Fórum o tramvajové trati MSTS MHD OLOMOUC -

**********Svůj dotaz zařaďte prosím do nějakého již vytvořeného tématu, nová témata a nepodepsané příspěvky budou kvůli přehlednosti smazána!**********

Fórum o tramvajové trati MSTS MHD OLOMOUC -> 7. O trati - dotazy, pochvaly, návrhy na aktivity atp. - psát mohou i neregistrovaní -> ostatní ohledně MSTS

První | Předchozí | 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 | Další | Poslední

  1. TOMÁŠ MACEK
    Neregistrovaný
    # 5. 6. 2009 13.25 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    už to jde
  2. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 5. 6. 2009 14.22 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.10
    TOMÁŠ MACEK napsal:
    už to jde



    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  3. Intouro
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 20. 12. 2008 10.50
    Příspěvků: 60
    # 5. 6. 2009 19.44 | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    Nevíte prosím , co mám udělat aby se mi MSTS spustilo ve zmenšeném okně ? Dík

    Tramvaje T3 - to pravé tramvajové
  4. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 5. 6. 2009 20.04 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.10
    Intouro napsal:
    Nevíte prosím , co mám udělat aby se mi MSTS spustilo ve zmenšeném okně ? Dík
    Zkus to třeba podle tohoto. Tak to mám já na testování aktivit - i s urychlením času.


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  5. Intouro
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 20. 12. 2008 10.50
    Příspěvků: 60
    # 5. 6. 2009 21.23 | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    mstsolomouc napsal:
    Zkus to třeba podle tohoto. Tak to mám já na testování aktivit - i s urychlením času.

    Ty Jendo , já nwm já spouštím MSTS přes Trainstore a sem rád , že mi to jakštakš fakčí No , ještě o tom pomyslím

    Tramvaje T3 - to pravé tramvajové
  6. liborvymola
    Uživatel

    Věk: 20
    Založeno: 23. 12. 2008 15.05
    Příspěvků: 24
    # 15. 6. 2009 14.55 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    Pracuje se ještě na trati 130 a hlavně na tramvajové síti Most-Litvínov?
  7. kloda
    Moderátor

    Věk: 29
    Založeno: 25. 12. 2008 23.14
    Příspěvků: 35
    # 15. 6. 2009 15.25 | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    liborvymola napsal:
    Pracuje se ještě na trati 130 a hlavně na tramvajové síti Most-Litvínov?
    autorovy stránky sou tady tak se mrkni:
    odkaz
  8. liborvymola
    Uživatel

    Věk: 20
    Založeno: 23. 12. 2008 15.05
    Příspěvků: 24
    # 15. 6. 2009 15.36 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    já vím ale je tam 29.3. a hotové to podle mě není.
  9. kloda
    Moderátor

    Věk: 29
    Založeno: 25. 12. 2008 23.14
    Příspěvků: 35
    # 15. 6. 2009 21.33 | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    liborvymola napsal:
    já vím ale je tam 29.3. a hotové to podle mě není.
    copak, jendova trat te uz omrzela?me baví ta noční nová aktivita
    Myslím že mu ta stavba bude ještě dost dtrvat...ma zatím jen koleje a zastávky
  10. petr95
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 29. 11. 2008 16.39
    Příspěvků: 139
    # 23. 6. 2009 18.23 | Testován aktivity | Odpovědět Windows Vista Opera 9.63
    Potřebuju někoho na testování aktivity." Linka 4 Smula dne". tedy že budete muset před každym přejezdem zastavit a počkat až projede vlak. Kdyžtak mi pište na email: kocour95@seznam.cz

    Já osobně nemám moc času.
  11. Intouro
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 20. 12. 2008 10.50
    Příspěvků: 60
    # 23. 6. 2009 18.46 | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    Má někdo zkušenosti s Ovou ? Jde mi o to , že kdy v ní spustím nějaké Olomoucké vozidlo , nejdou otevírat dveře ani měnit BUSE panely . Děkuji za odpověď .

    Tramvaje T3 - to pravé tramvajové
  12. wockow
    Uživatel

    Věk: 28
    Založeno: 28. 1. 2009 10.37
    Příspěvků: 11
    # 23. 6. 2009 18.54 | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.5
    Intouro napsal:
    Má někdo zkušenosti s Ovou ? Jde mi o to , že kdy v ní spustím nějaké Olomoucké vozidlo , nejdou otevírat dveře ani měnit BUSE panely . Děkuji za odpověď .


    taky mi to nešlo, je možné, že to je ptoro, že OVA není stavěna na Binu, ale nevím to přesně, zda je kvuli tomu

    Wockow
  13. ivan polic
    Neregistrovaný
    # 26. 6. 2009 21.45 | .. | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    Jendo nebyls v sobotu na otevřených dveří dpmo??[i]
  14. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 29. 6. 2009 23.22 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.11
    ivan polic napsal:
    Jendo nebyls v sobotu na otevřených dveří dpmo?
    No jistě že byl, nebyli jsme náhodou ve stejné skupině, jsem se divil, že si mě ani nepozdravil . Ale byla to super akce.


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  15. T3R.P 147
    Neregistrovaný
    # 30. 6. 2009 14.30 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.11
    Jendo prosim tě nevíš v kterém měsíci zhruba vyjde aktualizace?
  16. Intouro
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 20. 12. 2008 10.50
    Příspěvků: 60
    # 30. 6. 2009 15.27 | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    T3R.P 147 napsal:
    Jendo prosim tě nevíš v kterém měsíci zhruba vyjde aktualizace?

    To je ve hvězdách

    Tramvaje T3 - to pravé tramvajové
  17. petr95
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 29. 11. 2008 16.39
    Příspěvků: 139
    # 1. 7. 2009 20.57 | Aktivita ke stažení | Odpovědět Windows Vista Opera 9.63
    Právě jsem dodělal aktivitu "linka 4 smula dne" ale moc se mi nepovedla. Takže pokud byste jí chteli tak klikněte na tento odkaz

    PS: Další aktivita se bude jmenovat "Linka 1 zacatek prazdnin"
  18. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 1. 7. 2009 21.47 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.11
    petr95 napsal:
    Právě jsem dodělal aktivitu "linka 4 smula dne" ale moc se mi nepovedla. Takže pokud byste jí chteli tak klikněte na tento odkaz
    Nechci nikoho odrazovat od tvorby, ale důrazně jsem tě Petře prosil, ať zbytečně nedefinuješ nové trasy, že jich tam mám nadefinovaných dost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (O servisech nemluvím, tam se to dá skousnout...) A 37 nových tras pro jednu aktivitu je strašně moc!!! Ach jo....
    Edit: ještě jsem se díval na consisty a tam je taky zmatek - ty v aktivitě používáš Japonsky motorák a "series7000"??? Pak tam jsou consisty pro jednu soupravu 2x atd... kvůli takovým nepozornostem nám pak začne MSTS padat a blbnout. PROČ...


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  19. petr95
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 29. 11. 2008 16.39
    Příspěvků: 139
    # 2. 7. 2009 1.04 | Odpovědět Windows Vista Opera 9.63
    Nemusej si jí stahovat jesli nechtěj.Ale mě MSTS zatím neblbne.

    PS: Tvořim aktivity na starším PC (a pomalejším) a zatím pohoda
  20. Rem
    Uživatel

    avatar
    Věk: 28
    Založeno: 24. 12. 2008 15.38
    Příspěvků: 158
    # 3. 7. 2009 13.11 | RE: | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.11
    Dovolím si tvrdit že Jenda CHTĚL stáhnout tvoji aktivitu, CHTĚL si ji project a pouze zde hodnotil jeji kvalitu jelikož nikdo netušil co z tebe vypadne. A jeho připomínky byly určitě v dobrém úmyslu ti poradit co a jak dělat příště jinak a méně složitě. Když sem hodíš odkaz na svou aktivitu musíš prostě počítat že tvůrce fóra tvou aktivitu projede a nekompromisně zhodnotí. Navíc z toho výčtu co tu psal Jenda se mi zdá, že si se držel hesla: Proč to dělat jednoduše když to jde složitě.

    Zajímavosti nejen z MHD
  21. Intouro
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 20. 12. 2008 10.50
    Příspěvků: 60
    # 3. 7. 2009 17.09 | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    petr95 napsal:
    PS: Další aktivita se bude jmenovat "Linka 1 zacatek prazdnin"

    Taky sem někomu dodal inspiraci

    Já bych řekl , že petr si představoval tvorbu aktivity jako jakési lážo plážo ... je to za chvíli hotové , moc času to nezabere ... kdyby šlo všecko takhle snadno , neměl by život cenu ... aktivitu musíš promyslet a propracovat ... já než sem jí začal tvořit tak cca. týden sem vymýšlel a promýšlel , co do ní zakomponuji a co ne ... ono je těžké , hledat ve vytvořených trafficích ten pravý , ale najít se dá dá to práci , ale o tom to je ! Proč si myslíš , že mi ta aktivita tak trvá ? Protože ji chci propracovat ! Ono si nemysli , mě taky běží Olmik v pohodě ( a to mi nabíhá !!!!10!!! minut ... ono nejde o to , že se to bude sekat ... on se msts vyčůranej , on si něco najde (mě se např. občas zasekne plyn) ... a proč myslíš , že se s tím Jenda tak "piplá" ? Protože nechce vytvořit takovou kravinu , co ty (nechci se tě dotknout , to byla jen metafora ) ... zkus si příště na aktivitu vyhranit víc času (na tvorbu) ... pořádně na ní zapracovat ... a pořádně si to promyslet ... ju ?

    Tramvaje T3 - to pravé tramvajové
  22. petr95
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 29. 11. 2008 16.39
    Příspěvků: 139
    # 3. 7. 2009 17.37 | Odpovědět Windows Vista Opera 9.63
    Intouro napsal:
    pořádně na ní zapracovat ... a pořádně si to promyslet ... ju ?


    No jo ta první se mi moc nepovedla to přiznávám. Ale na tudletu už myslim druhý den.
  23. lukáš
    Neregistrovaný
    # 3. 7. 2009 21.07 | linka 4 smula dne | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.11
    Jak se ta aktivita rozbaluje když tu ikonu chce otevřít tak mi to píše failed to open package
  24. Intouro
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 20. 12. 2008 10.50
    Příspěvků: 60
    # 3. 7. 2009 22.04 | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    lukáš napsal:
    Jak se ta aktivita rozbaluje když tu ikonu chce otevřít tak mi to píše failed to open package

    Musíš si stahnout program , který tuto příponu rozbalí .. KE STAŽENÍ ZDE ... stačí jednou spustit , a potom už stačí na aktivitu pouze kliknout

    Tramvaje T3 - to pravé tramvajové
  25. petr95
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 29. 11. 2008 16.39
    Příspěvků: 139
    # 3. 7. 2009 23.45 | Odpovědět Windows Vista Opera 9.63
    lukáš napsal:
    Jak se ta aktivita rozbaluje když tu ikonu chce otevřít tak mi to píše failed to open package


    Tak co??? Funguje??? Je pravda že má ještě mouchy ale pokusím to ještě opravit.
  26. lukáš
    Neregistrovaný
    # 4. 7. 2009 14.38 | linka 4 smula dne | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.11
    jo funguje díky
  27. lukas
    Neregistrovaný
    # 4. 7. 2009 15.06 | linka 4 smula dne | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.11
    akorat ze to pise chybove hlasky s engem ale touž si popravím
  28. lukas
    Neregistrovaný
    # 4. 7. 2009 15.11 | linka 4 smula dne | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.11
    ale je tu prtoblém chybí mí hoprovka astra kde ji stáhnout ona je do aktivity asi potřeba
  29. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 4. 7. 2009 15.23 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.11
    lukas napsal:
    ale je tu prtoblém chybí mí hoprovka astra kde ji stáhnout ona je do aktivity asi potřeba
    Ach jo, Astra HOPR ještě nevyšla. Petr ji měl díky tomu, že testoval aktivity. Přesně jak psal REM, své připomínky jsme psal proto, aby byl trochu pořádek, který jsem chtěl v trati mít. Teď ti MSTS možná fakt neblbne (ale pokud budeš postupovat stejným tempem v tvoření tras, uvidíš, co ti to (i ostatním) začne dělat (a to nezáleží na výkonu PC!!), ale fakt mi nejde do hlavy, proč nemůžeš mé připomínky akceptovat???????? To je takový problém použít mou nadefinou trasu: Linka_4_NH-NU = linka 4 Náměstí Hrdnů-Nová Ulice. Ty uděláš stejnou trasu pod názvem: "smula dne kurz12" sorry, ale to je opravdu zbytečný!!! Jasně jsem řekl, že traffic si nazvěte podle sebe = "smula dne kurz12" ale trasy se snažte používat již hotové. Teďka je v tom akorát nepořádek. Používáš vůz, co není vydaný, tvoříš nesmyslné consisty... Já už končím. Nebaví mě mluvit do dubu .


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  30. lukáš
    Neregistrovaný
    # 5. 7. 2009 20.37 | linka 4 smula dne | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.11
    Nojo no Jendo souhlasím s vámi, Jak by řekl můj strýc "to co ti rikaji jini a nelibi se ti to tak pravdu poznaz az na hubu spadnes" a je to tak a ted jestli si tu aktivitu stahlo vice lidi to bude teprve tóčo Někteří lidi jsou prostě nepoučitelní
  31. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 5. 7. 2009 23.01 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.11
    Na webu jsem uveřejnil nové 10 ti minutové video s názvem "Projížďka po trati v různých aktivitách", myslím, že se povedlo :)

    lukáš napsal:
    Nojo no Jendo souhlasím s vámi, Jak by řekl můj strýc "to co ti rikaji jini a nelibi ...
    Přesně tak, myslím, že jako autor tratě mám právo si určit nějaká pravidla. Chtěl jsem prostě mít v těch souborech pořádek...


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  32. lukáš
    Neregistrovaný
    # 6. 7. 2009 13.21 | linka 4 smula dne | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.11
    Taky si myslim máš právo a to takové velké jako nikdo z tadyma vzdyt kdyby nebylo tebe tak tota hra mozna ani neni. Proste dela v to bordelicek no... a to je špatně
  33. martin
    Neregistrovaný
    # 6. 7. 2009 13.36 | BUSE,EM test | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.11
    Ahoj Jendo souhlasím s Lukášem že v tom udelali burdel chtěl jsem se zeptat jak se dělají cedule - nápisy
  34. martin
    Neregistrovaný
    # 6. 7. 2009 13.37 | BUSE,EM test | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.11
    jo a ještě myslíš že kdybych poslal někomu fotky ostravské t3ojky ze by mi nekdo udelal skin?
  35. liborvymola
    Uživatel

    Věk: 20
    Založeno: 23. 12. 2008 15.05
    Příspěvků: 24
    # 6. 7. 2009 15.10 | Odpovědět Windows XP MSIE 8.0
    martin napsal:
    Ahoj chtěl jsem se zeptat jak se dělají cedule - nápisy


    Přidal bych se chtěl bych si vytvořit BUSE nebo EM-TEST do staré Olomouce v trati
    Opava Olomouc na fóru už jsem hledal dyštak sem dejte třeba link. Předem děkuji.
    Libor
  36. martin
    Neregistrovaný
    # 6. 7. 2009 15.51 | RE: | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.11
    Přidal bych se chtěl bych si vytvořit BUSE nebo EM-TEST do staré Olomouce v trati
    Opava Olomouc na fóru už jsem hledal dyštak sem dejte třeba link. Předem děkuji.
    Libor [/cite]
    No ja jsem to chtěl na ostravu třeba zapojčená ol. T3 např 147+155 ale to se tuším dělá přes consist nebo tak ale radějhi si počkám na odpověď
  37. Kazi
    Neregistrovaný
    # 7. 7. 2009 6.34 | Video | Odpovědět Windows NT Google Chrome 2.0
    Nádherné video Jendo, držím palce při vydání páté aktualizace.
  38. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 8. 7. 2009 19.02 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.11
    Kazi napsal:
    Nádherné video Jendo, držím palce při vydání páté aktualizace.
    Díkec. Snažil jsem se :) Do 15.7.09 budu preč. Ohlídá to tu kamoš (kloda). Aktualizaci plánuju vydat do konce prázdnin.


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  39. řidič msts
    Neregistrovaný
    # 13. 8. 2009 17.03 | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.5.2
    jak mám připojit další tramvaj??? něak to nejde
  40. jarin
    Neregistrovaný
    # 13. 8. 2009 18.06 | zastávky | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    čauky newíte kde se nastavuje hlášení zastávek??

První | Předchozí | 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 | Další | Poslední

Fórum o tramvajové trati MSTS MHD OLOMOUC -> 7. O trati - dotazy, pochvaly, návrhy na aktivity atp. - psát mohou i neregistrovaní -> ostatní ohledně MSTS


Tagy:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvěstě osmdesát :
*1**2**3**4**5**6**7**8**9**10**11**12**13**14**15**16**17**18**19**20**21**22*

Přihlášení: Login Heslo