Fórum o tramvajové trati MSTS MHD OLOMOUC -

**********Svůj dotaz zařaďte prosím do nějakého již vytvořeného tématu, nová témata a nepodepsané příspěvky budou kvůli přehlednosti smazána!**********

Fórum o tramvajové trati MSTS MHD OLOMOUC -> 7. O trati - dotazy, pochvaly, návrhy na aktivity atp. - psát mohou i neregistrovaní -> ostatní ohledně MSTS

První | Předchozí | 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 | Další

  1. Vlada211
    Uživatel

    Věk: 25
    Založeno: 13. 3. 2008 21.17
    Příspěvků: 27
    # 13. 8. 2009 18.17 | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.5.2
    řidič msts napsal:
    jak mám připojit další tramvaj??? něak to nejde

    no musíš najíždět určenou rychlostí a hlavně opatrně
  2. Vlada211
    Uživatel

    Věk: 25
    Založeno: 13. 3. 2008 21.17
    Příspěvků: 27
    # 13. 8. 2009 18.18 | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.5.2
    jarin napsal:
    čauky newíte kde se nastavuje hlášení zastávek??

    Máš tam program msts hlasič a tam máš šipky přes sipky si nastaviš vychozí stanici a pak klini na play
  3. petr95
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 29. 11. 2008 16.39
    Příspěvků: 139
    # 13. 8. 2009 19.45 | Odpovědět Windows Vista Opera 9.63
    Vlada211 napsal:
    Máš tam program msts hlasič a tam máš šipky přes sipky si nastaviš vychozí stanici a pak klini na play

    Pak jen zmáčkneš Q
  4. Vlada211
    Uživatel

    Věk: 25
    Založeno: 13. 3. 2008 21.17
    Příspěvků: 27
    # 13. 8. 2009 23.20 | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.5.2
    Vlada211 napsal:Máš tam program msts hlasič a tam máš šipky přes sipky si nastaviš vychozí stanici a pak klini na play
    petr95 napsal:
    Pak jen zmáčkneš Q

    ano ale když máš připravenou misi a nazapomen jarine máš vše v návodu apod.
  5. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 14. 8. 2009 23.40 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.13
    jarin napsal:
    čauky newíte kde se nastavuje hlášení zastávek??
    Na DVD je soubor: Read me MSTS MHD OLOMOUC kde je VŠE vysvětleno!!!


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  6. petr95
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 29. 11. 2008 16.39
    Příspěvků: 139
    # 15. 8. 2009 13.21 | zrychlení MSTS | Odpovědět Windows Vista Opera 9.63
    Ahoj našel jsem na interenetu takový prográmek k zrychlení her. Má mín než mega a je v češtině. stáhněte ho tady . I já jsem ho zkusil a řeknu vám že se mi dřív MSTS sekalo když jsem měl viditelnost 2km a tedko to pracuje poho.
  7. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 16. 8. 2009 10.45 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.13
    petr95 napsal:
    Ahoj našel jsem na interenetu takový prográmek k zrychlení her. Má mín než mega a je v češtině. stáhněte ho tady . I já jsem ho zkusil a řeknu vám že se mi dřív MSTS sekalo když jsem měl viditelnost 2km a tedko to pracuje poho.
    Ty jo, díky za typ, vyzkouším .


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  8. petr95
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 29. 11. 2008 16.39
    Příspěvků: 139
    # 16. 8. 2009 14.59 | Odpovědět Windows Vista Opera 9.63
    mstsolomouc napsal:
    Ty jo, díky za typ, vyzkouším.

    Počkej!!! Já jsem omylem dal odkaz na anglickou verzi.Zde je česká verze.
  9. Ondra
    Neregistrovaný
    # 20. 9. 2009 13.13 | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    jak se pouští stěrače?? Mačkám V a nic!
  10. Ondra
    Neregistrovaný
    # 20. 9. 2009 14.07 | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    Jo a ještě něco. Když jedu linku 5 a dojedu na neředín, tak je tam červená, na konečné stojí tramvaj a nic! co mám dělat??
  11. petr95
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 29. 11. 2008 16.39
    Příspěvků: 139
    # 20. 9. 2009 14.15 | Odpovědět Windows XP Opera 9.80
    Ondra napsal:
    Jo a ještě něco. Když jedu linku 5 a dojedu na neředín, tak je tam červená, na konečné stojí tramvaj a nic! co mám dělat??

    A nekoukal jsi do editoru???
  12. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 21. 9. 2009 15.17 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.14
    Ondra napsal:
    Jo a ještě něco. Když jedu linku 5 a dojedu na neředín, tak je tam červená, na konečné stojí tramvaj a nic! co mám dělat??

    Podívej se tady


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  13. Ondra
    Neregistrovaný
    # 4. 10. 2009 15.14 | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    Už jse mi to povedlo!! A co prosimtě s tima stěračema??
  14. lkjhgfdsayxcvbnm
    Uživatel

    Věk: 47
    Založeno: 1. 1. 2009 18.08
    Příspěvků: 1
    # 13. 10. 2009 16.32 | Máte svůj WEB?? Tak vydělávejte | Odpovědět Windows XP Opera 9.80
    Sorry za ten nick. Používam novou Operu a občas semi to přihlasí takhle... No nic maté vlastní stranku (WEB) nehcte jej vydělávat peníze... takhle
  15. meruna
    Neregistrovaný
    # 14. 10. 2009 20.19 | Odpovědět Windows XP MSIE 8.0
  16. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 15. 10. 2009 17.24 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.14
    meruna napsal:
    Nejnižší tramvaj světa
    Hmmm, zajímavý... díky za odkaz.

    lkjhgfdsayxcvbnm napsal:
    Sorry za ten nick. Používam novou Operu a občas semi to přihlasí takhle...
    Cože? Opera ti vymyslela tak divnej nick? To je teda LOL, sorry, ale horší nick jsem Petře fakt neviděl .


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  17. Ondra
    Neregistrovaný
    # 14. 11. 2009 18.25 | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    jak se pouští stěrače?? Mačkám V a nic!
  18. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 14. 11. 2009 19.22 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.15
    Ondra napsal:
    jak se pouští stěrače?? Mačkám V a nic!
    Stěrače nejsou u tramvají v MSTS animované! Viz
    zde


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  19. Rem
    Uživatel

    avatar
    Věk: 28
    Založeno: 24. 12. 2008 15.38
    Příspěvků: 158
    # 1. 12. 2009 18.31 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.5.5
    Lidi, nemáte někdo u sebe v PC uloženej soubor kterej "ztišuje" ty hučící progresky a ostatní T3 tak, že nebudou slyšet když jezdou 3 zastávky odemě ale budou jak v realu slyšet jen když budou kousek odemě?

    Zajímavosti nejen z MHD
  20. JirkaMSTS
    Uživatel

    Věk: 26
    Založeno: 15. 1. 2009 20.14
    Příspěvků: 31
    # 22. 12. 2009 17.34 | PF | Odpovědět Windows XP Firefox 3.5.6
    Přeji všem virtuálním zaměstnancům i Jeníkovi mnoho ujetých kilometrů a stále "žhavé" koleje.



    Vám všem přeje JirkaMSTS.

    T3 REKO - nemá chybu, ty zvuky a modely jsou opravdu skvělé.
    Ale neměli bychom opomenout i klasiku.
  21. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 25. 12. 2009 11.07 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.16
    JirkaMSTS napsal:
    Přeji všem virtuálním zaměstnancům i Jeníkovi mnoho ujetých kilometrů a stále "žhavé" koleje.Vám všem přeje JirkaMSTS.
    Díky Jiříku, já si říkal, jestli si ještě někdy zajezdíš :)


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  22. JirkaMSTS
    Uživatel

    Věk: 26
    Založeno: 15. 1. 2009 20.14
    Příspěvků: 31
    # 25. 12. 2009 17.54 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.5.6
    mstsolomouc napsal:
    Díky Jiříku, já si říkal, jestli si ještě někdy zajezdíš :)

    To víš, moc o sobě nedávám vědět.
    Ale stále brouzdím ulice města Olomouce.
    Nejradši T3 R.P.

    Jendo, moc díky za to, že si vytvořil tuto hru a přeji tobě i všem ostatním hráčům Úspěšný Nový rok 2010.

    T3 REKO - nemá chybu, ty zvuky a modely jsou opravdu skvělé.
    Ale neměli bychom opomenout i klasiku.
  23. petr95
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 29. 11. 2008 16.39
    Příspěvků: 139
    # 28. 6. 2010 0.33 | Odpovědět Windows XP Opera 10.54
    Kdo z vás používá parametr mem:512 ? Návod na vložení je zde
  24. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 28. 6. 2010 0.36 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.5.10
    petr95 napsal:
    Kdo z vás používá parametr mem:512 ? Návod na vložení je zde
    Já ho používám hlavně při testování cizích aktivit. Ale na normální hraní si užívám pohled přes celou obrazovku


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  25. petr95
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 29. 11. 2008 16.39
    Příspěvků: 139
    # 8. 7. 2010 14.56 | Train store | Odpovědět Windows XP Opera 10.60
    Možná vypadám jako blbec ale může mi někdo poradit jak hrát BP a Olomouc přes train store???
  26. Paja_Frcek
    Neregistrovaný
    # 21. 7. 2010 18.44 | Spojeni dvou tramvaji | Odpovědět Windows 7 Chrome 5.0.375.99
    Ahoj Lidicky,
    chtel bych se zeptat jak mám spojit dvě tramvaje třeba T3 s T3.Diky za radu.
  27. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 21. 7. 2010 18.54 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.5.11
    [cite=Paja_Frcek]Ahoj Lidicky,
    chtel bych se zeptat jak mám spojit dvě tramvaje třeba T3 s T3.Diky za radu.[/cite]
    Tramvaje se dají spojit v editoru aktivit, velmi dobrý a podrobný návod je tady
    Dbejte prosím na pravidla spojování tramvají - tedy T3 může být s T3 nebo T3 SUCS; T3 R.P jen spolu a T3M taky pouze spolu.


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  28. Nicolas
    Neregistrovaný
    # 2. 8. 2011 12.45 | RE: | Odpovědět Windows 7 Chrome 12.0.742.122
    když mi rekneš kde jsi nasel tu ostravu poradim ti s tima aktualizacema
  29. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 6. 8. 2011 8.12 | Odpovědět Windows 7 Firefox 3.6.18
    Nicolas napsal:
    když mi rekneš kde jsi nasel tu ostravu poradim ti s tima aktualizacema

    Na webu MSTS OLOMOUC v sekci DOWNLOAD


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  30. Killer007
    Neregistrovaný
    # 19. 11. 2011 11.16 | Odpovědět Windows XP Opera 11.52
    Ahoj, dík za Tvoji práci, hru už mám objednanou, moc se na na těším, zřejmě bude asi taky až na Vánoce Mám na Tebe takovou neskromnou otázku: Vím že nejsi takový vývojářský studio jako SCS Software , ale plánuješ někdy do MSTS Olomouc implementovat multiplayer ( po inťasu ) ? Zároveň, jsem Brňák, tak jestli se někdy nepustíš do mého rodného městečka... To vše samozřejmě v rámci roků. Dík. P.S. Ze všech MSTS ( Ostrava, Plzeň ) máš zdaleka nejhezčí stránky
  31. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 19. 11. 2011 16.06 | Odpovědět Windows 7 Firefox 8.0
    Killer007 napsal:
    Ahoj, dík za Tvoji práci, hru už mám objednanou, moc se na na těším, zřejmě bude asi taky až na Vánoce Mám na Tebe takovou neskromnou otázku...
    Nene, už nemám žádné větší úpravy nebo projekty v MSTS v plánu.


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  32. Killer007
    Neregistrovaný
    # 8. 1. 2012 18.12 | Chyba při čtení souboru vozidla + Patch | Odpovědět Windows XP Opera 11.60
    Ahoj. Mám dva dotazy. Ten první: Vždycky, když dojedu aktivitu, objeví se mi "Úkol je kompletní", kliknu OK. Ale potom se mi MSTS shodí na lištu a objeví se tabulka: "Chyba: pokračovat? Chyba při čtení souboru vozidla Soubor: Trains\Trainset\DPMO_01\DPMO_205_A_1F.eng . Pokračovat? Ano / Ne" Možná jsou tam po jiné aktivitě vozidla jiná, ale tabulka se mi objeví vždycky. Když kliknu Ano, tak to normálně pokračuje a všechno v poho, ale proč se mi to objevuje? A druhý: Mám nainstalován MSTS Train Simulator ( 1 660 MB ) a MSTS Patch ( 1 669 MB ). Musím mít nainstalované obě? Díky vřele za odpověď.
  33. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 8. 1. 2012 22.23 | Odpovědět Windows 7 Firefox 9.0.1
    Killer007 napsal:
    Ahoj. Mám dva dotazy. Ten první: Vždycky, když dojedu aktivitu, objeví se mi "Úkol je kompletní", kliknu OK....
    To máš nějakou chybu při kopírování souborů, protože na DVD je vše potřebné, stejně tak v balíku ke stažení pro majitele staré verze. Přeinstaluj si vozidla nakopírováním složky TRAINS do MSTS.
    MSTS Patch zabírá tolik? K provozování MSTS OL je potřeba verze s patchem, ale záleží, jak ti to PC bere. Si dej vlastnosti u složky Train Simulator a uvidíš kolik zabírá.


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  34. Petr Zemánek
    Neregistrovaný
    # 11. 4. 2013 17.11 | RE: Pravost | Odpovědět Windows XP Firefox 19.0
    To by se mi hodilo Liberec, protože zde bydlím
  35. Fero
    Neregistrovaný
    # 7. 7. 2013 8.40 | Odpovědět Windows XP MSIE 8.0
    Môžem sa spýtať prečo mi v hre nejde zvukové znamenie pri zatváraní dverí? Vypíše ,že bolo použité ale nič nepočuť, tak isto zvonček, jedine električka zazvoní pri rozjazde aj to auotmaticky, Ďakujem.
  36. sebastián fatka
    Neregistrovaný
    # 10. 7. 2013 18.48 | jak první verzi? | Odpovědět Windows Vista MSIE 9.0
    jak jako v první verzi?
  37. sebastián fatka
    Neregistrovaný
    # 10. 7. 2013 18.53 | RE: RE: Pravost | Odpovědět Windows Vista MSIE 9.0
    tak si to udělej!
  38. sebastián fatka
    Neregistrovaný
    # 10. 7. 2013 18.57 | RE: | Odpovědět Windows Vista MSIE 9.0
    ano
  39. Martínek
    Neregistrovaný
    # 15. 6. 2014 14.57 | přehled vozidel | Odpovědět Windows 8 MSIE 10.0
    Ahojte, neexistuje prosím nějaký seznam vozidel, ve kterem je uvedeno, který konkrétní vůz vymodelovaný může jezdit na které lince??? :) tím myslím třeba - vůz 153 je jako univerzál, takže má nastavené napisy na všechni linky :) potom třeba, že vůz teď plácnu 155 může jezdit na linách 2,4,7.... :) může mi někdo poradit, a jestli ano, kde ho na stránkách msts olomouc můžu najít? :) Předem děkuji za odpověď, s pozdravem Martin
  40. pepa
    Uživatel

    Věk: 16
    Založeno: 9. 1. 2013 18.05
    Příspěvků: 27
    # 19. 6. 2014 15.57 | RE: přehled vozidel | Odpovědět Windows 7 Chrome 35.0.1916.153
    Martínek napsal:
    ...neexistuje prosím nějaký seznam vozidel, ve kterem je uvedeno, který konkrétní vůz vymodelovaný může jezdit na které lince??? :)...


    No co pouze vím je, že nesmí jezdit Astry a Tria přes centrum města(U Dómu),
    a jinak ještě to není vymodelované, ani není ta trať udělaná ve hře ale Varia LF plus/o jezdí pouze na linkách 3,5 a nic jiného tam nejezdí.

První | Předchozí | 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 | Další

Fórum o tramvajové trati MSTS MHD OLOMOUC -> 7. O trati - dotazy, pochvaly, návrhy na aktivity atp. - psát mohou i neregistrovaní -> ostatní ohledně MSTS


Tagy:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo sedmset dvacet jedna:
*1**2**3**4**5**6**7**8**9**10**11**12**13**14**15**16**17**18**19**20**21**22*

Přihlášení: Login Heslo