Fórum o tramvajové trati MSTS MHD OLOMOUC -

**********Svůj dotaz zařaďte prosím do nějakého již vytvořeného tématu, nová témata a nepodepsané příspěvky budou kvůli přehlednosti smazána!**********

Fórum o tramvajové trati MSTS MHD OLOMOUC -> 7. O trati - dotazy, pochvaly, návrhy na aktivity atp. - psát mohou i neregistrovaní -> ostatní ohledně MSTS

První | Předchozí | 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 | Další | Poslední

  1. vojta33
    Uživatel

    Věk: 20
    Založeno: 17. 12. 2008 19.16
    Příspěvků: 37
    # 6. 1. 2009 8.09 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    mstsolomouc napsal:
    Netuším, vím že s tím Vlado skončil. Dokonce i jeho mail k trati je zrušený...takže na webu lze sehnat asi jen tu první verzi - musíš si ji vylepšit o mnoho aktualizaci...

    ale na tom jeho vebu to ma docela zmateny

    mam rad msts mhd olomouc.Mrknete na tyto stranky.Ja jsem totiz autor MSTS MHD Praha.
    http://msts-praha1.webovastranka.cz/home/index
  2. petr95
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 29. 11. 2008 16.39
    Příspěvků: 139
    # 16. 1. 2009 14.04 | Odpovědět Windows Vista Opera 9.60
    mstsolomouc napsal:
    Netuším, vím že s tím Vlado skončil. Dokonce i jeho mail k trati je zrušený...takže na webu lze sehnat asi jen tu první verzi - musíš si ji vylepšit o mnoho aktualizaci

    A kde najdu tu první verzi????
  3. vojta33
    Uživatel

    Věk: 20
    Založeno: 17. 12. 2008 19.16
    Příspěvků: 37
    # 16. 1. 2009 17.36 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    petr95 napsal:
    A kde najdu tu první verzi????

    musis trochu zapatrat

    mam rad msts mhd olomouc.Mrknete na tyto stranky.Ja jsem totiz autor MSTS MHD Praha.
    http://msts-praha1.webovastranka.cz/home/index
  4. petr95
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 29. 11. 2008 16.39
    Příspěvků: 139
    # 16. 1. 2009 19.16 | Odpovědět Windows Vista Opera 9.60
    vojta33 napsal:
    musis trochu zapatrat

    Tu Ostravu jsem si stáhnul.A kde mohu najít ty aktulizace????pleas
  5. kloda
    Moderátor

    Věk: 29
    Založeno: 25. 12. 2008 23.14
    Příspěvků: 35
    # 16. 1. 2009 19.44 | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    aktualizace tam raděj nedávat,mě to¨pakj už vůbec nešlo,má v tom dost zmatek.hraj tu,cos stáh.Global neměn me to jede i s olomouckým
  6. petr95
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 29. 11. 2008 16.39
    Příspěvků: 139
    # 16. 1. 2009 21.54 | Odpovědět Windows Vista Opera 9.60
    kloda napsal:
    aktualizace tam raděj nedávat,mě to¨pakj už vůbec nešlo,má v tom dost zmatek.hraj tu,cos stáh.Global neměn me to jede i s olomouckým

    Dík,Tu Ostravu jsi hnet dám pryč,protože má (nechci tím nikoho urážet) hroznou kvalitu.Olomoucké tramvaje od Jendy jsou podle mě lepší!
  7. Intouro
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 20. 12. 2008 10.50
    Příspěvků: 60
    # 18. 1. 2009 14.31 | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    petr95 napsal:
    protože má (nechci tím nikoho urážet) hroznou kvalitu.Olomoucké tramvaje od Jendy jsou podle mě lepší!

    To bych řekl

    Tramvaje T3 - to pravé tramvajové
  8. pavelw1
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 30. 11. 2008 17.45
    Příspěvků: 19
    # 19. 1. 2009 17.53 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.5
    petr95 napsal:
    kloda napsal:aktualizace tam raděj nedávat,mě to¨pakj už vůbec nešlo,má v tom dost zmatek.hraj tu,cos stáh.Global neměn me to jede i s olomouckýmDík,Tu Ostravu jsi hnet dám pryč,protože má (nechci tím nikoho urážet) hroznou kvalitu.Olomoucké tramvaje od Jendy jsou podle mě lepší!

    Ostarva půjde jakžtakž když si stáhneš přes půj miliónu aktualizací a to pořád budou chybět nějaké tramvaje!
  9. vojta33
    Uživatel

    Věk: 20
    Založeno: 17. 12. 2008 19.16
    Příspěvků: 37
    # 20. 1. 2009 16.39 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    pavelw1 napsal:
    Ostarva půjde jakžtakž když si stáhneš přes půj miliónu aktualizací a to pořád budou chybět nějaké tramvaje!

    takze normalne vzato,par olomouc a na ostravu se vykasli

    mam rad msts mhd olomouc.Mrknete na tyto stranky.Ja jsem totiz autor MSTS MHD Praha.
    http://msts-praha1.webovastranka.cz/home/index
  10. petr95
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 29. 11. 2008 16.39
    Příspěvků: 139
    # 20. 1. 2009 19.33 | OSTRAVA | Odpovědět Windows Vista Opera 9.60
    Skusil jsem si tu Ostravu nainstalovat a nejde mi vubec spustit MSTS(Train Simulátor).A to už jsem 2 odinstaloval
  11. vojta33
    Uživatel

    Věk: 20
    Založeno: 17. 12. 2008 19.16
    Příspěvků: 37
    # 25. 1. 2009 20.03 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    petr95 napsal:
    Skusil jsem si tu Ostravu nainstalovat a nejde mi vubec spustit MSTS(Train Simulátor).A to už jsem 2 odinstaloval

    jako celej nebo jen olomouc/ostrava?

    mam rad msts mhd olomouc.Mrknete na tyto stranky.Ja jsem totiz autor MSTS MHD Praha.
    http://msts-praha1.webovastranka.cz/home/index
  12. petr95
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 29. 11. 2008 16.39
    Příspěvků: 139
    # 25. 1. 2009 22.41 | Odpovědět Windows Vista Opera 9.60
    vojta33 napsal:
    jako celej nebo jen olomouc/ostrava?

    Celek abych mohl hrát i originalní vlaky
  13. vojta33
    Uživatel

    Věk: 20
    Založeno: 17. 12. 2008 19.16
    Příspěvků: 37
    # 26. 1. 2009 16.55 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    petr95 napsal:
    Celek abych mohl hrát i originalní vlaky

    tak zkus odinstalovat ostravu a pak zkusit spustit MSTS.

    mam rad msts mhd olomouc.Mrknete na tyto stranky.Ja jsem totiz autor MSTS MHD Praha.
    http://msts-praha1.webovastranka.cz/home/index
  14. petr95
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 29. 11. 2008 16.39
    Příspěvků: 139
    # 26. 1. 2009 19.10 | Odpovědět Windows Vista Opera 9.60
    vojta33 napsal:
    tak zkus odinstalovat ostravu a pak zkusit spustit MSTS.

    TO UŽ JSEM TADY PSAL ŽE JSEM TO UŽ 2 ODINSTALOVAL.A POŘÁD TO NEJDE.
  15. vojta33
    Uživatel

    Věk: 20
    Založeno: 17. 12. 2008 19.16
    Příspěvků: 37
    # 29. 1. 2009 13.57 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    petr95 napsal:
    TO UŽ JSEM TADY PSAL ŽE JSEM TO UŽ 2 ODINSTALOVAL.A POŘÁD TO NEJDE.

    sry,myslel jsem,zes to 2 odinstaloval a zase nainstaloval.
    tak zkus odinstalovat celej msts.

    mam rad msts mhd olomouc.Mrknete na tyto stranky.Ja jsem totiz autor MSTS MHD Praha.
    http://msts-praha1.webovastranka.cz/home/index
  16. petr95
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 29. 11. 2008 16.39
    Příspěvků: 139
    # 29. 1. 2009 14.29 | Odpovědět Windows Vista Opera 9.60
    vojta33 napsal:
    sry,myslel jsem,zes to 2 odinstaloval a zase nainstaloval.tak zkus odinstalovat celej msts.

    Myslel jsem celej MSTS.Myslím že je chyba v EXE
  17. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 29. 1. 2009 22.05 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.5
    petr95 napsal:
    Myslel jsem celej MSTS.Myslím že je chyba v EXE
    Chyba je ve "zbrklosti" jaktože před tím ti vše šlo? stačilo jen oddělat složku OSTRAVA, ostravské tramvaje a soubory .con z ostravy a bylo by OK.


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  18. petr95
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 29. 11. 2008 16.39
    Příspěvků: 139
    # 30. 1. 2009 23.46 | Odpovědět Windows Vista Opera 9.60
    mstsolomouc napsal:
    Chyba je ve "zbrklosti" jaktože před tím ti vše šlo? stačilo jen oddělat složku OSTRAVA, ostravské tramvaje a soubory .con z ostravy a bylo by OK.

    Dal jsem to do PC celý znova a proháním se v Olomouci a Ostravě.
    A těším se až začneš stavět Brno
  19. Rem
    Uživatel

    avatar
    Věk: 28
    Založeno: 24. 12. 2008 15.38
    Příspěvků: 158
    # 1. 2. 2009 9.46 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.5
    petr95 napsal:
    ...A těším se až začneš stavět Brno


    Brno je moc pracné a složité, navrhoval bych Liberec Trať je v rozumné délce a znalejší vědí jakou má zajímavost. To by byla pecka!

    Zajímavosti nejen z MHD
  20. Robert Grygar
    Neregistrovaný
    # 1. 2. 2009 17.09 | Pravost | Odpovědět Windows Vista MSIE 7.0
    Mohl bych se zeptat, jestli ten olomouc je něak zrychlenej. Nebo jedeš jako kdybys v té tramce fakt seděl.
  21. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 2. 2. 2009 11.28 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.5
    Robert Grygar napsal:
    Mohl bych se zeptat, jestli ten olomouc je něak zrychlenej. Nebo jedeš jako kdybys v té tramce fakt seděl.
    Moc ten dotaz nechápu, ale vzdálenosti, sklony, oblouky atd jsou dle reálu...když jedeš v tramvaji, tak hraješ v reálný čas - 1sec = 1 sec..


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  22. vojta33
    Uživatel

    Věk: 20
    Založeno: 17. 12. 2008 19.16
    Příspěvků: 37
    # 3. 2. 2009 16.40 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    [cite=Rem]
    ... navrhoval bych Liberec ... [/cite]
    hele,tedka zkousim udelat prahu,ale moc mi to nejde.

    mam rad msts mhd olomouc.Mrknete na tyto stranky.Ja jsem totiz autor MSTS MHD Praha.
    http://msts-praha1.webovastranka.cz/home/index
  23. Rem
    Uživatel

    avatar
    Věk: 28
    Založeno: 24. 12. 2008 15.38
    Příspěvků: 158
    # 3. 2. 2009 17.38 | RE: | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.5
    To se nedivím, v Praglu se pomale ani Pražák nevyzná. Lepšejší by byl Liberec, případně Most - Litvínov. Obě města mají řekněme velikostí rozumně rozvětvenou tramvajovou síť a v obou, vlastně ve všech třech městěch je zajímavá tram. doprava např...
    Most - přehazování linky na konečných
    Liberec - dva rozchody kolejí - ovšem s tím nevím jestli by se MSTS popral.

    Zajímavosti nejen z MHD
  24. petr95
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 29. 11. 2008 16.39
    Příspěvků: 139
    # 4. 2. 2009 17.57 | Odpovědět Windows Vista Opera 9.60
    vojta33 napsal:
    hele,tedka zkousim udelat prahu,ale moc mi to nejde.

    Skoušej to dal!!!!Jednou to dokážeš
    Kdyby jsi chtěl pošlu ti par fotek (tram,domu atd) tak napiš na email: kocour95@seznam.cz
  25. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 5. 2. 2009 14.04 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.5
    DOMINIK napsal: Ahoj Jendo mý kámoši a já by sme ti chtěli navrhnout aby se to dalo hrát po internetu. Bylo by to super
    Edit Admin: Příspěvek přesunut sem, je zbytečné kvůli tomu zakládat nová vlákna!!!


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  26. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 5. 2. 2009 14.07 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.5
    DOMINIK napsal:
    Ahoj Jendo mý kámoši a já by sme ti chtěli navrhnout aby se to dalo hrát po internetu. Bylo by to super
    A jak by se to asi tak provedlo? To máte taky vymyšlené???


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!

  27. Neregistrovaný
    # 5. 2. 2009 21.39 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.5
    mstsolomouc napsal:
    mstsolomouc napsal: A jak by se to asi tak provedlo? To máte taky vymyšlené???

    To by mě taky zajímalo ,zatím jsem si nevšim že MSTS umožňuje MULTEPLAYER.
    Edit Admin: Podepisujte prosím příspěvky, nestyďte se za své jméno či nick , příspěvek je od: pavelw1, že?
  28. vojta33
    Uživatel

    Věk: 20
    Založeno: 17. 12. 2008 19.16
    Příspěvků: 37
    # 6. 2. 2009 17.06 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    petr95 napsal:
    Skoušej to dal!!!!Jednou to dokážešKdyby jsi chtěl pošlu ti par fotek (tram,domu atd) tak napiš na email: kocour95@seznam.cz

    noooooooo,tak s trati bych mel trochu prehled,ale treba nevim,jak udelat hlaseni,cedule,kam tram jede a samotny tramvaje.zacal jsem s tim 2.2.,ale ted jsem nemocnej .ale i tak diky za pomoc!!!

    mam rad msts mhd olomouc.Mrknete na tyto stranky.Ja jsem totiz autor MSTS MHD Praha.
    http://msts-praha1.webovastranka.cz/home/index
  29. petr95
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 29. 11. 2008 16.39
    Příspěvků: 139
    # 6. 2. 2009 21.13 | Odpovědět Windows Vista Opera 9.60
    vojta33 napsal:
    noooooooo,tak s trati bych mel trochu prehled,ale treba nevim,jak udelat hlaseni,cedule,kam tram jede a samotny tramvaje.zacal jsem s tim 2.2.,ale ted jsem nemocnej .ale i tak diky za pomoc!!!

    Hlášení to taky nevím.
    Skusím přes internet sehnat nějakého modeláře tram.Ty cedule by měli bejt i stím modelem.
    Jinak kdybys si chtěl video nebo fotky tram tak ti je seženu(mam tátu u DP)

  30. petr95
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 29. 11. 2008 16.39
    Příspěvků: 139
    # 7. 2. 2009 11.20 | Odpovědět Windows Vista Opera 9.60
    vojta33 napsal:
    hele,tedka zkousim udelat prahu,ale moc mi to nejde.

    Skuz si založit vlastní webové stranky(namodřejmě o té praze). Např.www.webovástranka.cz , www.estranky.cz
  31. vojta33
    Uživatel

    Věk: 20
    Založeno: 17. 12. 2008 19.16
    Příspěvků: 37
    # 7. 2. 2009 12.27 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    petr95 napsal:
    Jinak kdybys si chtěl video nebo fotky tram tak ti je seženu(mam tátu u DP)

    jo,to by bylo fajn
    petr95 napsal:
    Skuz si založit vlastní webové stranky(namodřejmě o té praze). Např.www.webovástranka.cz , www.estranky.cz

    jo,taky me to napadlo

    no,stavna se zatim moc nevyvyji podle predstav. ten prvni den jsem se totiz na editor trati jen kouknul,co tam je atd.vcera jsem zkousel postavit trat,samozrejme neslo ,a o ostatnim ani nemluvne !!!ale staci,abych si to poradne vzal do ruky...

    mam rad msts mhd olomouc.Mrknete na tyto stranky.Ja jsem totiz autor MSTS MHD Praha.
    http://msts-praha1.webovastranka.cz/home/index
  32. petr95
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 29. 11. 2008 16.39
    Příspěvků: 139
    # 7. 2. 2009 14.39 | Odpovědět Windows Vista Opera 9.60
    vojta33 napsal:
    ale staci,abych si to poradne vzal do ruky



    Doufám že to vezmeš do ruky a postavíš rychle
  33. vojta33
    Uživatel

    Věk: 20
    Založeno: 17. 12. 2008 19.16
    Příspěvků: 37
    # 7. 2. 2009 16.44 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    petr95 napsal:
    Doufám že to vezmeš do ruky a postavíš rychle

    dikec,ale chvilku to asi trvat bude

    mam rad msts mhd olomouc.Mrknete na tyto stranky.Ja jsem totiz autor MSTS MHD Praha.
    http://msts-praha1.webovastranka.cz/home/index
  34. vojta33
    Uživatel

    Věk: 20
    Založeno: 17. 12. 2008 19.16
    Příspěvků: 37
    # 7. 2. 2009 17.13 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    založil jsem svoje vlastní stránky o MSTS MHD Praha
    http://msts-praha1.webovastranka.cz/home/index

    mam rad msts mhd olomouc.Mrknete na tyto stranky.Ja jsem totiz autor MSTS MHD Praha.
    http://msts-praha1.webovastranka.cz/home/index
  35. vojta33
    Uživatel

    Věk: 20
    Založeno: 17. 12. 2008 19.16
    Příspěvků: 37
    # 8. 2. 2009 9.46 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    hele jendo,mam takovou mensi prosbu:
    jak jiste vis,dal jsem se na stavbu MSTS MHD Praha.Zalozil jsem svoje vlastni stranky,ktere te podporuji.Abych na tvoje stranky dostal jeste vic lidi,chci se zeptat,jestli na moje stranky muzu dat nejake obrazky,videa atd.

    mam rad msts mhd olomouc.Mrknete na tyto stranky.Ja jsem totiz autor MSTS MHD Praha.
    http://msts-praha1.webovastranka.cz/home/index
  36. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 8. 2. 2009 10.52 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.6
    vojta33 napsal:
    ...chci se zeptat,jestli na moje stranky muzu dat nejake obrazky,videa atd.
    Na své stránky si dávej co chceš, co je tebou udělané - takže pokud máš nějaké vlastní screeny, videa či fotky, tak není problém například jako JirkaMSTS - na jeho stránkách. Z mých stránek to ale nekopíruj, je zbytečné aby stejné věci byly na více místech. To stejné platí o věcech na stažení - opět tam může dát jen to, na co máš povolení, bacha na to...Díky za pochopení!


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  37. vojta33
    Uživatel

    Věk: 20
    Založeno: 17. 12. 2008 19.16
    Příspěvků: 37
    # 12. 2. 2009 20.01 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    hele,jendo,asi te to bude zajmat:stranka na msts bin NENI!!!vsechny tvoje odkazy na strance odkazuji na cizi forum nebo na stranku,ktera neni!!!co to je?bin teda neni nebo co???

    mam rad msts mhd olomouc.Mrknete na tyto stranky.Ja jsem totiz autor MSTS MHD Praha.
    http://msts-praha1.webovastranka.cz/home/index
  38. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 13. 2. 2009 18.32 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.6
    vojta33 napsal:
    hele,jendo,asi te to bude zajmat:stranka na msts bin NENI!!!vsechny tvoje odkazy na strance odkazuji na cizi forum nebo na stranku,ktera neni!!!co to je?bin teda neni nebo co???
    Stránky Binu jsou v pořádku...nebo co je za problémo? PS: nezačínej prosím každý příspěvek slovy "hele" díík!


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  39. vojta33
    Uživatel

    Věk: 20
    Založeno: 17. 12. 2008 19.16
    Příspěvků: 37
    # 17. 2. 2009 16.17 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    mstsolomouc napsal:
    Stránky Binu jsou v pořádku...nebo co je za problémo? PS: nezačínej prosím každý příspěvek slovy "hele" díík!

    sorry,ted uz dou.ale predtim nesly.odkazovalo to na nejaky forum v angline nebo na prazdnou stranku.a stim hele to budu omezovat.

    mam rad msts mhd olomouc.Mrknete na tyto stranky.Ja jsem totiz autor MSTS MHD Praha.
    http://msts-praha1.webovastranka.cz/home/index
  40. petr95
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 29. 11. 2008 16.39
    Příspěvků: 139
    # 25. 2. 2009 15.19 | Odpovědět Windows Vista Opera 9.60
    Ahoj Jendo prosím tě jak se změní napisi na BUSE A EMTES ???Myslím tím např.linka 1/4

První | Předchozí | 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 | Další | Poslední

Fórum o tramvajové trati MSTS MHD OLOMOUC -> 7. O trati - dotazy, pochvaly, návrhy na aktivity atp. - psát mohou i neregistrovaní -> ostatní ohledně MSTS


Tagy:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo pětset dvacet čtyři:
*1**2**3**4**5**6**7**8**9**10**11**12**13**14**15**16**17**18**19**20**21**22*

Přihlášení: Login Heslo