsal:
    Jojo chlápek to dělá celkem obsáhlé, jsem zvadavý na výsledek :) Most a Litvínov má taky svoje kouzlo, v létě se tam chystám mrknout.
    Tram trať jsem testoval, myslím, že se je na co těšit .


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  30. Rem
    Uživatel

    avatar
    Věk: 28
    Založeno: 24. 12. 2008 15.38
    Příspěvků: 158
    # 13. 5. 2009 16.52 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.10
    mstsolomouc napsal:
    Tram trať jsem testoval, myslím, že se je na co těšit .


    Jen doufám, že bude nakonec aspoň TT zatrolejována

    A kombinace tramvajových a vlakových aktivit no myslím, že Ti šlapou na paty Jendo

    Zajímavosti nejen z MHD
  31. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 13. 5. 2009 19.12 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.10
    Rem napsal:
    Jen doufám, že bude nakonec aspoň TT zatrolejována
    Podle mých posledních informací nebude zatrolejována. Klidně ať šlapou, budu rád za každou tramvajovou trať, zatím jsou to jen samé řeči a nic venku (viz MSTS PLZEŇ, MSTS BRNO (kdosi jej staví) nebo PRAHA). Tak uvidíme, s autorem Mostu spolupracuju a testuju.
    Jeden screen z testování (JŘ si nevšímejte, zakecal jsem se tenkrát na ICQ ).


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  32. Rem
    Uživatel

    avatar
    Věk: 28
    Založeno: 24. 12. 2008 15.38
    Příspěvků: 158
    # 13. 5. 2009 20.12 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.10
    Jak tam nésó troleje, tak to de cely down Škoda mno, ale stejně zvítězí zvědavost, takže uvidíme časem a třeba nakonec budou

    Zajímavosti nejen z MHD
  33. ivan polic
    Neregistrovaný
    # 20. 5. 2009 10.35 | hra | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    můžu jse zeptat v kolik hodin jsou ty obědnávky je mi totiž 9 a já můžu být ve měste jenom do 16:00[b]
  34. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 20. 5. 2009 11.29 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.10
    ivan polic]můžu jse zeptat v kolik hodin jsou ty obědnávky je mi totiž 9 a já můžu být ve měste jenom do 16:00[b napsal:
    Teď je to podle domluvy přes email a podle města.


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  35. jana
    Neregistrovaný
    # 20. 5. 2009 13.31 | předmět | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    ahoj rády bych se zepatala v kolik hodin se to předává a kde si můžu vybrat obal a kam to mám napsat a bydlím v olomouci.
  36. kloda
    Moderátor

    Věk: 29
    Založeno: 25. 12. 2008 23.14
    Příspěvků: 35
    # 20. 5. 2009 14.55 | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    jana napsal:
    ahoj rády bych se zepatala v kolik hodin se to předává a kde si můžu vybrat obal a kam to mám napsat a bydlím v olomouci.
    když bydlíte v Olomouci,tak to stojí myslím jen 20kč, musíte mít ale tu hru microsoft train simulator,všechno info má Jenda napsaný tady:
    odkaz
  37. jana
    Neregistrovaný
    # 20. 5. 2009 15.22 | RE: | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    jak si mám vybrat obal?????
  38. kloda
    Moderátor

    Věk: 29
    Založeno: 25. 12. 2008 23.14
    Příspěvků: 35
    # 20. 5. 2009 15.52 | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    jana napsal:
    jak si mám vybrat obal?????
    tak jak to tam je napsaný-teď sem se tam díval a je tam: "barvu obalu si můžete vybrat (viz níže) - váš výběr uveďte ve formuláři" takže já to chápu´tak, že za do formuláře napíšeš: barva obalu modrá a bude...kdyžtak mě nekdo upřesněte
  39. TOMÁŠ MACEK
    Neregistrovaný
    # 2. 6. 2009 21.30 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    Ahoj prosim poradte miu nejde mi spustit hlasic ani bzucak a mam vyple jednoduche ovladani.A skousel jsem vsechno co tu bylo
  40. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 5. 6. 2009 11.09 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.10
    TOMÁŠ MACEK napsal:
    Ahoj prosim poradte miu nejde mi spustit hlasic ani bzucak a mam vyple jednoduche ovladani.A skousel jsem vsechno co tu bylo
    Všem ostatním to jde... čím tedy spouštíš bzučák? Nejde to, ani když tu klávesu X chvíli podržíš??? Program hlásic_msts.exe nejde spustit??? To znamená jako co? Že se vůbec nespustí, nebo napíše nějakou chybu??? Jak jsem psal, při prvním spouštění se spouští trochu déle, záleží jak máš výkonný počítač... Ale byl by si první, komu ten prográmek nefunguje.... Zkus si pročíšt soubor Read me MSTS MHD OLOMOUC.pdf co je na DVD a určitě to vše půjde.


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!

První | Předchozí | 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 | Další | Poslední

Fórum o tramvajové trati MSTS MHD OLOMOUC -> 7. O trati - dotazy, pochvaly, návrhy na aktivity atp. - psát mohou i neregistrovaní -> ostatní ohledně MSTS


Tagy:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo šedesát šest:
*1**2**3**4**5**6**7**8**9**10**11**12**13**14**15**16**17**18**19**20**21**22*

Přihlášení: Login Heslo