Fórum o tramvajové trati MSTS MHD OLOMOUC -

**********Svůj dotaz zařaďte prosím do nějakého již vytvořeného tématu, nová témata a nepodepsané příspěvky budou kvůli přehlednosti smazána!**********

Fórum o tramvajové trati MSTS MHD OLOMOUC -> 2. Instalace tratě + MSTS BIN + problémy s tratí a programy -> 2. Instalace vylepšení hry - MSTS Bin

1, 2 | Další

  1. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 17. 12. 2008 14.05 | Instalace MSTS Bin | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.4
    Zde je vlákno o instalaci MSTS Bin.
    Před pokládáním dotazů si pořádně pročtěte také TOTO vlákno!
    Instalace Binu:
    Instalace
    1) Rozbalte archiv kamkoliv na váš pevný disk
    2) Pokud máte nainstalovánu předchozí verzi Patche, odinstalujte ji, nebo použijte jistou instalaci MSTS s originálním update ver 1.4 od MS
    Po odinstalování musí být smazán adresář "MSTSBIN_BACKUP", pokud není, vymažte jej ručně.
    3) Spusťte soubor Patch 1.7.xxxx.exe a řiďte se pokyny
    4) Pokud používáte RAILDRIVER použijte dll knihovny z adresáře "Rail Driver DLLs"


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  2. Petr
    Neregistrovaný
    # 31. 12. 2008 22.46 | MSTS Bin | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.5
    Prosím neporadil by mi někdo kde a jak co stáhnou a nainstalovat myslím s tím MSTS Bin díík ;-)
  3. Kryton93
    Uživatel

    avatar
    Věk: 24
    Založeno: 21. 12. 2008 0.41
    Příspěvků: 31
    # 1. 1. 2009 2.07 | RE: MSTS Bin | Odpovědět Windows Vista MSIE 7.0
    Petr napsal:
    ... kde a jak co stáhnou a nainstalovat myslím s tím MSTS Bin ...

    Napřed stáhni a nainstaluj MSTS patch
    MSTS Bin pak stáhni http://mstsbin.uktrainsim.com/data/MSTSPatch1.8.052113cz.zip'>zde , rozbal někam bokem a nainstaluj (při instalaci zvol "používám české prostředí"). Myslím, že víc ti snad pomoci ani nemůžu.
  4. Petr
    Neregistrovaný
    # 1. 1. 2009 11.33 | RE: RE: MSTS Bin | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.5
    jj dík už to jde už vím kde byla chyba ;-) u toho že používám to české prostředí.......i u p.Šemory mě to vždycky zmátlo pak jsem to měl v EN dík
  5. Tomas
    Neregistrovaný
    # 8. 1. 2009 17.40 | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    Prosím poraďte...mám stáhnutý bin, chci instalovat, zaškrtnu co je potřeba jako souhlasím s lic.podmínkami a české prostředí. Ale při instalaci se objeví chyba:trat neodpovídá předchozí verzi... . Prosím poradte co s tím. Díky moc
  6. kloda
    Moderátor

    Věk: 29
    Založeno: 25. 12. 2008 23.14
    Příspěvků: 35
    # 8. 1. 2009 18.39 | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    Tomas napsal:
    Prosím poraďte...mám stáhnutý bin, chci instalovat, zaškrtnu co je potřeba jako souhlasím s lic.podmínkami a české prostředí. Ale při instalaci se objeví chyba:trat neodpovídá předchozí verzi... . Prosím poradte co s tím. Díky moc
    nějak info k instalaci binu jsem viděl na forum msts
    tady psalo se tam i o to problému co zmiňuješ,myslím že tam musíš stáhnout ten patch 1.4 aby to šlo
  7. Michal
    Neregistrovaný
    # 23. 1. 2009 15.57 | Update Patch | Odpovědět Windows Vista MSIE 7.0
    Zdravím,
    mohl by mi prosím někdo poradit jak nainstalovat ten MS Update Patch, abych pak mohl dál naistalovat ten bin. Děkuji za odpověď
  8. Kryton93
    Uživatel

    avatar
    Věk: 24
    Založeno: 21. 12. 2008 0.41
    Příspěvků: 31
    # 23. 1. 2009 21.57 | RE: Update Patch | Odpovědět Windows Vista MSIE 7.0
    Michal napsal:
    Zdravím,mohl by mi prosím někdo poradit...

    Ahoj. Prostě to stáhni odtud a spusť instalaci. Jednodušší to už vážně mít nebudeš.
  9. Pavel
    Neregistrovaný
    # 6. 5. 2009 18.23 | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    Dobrý den,mně nejde nainstalovat msts bin když si ho chci nainstalovat (odinstalovat starou verzi 1.4)tak to nejde a skončí to asi 95 procentech.Při instalaci odintalování staré verze:píše mi to:Can´t create output fikle:C:/Program Files/Microsoft Games/Train Simulator/launcher.exe.

    Předem DěkujI.

  10. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 6. 5. 2009 23.43 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.10
    Pavel napsal:
    Dobrý den,mně nejde nainstalovat msts bin když si ho chci nainstalovat (odinstalovat starou verzi 1.4)tak to nejde a skončí to asi 95 procentech....Předem DěkujI.
    Ahoj, zkus to takto: odinstaluj MSTS Bin - pokud to nejde, smaž ve složce C:/Program Files/Microsoft Games/Train Simulator složku: MSTSBIN_BACKUP. Při instalaci se pak řiď návodem u MSTS Binu. Já ti mohu přesně poradit pouze s problémy s tratí, v Binu se tolik nevyznám. Ale instalace je jednoduchá, to zvládneš .


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  11. Pavel
    Neregistrovaný
    # 7. 5. 2009 6.25 | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    Jo děkuji zkusím to.
  12. Pavel
    Neregistrovaný
    # 7. 5. 2009 6.34 | Odpovědět Windows Vista MSIE 7.0
    Ano děkuji moc vám děkuji už to FUNGUJE
  13. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 7. 5. 2009 10.16 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.10
    Pavel napsal:
    Ano děkuji moc vám děkuji už to FUNGUJE
    Však já říkal, že to zvládneš . Kdyby něco, napiš mi klidně mail (kontakt je na tom návodu, co byl v obalu DVD nebo u mě na webu). Nezapomeň si projet výukovou misi a vypnout v nastavení zobrazeni stínu, jinak MSTS při pohledu zvenku u Varia spadne . Vítej mezi řidiči virtuálního DPMO


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  14. Pikula25
    Neregistrovaný
    # 7. 5. 2009 21.31 | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.0.7
    Dobrý den,Když sem si nainstaloval bin a msts mhd Olomouc přesto mi naskakuje chyba Když se načítá hra tak to v půlce spadne.
  15. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 8. 5. 2009 17.19 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.10
    Pikula25 napsal:
    Dobrý den,Když sem si nainstaloval bin a msts mhd Olomouc přesto mi naskakuje chyba Když se načítá hra tak to v půlce spadne.
    Jaká chyba? Co to píše?


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  16. Pikula252
    Neregistrovaný
    # 8. 5. 2009 17.29 | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.0.7
    No nic vypne to
  17. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 8. 5. 2009 19.58 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.10
    Pikula252 napsal:
    No nic vypne to
    Doplňte prosím číslo objednávky, ať mohu přesně poradit. Dík.


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  18. Pikula252
    Neregistrovaný
    # 8. 5. 2009 21.59 | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.0.7
    Při odinstala ci mi to píše:
    Can´t creature output file:C:/Program files/Microsoft games/Train Simulator/di_keys.dll.Číslo objednávky nevím lístek sem vyhodil.

  19. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 8. 5. 2009 23.54 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.10
    Pikula252 napsal:
    Číslo objednávky nevím lístek sem vyhodil.
    Uáh, hlavně že mám všude psané, ať uvádíte číslo objednávky. Vidím to na reinstal hry a hlavně na správnou instalaci MSTS BIN!!!


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  20. Pikula252
    Neregistrovaný
    # 9. 5. 2009 7.33 | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.0.7
    No to sem udělal ale nejde to furt.I msts bin sem nainstaloval správně.
  21. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 9. 5. 2009 9.21 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.10
    Pikula252 napsal:
    No to sem udělal ale nejde to furt.I msts bin sem nainstaloval správně.
    Takže pokud tomu dobře rozumím: Hra MSTS normálně jede, ale po nainstalování MSTS OLOMOUC se při spuštění vypne??? Předpokládám, že všechny složky jste správně nakopíroval a MSTS Bin nainstaloval bez nějaké hlášky o neodpovídající verzi. DVD jsou v pořádku na 100%, zvláště u objednávek v roce 2009 každé osobně kontroluju (i počet zapsaných souborů). Jediný problém co se u hráčů začátečníků objevuje je špatná instalaci Binu, klasická hra pak soubory bez Binu nepřečte...!! PS: Taky předpokládám, že máte originál MSTS na CD z obchodu, jinak se nemáme o čem bavit.


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  22. Pikula252
    Neregistrovaný
    # 9. 5. 2009 20.25 | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.0.7
    Jakto když se nainstaloval bin správně tak se mi ukazuje ve vlastnostech train sim.že to je vetze 1.4. a ne 1.7. když sem si odinstaloval starou verzi a nainst. novou 1.7.

  23. Neregistrovaný
    # 9. 5. 2009 21.19 | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.0.7
    Takže pro shrnutí:Nejde mi pustit msts v půlce načítání se hra vypne.Ale ukáže se tam Načítání ne Loading.Takže si myslím že bin je nainstalován.Blbne ale msts mhd olomouc.


  24. Neregistrovaný
    # 9. 5. 2009 21.21 | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.0.7
    Prozba pro KRYTON:
    Tobě šel MSTS BIN a tramvaje instalovat normálně když máš WINDOWS VISTA???
    Nebo stím si měl problém...
  25. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 10. 5. 2009 9.42 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.10
    Já jsem MSTS Bin instaloval taky na Visty a rozdíl je jen v tom, že musíš instalovat jako správce a vše povolit. Jinak to bylo vše v pohodě. Takže ještě jednou: Odinstaluj Bin, přeinstaluj hru MSTS a spust ji (jen tak bez Binu a Olomouce). Pokud vše půjde, pak nainstaluj BIN 1.7xxx a pak nakopči OLOMOUC. Pokud jsi udělal vše podle tohoto návodu, vše MUSÍ jít na 100% - lépe řečeno DVD s Olomoucí je 100% v pořádku, za tím si stojím!


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  26. Pikula252
    Neregistrovaný
    # 10. 5. 2009 12.30 | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.0.7
    DVD je určitě v pořádku.Zkusím to.
  27. Pikula252
    Neregistrovaný
    # 10. 5. 2009 13.02 | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.0.7
    No mě ale nejde odstranit launcher.
  28. petr95
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 29. 11. 2008 16.39
    Příspěvků: 139
    # 10. 5. 2009 13.03 | Odpovědět Windows Vista Opera 9.63
    Pikula252:
    Hele já mám taky Vistu. A funguje mi to perfekně. Stačí když vše budeš instalovat jako spravce.
  29. Pikula252
    Neregistrovaný
    # 11. 5. 2009 19.18 | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.0.7
    Už všechno funguje ale když jedu tramvají tak nejde hlásit i když mám zapnutý hlásič.
  30. petr95
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 29. 11. 2008 16.39
    Příspěvků: 139
    # 11. 5. 2009 19.29 | Odpovědět Windows Vista Opera 9.63
    Pikula252 napsal:
    Už všechno funguje ale když jedu tramvají tak nejde hlásit i když mám zapnutý hlásič.

    Mě taky.
  31. lukasek
    Uživatel

    avatar
    Věk: 19
    Založeno: 2. 12. 2008 19.08
    Příspěvků: 35
    # 11. 5. 2009 19.49 | Odpovědět Windows Vista MSIE 7.0
    Já mám taky VISTU a jde mi hlášení.Zkuste hlasic_msts spustit také jako správce.
    A půjde to:::---)))
  32. Pikula252
    Neregistrovaný
    # 11. 5. 2009 19.51 | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.0.7
    No super už jde i hlášení tak čáuuuuuuu už je to vše co jsem potřeboval.Blbci jedni.
    Admin Jenda: To "blbci jedni" je myšleno na koho???!!
  33. lukasek
    Uživatel

    avatar
    Věk: 19
    Založeno: 2. 12. 2008 19.08
    Příspěvků: 35
    # 11. 5. 2009 20.12 | Odpovědět Windows Vista MSIE 7.0
    Pikula252 napsal:
    ...... čáuuuuuuu už je to vše co jsem potřeboval.Blbci jedni.

    Hej jako co si myslíš.To jsou hrozny lidi vy jim poradíte a on vám nadává.Hroznýý.
    Admin Jenda: Taky jsem to nepochopil...nic si z toho nedělej, třeba to tak nemyslel.
  34. Pikula252
    Neregistrovaný
    # 12. 5. 2009 20.42 | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.0.7
    No na vás.
  35. Rem
    Uživatel

    avatar
    Věk: 28
    Založeno: 24. 12. 2008 15.38
    Příspěvků: 158
    # 12. 5. 2009 21.42 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.10
    Rozhodně to tak NEMYSLEL jelikož mu tato dovednost očividně chybí...

    Zajímavosti nejen z MHD
  36. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 12. 5. 2009 22.59 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.10
    Rem to vystihl úplně přesně - podle mě. Takové lidi tu trpět nebudem, jeho příspěvek tu ale nechám... PS: Pikula252: ty když neumíš něco udělat a někdo ti poradí, tak je podle tebe blbec? To si u mě teda chudák......


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  37. l.vila@seznam.c
    Neregistrovaný
    # 18. 5. 2009 18.25 | RE: | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    jak to mam stahnout a kde prosim odp na l.vila@seznam.cz
  38. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 18. 5. 2009 22.57 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.10
    l.vila@seznam.c napsal:
    jak to mam stahnout a kde prosim odp na l.vila@seznam.cz
    A co??? Odkaz na stažení Binu mám několikrát na mých webovkách


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  39. TOMÁŠ MACEK
    Neregistrovaný
    # 22. 5. 2009 13.08 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    ahoj poradíte mi jak tam mám dat ty vylepseni??mě to totiž nejde je mi 11 a proste to neumim a rodice mi nepomuzou jo a bydlim v olomouci
  40. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 22. 5. 2009 13.48 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.10
    TOMÁŠ MACEK napsal:
    ahoj poradíte mi jak tam mám dat ty vylepseni??mě to totiž nejde je mi 11 a proste to neumim a rodice mi nepomuzou jo a bydlim v olomouci
    Nainstaluješ MSTS, pak si stáhneš
    http://mstsbin.uktrainsim.com/data/MSTSPatch1.7.051922.zip'>odtud MSTS BIN, otevřeš ze ZIPU (knikneš pravym a dáš extrahovat na plochu třeba) a pak si to tam nainstaluješ (duležité je vybrat správnou cestu = kde máš nahrané MSTS v PC, většinou to bude: C:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator. pak si zaškrtní české prostředí = budeš mít hru v češtině a pak průhledné panely nebo tak nějak to tam je = budeš mít průhledné jízdní řády jak já na screench. No a pokud ti to napíše "úspěšně dokončeno" máš to vše OK. PS: Ty už máš i trať? nebo ještě ne?


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!

1, 2 | Další

Fórum o tramvajové trati MSTS MHD OLOMOUC -> 2. Instalace tratě + MSTS BIN + problémy s tratí a programy -> 2. Instalace vylepšení hry - MSTS Bin


Tagy:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo padesát pět:
*1**2**3**4**5**6**7**8**9**10**11**12**13**14**15**16**17**18**19**20**21**22*

Přihlášení: Login Heslo