Fórum o tramvajové trati MSTS MHD OLOMOUC -

**********Svůj dotaz zařaďte prosím do nějakého již vytvořeného tématu, nová témata a nepodepsané příspěvky budou kvůli přehlednosti smazána!**********

Fórum o tramvajové trati MSTS MHD OLOMOUC -> 7. O trati - dotazy, pochvaly, návrhy na aktivity atp. - psát mohou i neregistrovaní -> ostatní ohledně MSTS

Předchozí | 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 | Další | Poslední

  1. pavelw1
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 30. 11. 2008 17.45
    Příspěvků: 19
    # 21. 12. 2008 13.45 | BP a MHD Olomuoc | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.5
    Kryton93 napsal:
    Proč nemůžu mít trať BP a MHD Olomouc dohromady?Protože trať BP používá kolejivo BP a MHD Olomouc používá XTracks a trať BP prostě nefunguje, pokud je v MSTS global s XTracks a MHD O. zas nepojede, pokud je v msts global BP. Stačí to takhle
    Stačí,jen je škoda že buď si koupím pouze jednu a nebo je budu pořád muset odinstalovávat a instalovat
  2. Kryton93
    Uživatel

    avatar
    Věk: 24
    Založeno: 21. 12. 2008 0.41
    Příspěvků: 31
    # 21. 12. 2008 15.32 | Globyly | Odpovědět Windows Vista MSIE 7.0
    Stačí,jen je škoda že buď si koupím pouze jednu a nebo je budu pořád muset odinstalovávat a instalovat

    Nemusíš. Stačí vyměňovat složky global. Udělej si zálohu globalu BP zálohu globalu XT a do MSTS vždy překopíruj ten, ke kterému chceš zrovna hrát trať.
  3. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 21. 12. 2008 15.45 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.5
    pavelw1 napsal:
    Stačí,jen je škoda že buď si koupím pouze jednu a nebo je budu pořád muset odinstalovávat a instalovat
    Nebo si uděláš 2 instalace hry...V jedné budeš mít BP a v dlší ostatní trate na XTracks


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  4. vojta33
    Uživatel

    Věk: 20
    Založeno: 17. 12. 2008 19.16
    Příspěvků: 37
    # 21. 12. 2008 15.58 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    pavelw1 napsal:
    Proč nemůžu mít trať BP a MHD Olomouc dohromady?

    co je to BP?

    mam rad msts mhd olomouc.Mrknete na tyto stranky.Ja jsem totiz autor MSTS MHD Praha.
    http://msts-praha1.webovastranka.cz/home/index
  5. Kryton93
    Uživatel

    avatar
    Věk: 24
    Založeno: 21. 12. 2008 0.41
    Příspěvků: 31
    # 21. 12. 2008 16.11 | BP | Odpovědět Windows Vista MSIE 7.0
    Trať BP = Trať Bratislava ->Praha pro MSTS. Je to ta nejlepší trať pro MSTS. Domovská stránka tratě BP
  6. liborvymola
    Neregistrovaný
    # 21. 12. 2008 18.05 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    Jsem rád že trať Jenda udělal, každý den od 15.3.2007 jsem se díval na novinky a byl rád, když se objevilo něco nového a tak mu moc děkuji za mooooooooc hezkou trať jsi fakt borec LOL
  7. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 21. 12. 2008 20.16 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.5
    liborvymola napsal:
    Jsem rád že trať Jenda udělal, každý den od 15.3.2007 jsem se díval na novinky a byl rád, když se objevilo něco nového a tak mu moc děkuji za mooooooooc hezkou trať jsi fakt borecLOL
    Snažil jsem se... Přes Vánoce zkusím udělat nějakou zajímavou aktivitu...


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  8. pavelw1
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 30. 11. 2008 17.45
    Příspěvků: 19
    # 21. 12. 2008 21.11 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.5
    Kryton93 napsal:
    Trať BP = Trať Bratislava ->Praha pro MSTS. Je to ta nejlepší trať pro MSTS. Domovská stránka tratě BP


    Chci se zeptat jestli máš zapnuté abys viděl trolejové vedení nebo ne?
  9. Kryton93
    Uživatel

    avatar
    Věk: 24
    Založeno: 21. 12. 2008 0.41
    Příspěvků: 31
    # 21. 12. 2008 21.47 | Trolejové vedení | Odpovědět Windows Vista MSIE 7.0
    pavelw1 napsal:
    Chci se zeptat jestli máš zapnuté abys viděl trolejové vedení nebo ne?

    NE. Trolejové vedení je v MSTS příliš nereálné.
  10. pavelw1
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 30. 11. 2008 17.45
    Příspěvků: 19
    # 21. 12. 2008 22.43 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.5
    Je v BP pendolíno? a jsou tam s ním mise?
  11. Kryton93
    Uživatel

    avatar
    Věk: 24
    Založeno: 21. 12. 2008 0.41
    Příspěvků: 31
    # 21. 12. 2008 23.16 | Odpovědět Windows Vista MSIE 7.0
    pavelw1 napsal:
    Je v BP pendolíno? a jsou tam s ním mise?

    Je tam pendolino, ne zrovna dokonalý model, ale je. A mise s ním se dají stáhnout třeba zde nebo zde.
  12. pavelw1
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 30. 11. 2008 17.45
    Příspěvků: 19
    # 21. 12. 2008 23.25 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.5
    Tak to je fajn. Vytvořil někdo trať z Ostravy do Prahy ,po které se prohání pendolína?
  13. Kryton93
    Uživatel

    avatar
    Věk: 24
    Založeno: 21. 12. 2008 0.41
    Příspěvků: 31
    # 21. 12. 2008 23.49 | Odpovědět Windows Vista MSIE 7.0
    pavelw1 napsal:
    Tak to je fajn. Vytvořil někdo trať z Ostravy do Prahy ,po které se prohání pendolína?

    Jo. Toto existuje zde.
    Jinak existuje seznam českých a slovenských tratí do MSTS a MSTS fórum, kde je spousta užitečných rad a návodů.
  14. vojta33
    Uživatel

    Věk: 20
    Založeno: 17. 12. 2008 19.16
    Příspěvků: 37
    # 22. 12. 2008 13.26 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    Kryton93 napsal:
    Trať BP = Trať Bratislava ->Praha pro MSTS. Je to ta nejlepší trať pro MSTS. Domovská stránka tratě BP

    jo uz sem o tom slysel.

    mam rad msts mhd olomouc.Mrknete na tyto stranky.Ja jsem totiz autor MSTS MHD Praha.
    http://msts-praha1.webovastranka.cz/home/index
  15. pavelw1
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 30. 11. 2008 17.45
    Příspěvků: 19
    # 22. 12. 2008 23.29 | MSTS 2 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.5
    V květnu 2009 by měl vyjít MICROSOFT TRAIN SIMULÁTOR 2

    Něco o něm:Tiscali Games píše o MSTS 2
  16. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 23. 12. 2008 9.58 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.5
    pavelw1 napsal:
    V květnu 2009 by měl vyjít MICROSOFT TRAIN SIMULÁTOR 2 Něco o něm:Tiscali Games píše o MSTS 2
    No tak to se už těším...jen doufám, že ta věta "hra se bude moci provozovat jen na windows vista" je blud.


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  17. pavelw1
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 30. 11. 2008 17.45
    Příspěvků: 19
    # 23. 12. 2008 11.40 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.5
    mstsolomouc napsal:
    ...jen doufám, že ta věta "hra se bude moci provozovat jen na windows vista" je blud.

    To já taky doufám, protože vistu si kupuvat nechci.
  18. pingu93
    Uživatel

    Věk: 24
    Založeno: 30. 11. 2008 14.42
    Příspěvků: 64
    # 23. 12. 2008 12.01 | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.0.5
    pavelw1 napsal:
    V květnu 2009 by měl vyjít MICROSOFT TRAIN SIMULÁTOR 2

    To já na tuto hru budu zatím kašlat, protože:
    1) Bude spoustu času trvat, než se objeví první tratě a modely
    2) První verze MSTS mi připadá lepší

    Už se těšííím! :D Vario LF.E je nejkrásnější tramvaj! <3
  19. vojta33
    Uživatel

    Věk: 20
    Založeno: 17. 12. 2008 19.16
    Příspěvků: 37
    # 23. 12. 2008 12.05 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    pingu93 napsal:
    pavelw1 napsal:V květnu 2009 by měl vyjít MICROSOFT TRAIN SIMULÁTOR 2To já na tuto hru budu zatím kašlat, protože:1) Bude spoustu času trvat, než se objeví první tratě a modely2) První verze MSTS mi připadá lepší

    presne.

    mam rad msts mhd olomouc.Mrknete na tyto stranky.Ja jsem totiz autor MSTS MHD Praha.
    http://msts-praha1.webovastranka.cz/home/index
  20. pavelw1
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 30. 11. 2008 17.45
    Příspěvků: 19
    # 23. 12. 2008 12.58 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.5
    pingu93 napsal:
    To já na tuto hru budu zatím kašlat, protože:1) Bude spoustu času trvat, než se objeví první tratě a modely2) První verze MSTS mi připadá lepší


    Microsoft si troufne na něco, co jsme doposud ve virtuálním vláčkovišti nemohli vidět. Tím je zpracování kompletně celého železničního světa. A když se mluví o celém, řeč opravdu není jen o Severní Americe. Vývojáři zkrátka pracují na konceptu "The World of Rails", který si klade za cíl podrobně zmapovat výskyt železničních pražců po celé zeměkouli.

    A první verze je aji na xp, vtom má výhodu ,než druhá verze.
  21. Kryton93
    Uživatel

    avatar
    Věk: 24
    Založeno: 21. 12. 2008 0.41
    Příspěvků: 31
    # 23. 12. 2008 14.09 | Odpovědět Windows Vista MSIE 7.0
    pingu93 napsal:
    Bude spoustu času trvat, než se objeví první tratě a modely

    Já jsem kdysi někde četl, že add-ony z MSTS půjdou rozjet na MSTS 2, ale nevím, co je na tom pravdy, takže to prosím neberte moc vážně. Ale bylo by to super.
  22. pavelw1
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 30. 11. 2008 17.45
    Příspěvků: 19
    # 23. 12. 2008 17.19 | Odpovědět Mac OS X Firefox 3.0.4
    Kryton93 napsal:
    Já jsem kdysi někde četl, že add-ony z MSTS půjdou rozjet na MSTS 2, ale nevím, co je na tom pravdy, takže to prosím neberte moc vážně. Ale bylo by to super.

    Na fórech se o tom píše ,že možná ano a možná ne a taky se tam píše ,že možná pude na XP !!!
    MSTS fórum:
  23. vojta33
    Uživatel

    Věk: 20
    Založeno: 17. 12. 2008 19.16
    Příspěvků: 37
    # 25. 12. 2008 10.09 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    tak 23. sme slavili moje narozky a ja dostal jako darek trat.hned sem ji podle videonavodu naistaloval a uz sem jezdil.samozrejme se to neobeslo bez nejakych potizi)instalace,bin),ale hned sem vse zvladnul a uz hura na vyukovou misi!teda,ale mam jednu poznamku!!!na vyukovou misi to bylo docela dlouhy.stravil sem tam asi hodinu a pul .ale udelal sem to.do dneska sem si i udelal par aktivit a jelo to skvele.jeste meslo hlaseni,ale to sem taky opravil.chci moc podekovat jendovi,ze mi trat prisla a ze sem spatril krasny olomouc s krasnejsima tramvajema.

    mam rad msts mhd olomouc.Mrknete na tyto stranky.Ja jsem totiz autor MSTS MHD Praha.
    http://msts-praha1.webovastranka.cz/home/index
  24. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 25. 12. 2008 10.41 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.5
    vojta33 napsal:
    tak 23. sme slavili moje narozky a ja dostal jako darek trat.hned sem ji podle videonavodu naistaloval a uz sem jezdil.samozrejme se to neobeslo bez nejakych potizi)instalace,bin),ale hned sem vse zvladnul a uz hura na vyukovou misi!teda,ale mam jednu poznamku!!!na vyukovou misi to bylo docela dlouhy.stravil sem tam asi hodinu a pul .ale udelal sem to.do dneska sem si i udelal par aktivit a jelo to skvele.jeste meslo hlaseni,ale to sem taky opravil.chci moc podekovat jendovi,ze mi trat prisla a ze sem spatril krasny olomouc s krasnejsima tramvajema.
    Dík, zde je další důkaz, že když se chce, že to jde .


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  25. vojta33
    Uživatel

    Věk: 20
    Založeno: 17. 12. 2008 19.16
    Příspěvků: 37
    # 26. 12. 2008 13.33 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    ale ta vyukova mise mohla byt kratsi.

    mam rad msts mhd olomouc.Mrknete na tyto stranky.Ja jsem totiz autor MSTS MHD Praha.
    http://msts-praha1.webovastranka.cz/home/index
  26. Kryton93
    Uživatel

    avatar
    Věk: 24
    Založeno: 21. 12. 2008 0.41
    Příspěvků: 31
    # 26. 12. 2008 14.33 | Výukvá mise | Odpovědět Windows Vista MSIE 7.0
    Nebo by tam mohl být provoz.
  27. rysanek.kubca
    Uživatel

    avatar
    Věk: 23
    Založeno: 30. 11. 2008 10.50
    Příspěvků: 45
    # 26. 12. 2008 23.57 | Editor | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    Ahoj Jendo, jako obvykle se u "MĚ" vyskytla chybička:D ne, sranda. Prostě jsem Tě chtěl potěšit a udělat aktivitu linky 4 začínající ve 4:20 na Nám.Hrdinů, tak jem udělal "DPMO_Linka 4 NH-NU-PAV-NU" a dal do ní všechen provoz. Jenomže, když jsem jel "zkušebku", tak jsem zjistil, že ty tramvaje, které jsem dal jako okolní provoz zřejmě stávkují, tak jsem nakouknul do Ediroru a tam předělal Jízdní řády okolního provozu všech linek, jak mají být a ne že tam bude příjezd a odjezd 4:41 u každé zastávky, tak jsem to změnil, ale pořád to tam nejezdí. A já nevím proč.
  28. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 27. 12. 2008 15.01 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.5
    rysanek.kubca napsal:
    ... nakouknul do Ediroru a tam předělal Jízdní řády okolního provozu všech linek, jak mají být a ne že tam bude příjezd a odjezd 4:41 u každé zastávky, tak jsem to změnil, ale pořád to tam nejezdí. A já nevím proč.
    Joo, tak to nevím, já traffici zadávam takto, mrkni...


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  29. ScRc3
    Neregistrovaný
    # 3. 1. 2009 12.30 | Dotaz | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    Chci se jenom zeptat jestli se snese trať Olomouc s Trati 321 ? Děkuji
  30. Kryton93
    Uživatel

    avatar
    Věk: 24
    Založeno: 21. 12. 2008 0.41
    Příspěvků: 31
    # 3. 1. 2009 12.34 | RE: Dotaz | Odpovědět Windows Vista MSIE 7.0
    ScRc3 napsal:
    Chci se jenom zeptat jestli se snese trať Olomouc s Trati 321 ? Děkuji

    Tohle myslím, že jo.
  31. petr
    Neregistrovaný
    # 3. 1. 2009 18.40 | GMAX | Odpovědět Windows Vista Opera 9.60
    Muže mi někdo poradit jak modelovat v GMAXU???? pleas na email: kocour95@seznam.cz
  32. vojta33
    Uživatel

    Věk: 20
    Založeno: 17. 12. 2008 19.16
    Příspěvků: 37
    # 3. 1. 2009 19.26 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    jendo,ale na jednu vec si nejak opomenul.vzdycky,kdyz prijedu do zastavky,tak je tam cas napr.prijezd 4:20,ale odjez je taky 4:20.co to je?zeby cestujici stacili ani ne za sekundu nastoupit?

    mam rad msts mhd olomouc.Mrknete na tyto stranky.Ja jsem totiz autor MSTS MHD Praha.
    http://msts-praha1.webovastranka.cz/home/index
  33. Ráďa
    Neregistrovaný
    # 3. 1. 2009 19.32 | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    vojta33 napsal:
    jendo,ale na jednu vec si nejak opomenul.vzdycky,kdyz prijedu do zastavky,tak je tam cas napr.prijezd 4:20,ale odjez je taky 4:20.co to je?zeby cestujici stacili ani ne za sekundu nastoupit?
    to si děláš srandu žeu nás v olomouci je na zastávce psany jen odjezdd takze odjezd i prijezd je stejny=ridic má v palubaku nastavenvy odjezdy.správně to je tak že prijede trosku driv a odjede přesně (nebo později ale nesmí odject dřív!!! já si myslím že to má dobře
  34. vojta33
    Uživatel

    Věk: 20
    Založeno: 17. 12. 2008 19.16
    Příspěvků: 37
    # 4. 1. 2009 8.21 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    Ráďa napsal:
    to si děláš srandu žeu nás v olomouci je na zastávce psany jen odjezdd takze odjezd i prijezd je stejny=ridic má v palubaku nastavenvy odjezdy.správně to je tak že prijede trosku driv a odjede přesně (nebo později ale nesmí odject dřív!!! já si myslím že to má dobře

    tak to sry,ale ja bydlim v praze,takze...

    mam rad msts mhd olomouc.Mrknete na tyto stranky.Ja jsem totiz autor MSTS MHD Praha.
    http://msts-praha1.webovastranka.cz/home/index
  35. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 4. 1. 2009 21.22 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.5
    Ráďa: souhlas, přesně si to vystihl. Řidiči mají v palubáku opravdu čas odjezdu, stejně jako cestující na zastávce. Řidič tedy přijede například 19:12:43 (odjezd má 19:13) - tak nějak by to mělo být...


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  36. pavelw1
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 30. 11. 2008 17.45
    Příspěvků: 19
    # 4. 1. 2009 21.22 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.5
    petr napsal:
    Muže mi někdo poradit jak modelovat v GMAXU???? pleas na email: kocour95@seznam.cz

    Tak tohle by se mi taky hodilo, muze mi taky nekdo poradit? email: pavel.witaswek@gmail.com
    ______________________________________________________________

    Zkoušel jsem vymodelovat tramvaj KT8D5 a vůbec mi to nešlo, mohl by to někdo vymodelovat? Autoru plzně by se to hodilo.
  37. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 4. 1. 2009 21.28 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.5
    pavelw1 napsal:
    Tak tohle by se mi taky hodilo, muze mi taky nekdo poradit? email: pavel.witaswek@gmail.com
    O modelování se píše
    zde na forum MSTS. KT8 snad existuje pokud já vím...v MSTS Ostrava jsem s ní jezdil...


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  38. vojta33
    Uživatel

    Věk: 20
    Založeno: 17. 12. 2008 19.16
    Příspěvků: 37
    # 5. 1. 2009 19.17 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    mstsolomouc napsal:
    Ráďa: souhlas, přesně si to vystihl. Řidiči mají v palubáku opravdu čas odjezdu, stejně jako cestující na zastávce. Řidič tedy přijede například 19:12:43 (odjezd má 19:13) - tak nějak by to mělo být...

    my to v praze vlastne mame stejny.sice nevim,jak to maj ridici tramvaji,ale cestujici vidi taky jen odjezdy

    mam rad msts mhd olomouc.Mrknete na tyto stranky.Ja jsem totiz autor MSTS MHD Praha.
    http://msts-praha1.webovastranka.cz/home/index
  39. pavelw1
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 30. 11. 2008 17.45
    Příspěvků: 19
    # 5. 1. 2009 19.59 | MSTS MHD Ostrava | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.5
    Kde by jsem mohl sehnat nejaktuálnější verzi MSTS MHD Ostravi?
  40. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 6. 1. 2009 0.22 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.5
    pavelw1 napsal:
    Kde by jsem mohl sehnat nejaktuálnější verzi MSTS MHD Ostravi?
    Netuším, vím že s tím Vlado skončil. Dokonce i jeho mail k trati je zrušený...takže na webu lze sehnat asi jen tu první verzi - musíš si ji vylepšit o mnoho aktualizaci...


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!

Předchozí | 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 | Další | Poslední

Fórum o tramvajové trati MSTS MHD OLOMOUC -> 7. O trati - dotazy, pochvaly, návrhy na aktivity atp. - psát mohou i neregistrovaní -> ostatní ohledně MSTS


Tagy:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo třista sedmdesát čtyři:
*1**2**3**4**5**6**7**8**9**10**11**12**13**14**15**16**17**18**19**20**21**22*

Přihlášení: Login Heslo