Fórum o tramvajové trati MSTS MHD OLOMOUC -

**********Svůj dotaz zařaďte prosím do nějakého již vytvořeného tématu, nová témata a nepodepsané příspěvky budou kvůli přehlednosti smazána!**********

Fórum o tramvajové trati MSTS MHD OLOMOUC -> 2. Instalace tratě + MSTS BIN + problémy s tratí a programy -> 2. Instalace vylepšení hry - MSTS Bin

Předchozí | 1, 2

  1. Aneta Králová
    Neregistrovaný
    # 24. 5. 2009 11.44 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    Ahoj já když chci nainstalovat vylepšeni a dám a zaškrknu co mám tak mi to píše error že prý neodpovídá původní verzi
  2. ivan45555
    Neregistrovaný
    # 26. 5. 2009 14.07 | hra | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    když jsem si nainstaloval to vylepšení můžu si koupit tu hru???
  3. kloda
    Moderátor

    Věk: 29
    Založeno: 25. 12. 2008 23.14
    Příspěvků: 35
    # 26. 5. 2009 18.42 | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    Aneta Králová napsal:
    Ahoj já když chci nainstalovat vylepšeni a dám a zaškrknu co mám tak mi to píše error že prý neodpovídá původní verzi
    tak to máš blbě,podívej se na forum o binu,co se tam o tom píše.musíš to naistalovat i s patchem 1.4!!! odkaz na forum o binu je v prvním příspěvku v tomto vláknu.
  4. ivan45555
    Neregistrovaný
    # 26. 5. 2009 20.18 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    a co jááá
  5. petr95
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 29. 11. 2008 16.39
    Příspěvků: 139
    # 26. 5. 2009 20.47 | Odpovědět Windows Vista Opera 9.63
    ivan45555 napsal:
    když jsem si nainstaloval to vylepšení můžu si koupit tu hru???

    Tak to moc nechápu.Mužeš si koupit co budeš chtít!
  6. ivan45555
    Neregistrovaný
    # 27. 5. 2009 15.33 | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    ŽE JESTLI MI PUJDE TA HRA!!!!
  7. petr95
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 29. 11. 2008 16.39
    Příspěvků: 139
    # 27. 5. 2009 16.41 | Odpovědět Windows Vista Opera 9.63
    ivan45555 napsal:
    ŽE JESTLI MI PUJDE TA HRA!!!!


    Pokud jsi neudělal někde chybu tak ti to na 100% musí jít.
  8. JirkaMSTS
    Uživatel

    Věk: 26
    Založeno: 15. 1. 2009 20.14
    Příspěvků: 31
    # 31. 5. 2009 19.14 | "Cvokhaus" | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.8
    Být Jendou, tak by mě odvezli do "cvokhausu".

    Jedna otázka vedle druhé.

    Chápu, že to někteří (to nastavení) neumí, většina rad a návodů je na fóru simulátoru msts: ODKAZ.

    Nechi ze sebe dělat nevím co, ale dáte mi určitě za pravdu.
    Ale Jeník zdá se má pevné nervy. .

    Nechi být "urejpanej", ale je to tak.

    T3 REKO - nemá chybu, ty zvuky a modely jsou opravdu skvělé.
    Ale neměli bychom opomenout i klasiku.
  9. dominik
    Neregistrovaný
    # 9. 8. 2009 18.28 | Msts bin | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    neporadíte mi někdo??:mě když spustím msts tak to hodí chybu píše to error reading train database file
    file:
    line:196
  10. Vlada211
    Uživatel

    Věk: 25
    Založeno: 13. 3. 2008 21.17
    Příspěvků: 27
    # 11. 8. 2009 0.00 | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.5.2
    [cite=dominik]neporadíte mi někdo??error reading train database file
    file:
    line:196
    [/cite]
    přeinstaluj si msts bin a jestly tě nejde znovu nainstalovat vymaz složku MSTSBIN_BACKUP a pak to skus když tě to nepujde skus ještě znovu nainstalovat vše od znova Hra->PATCHNI TRAIN ->MSTS BIN ->OLOMOUC->a skus to.
    A jestly budeš hladat patch na train najdeš ho na stránkách spolu s binem
  11. Vlada211
    Uživatel

    Věk: 25
    Založeno: 13. 3. 2008 21.17
    Příspěvků: 27
    # 11. 8. 2009 0.00 | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.5.2
    dominik napsal:
    neporadíte mi někdo??error reading train database file:line:196

    přeinstaluj si msts bin a jestly tě nejde znovu nainstalovat vymaz složku MSTSBIN_BACKUP a pak to skus když tě to nepujde skus ještě znovu nainstalovat vše od znova Hra->PATCHNI TRAIN ->MSTS BIN ->OLOMOUC->a skus to.
    A jestly budeš hladat patch na train najdeš ho na stránkách spolu s binem
  12. jakub
    Neregistrovaný
    # 15. 8. 2009 19.25 | dot | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    mně nejde zamnout msts píšemněto failed to open texture file guit/sceens/loald/ace
    pak je tam ANO nebo NE když dám ano tak to píše filet to setup loal sceens
  13. jakub
    Neregistrovaný
    # 15. 8. 2009 19.25 | dot | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    a pak musím dat ne a hra se vipne
  14. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 16. 8. 2009 10.42 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.13
    jakub napsal:
    mně nejde zamnout msts píšemněto failed to open texture file guit/sceens/loald/ace pak je tam ANO nebo NE když dám ano tak to píše filet to setup loal sceens
    to je tím, že zasahuješ do souborů hry. podívej se do složky Train simulator/GUIT/SCREENS a tam musíš mít soubor load.ace, pokud tam není, zkopíruj ho tam z DVD. Ach jo lidi, mě asi jednou trefí fakt už .


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  15. jakub
    Neregistrovaný
    # 16. 8. 2009 19.19 | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    já ho tam mám ale nejde otevřít
  16. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 16. 8. 2009 20.35 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.13
    jakub napsal:
    já ho tam mám ale nejde otevřít
    V tom případě máš celé MSTS nějak podělaný...když tam je, tak nemůže mít MSTS problém jej najít... PS: napiš mi tvé číslo objednávky, at vím, co presně máš na DVD.


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  17. jakub
    Neregistrovaný
    # 17. 8. 2009 12.18 | dot | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    možná to bude trvat než najdu obal takže to vyřešíme později
  18. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 17. 8. 2009 15.26 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.13
    jakub napsal:
    možná to bude trvat než najdu obal takže to vyřešíme později
    a nezačíná tvé příjmení na K?


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  19. Jakub
    Neregistrovaný
    # 25. 8. 2009 7.50 | dot | Odpovědět Windows Vista MSIE 7.0
    jo začínán na k (kleveta)
    já mám hodně problému s msts
  20. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 25. 8. 2009 9.06 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.13
    Jakub napsal:
    jo začínán na k (kleveta)já mám hodně problému s msts
    to je zajímavý, mě přijde, že máš problémy i s TRS...kde tedy bude chyba? MSTS Olomouc je jedna z nejlehčích tratí v MSTS na instalaci. Vše jsem vám nachystal až pod nos, jen nakopíruješ jednu složku z DVD do PC = základní operace při práci s PC, nainstaluješ BIN a je to... nemusíš stahovat milion věci jako u jiných tratí (aktivity, vozidla atd). Pokud toto nezvládneš, raděj pař TRS .


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  21. 878karlik878
    Uživatel

    Věk: 47
    Založeno: 3. 12. 2010 19.53
    Příspěvků: 1
    # 3. 12. 2010 20.04 | Odpovědět Windows Vista Chrome 7.0.517.44
    Ahoj prosím pomož mi :( já mám už trať.. přišla poštou ..... i MSTS mám ale ten Bin .... mě to neak nejde .... prostě když ho tam chci dát tak se mi ukáže => Soubor C:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\Train.exe nelze otevřít ..... zkoušel jsem to všechno asi 10x odinstalovat a znovu nainstalovat .... a nejde to :( furt dokola :( prostě nevím ...... když sem měl MSTS před tim než sem nainstaloval MSTS OL tak mi to šlo a ted kdyz sem vsechno nakopiroval z CD ... tak když pustím MSTS tak se mi ukáže nahrávání a hned potom se hra vypne .... bez žádné hlášky prostě se vypne prosím poraďte mi podrobněji abych to pochopil :( :( předem děkuju :(
  22. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 3. 12. 2010 22.08 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.5.15
    878karlik878 napsal:
    Ahoj prosím pomož mi...

    Pokud se dodrží tento návod vše funguje na 100% báječně. Za tím si stojím. Máš Win Vista, tedy nezapomínat, že se vše musí instalovat jako správce. Víc poradit nemohu, prostě nainstalovat MSTS hru, pak MSTS Patch, pak MSTS Bin, pak zkopírovat jednu složku z DVD, vložit do PC na správné místo a vyrazit jezdit :) Vše to jsou základní PC operace, žádné složitosti.


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  23. Kotva1000
    Uživatel

    Věk: 47
    Založeno: 5. 11. 2011 14.04
    Příspěvků: 1
    # 5. 11. 2011 14.30 | Knihovna RAIL DRIVER | Odpovědět Windows XP Firefox 7.0.1
    Jak se vůbec dá zjistit že používám RAILDRIVER??? A kde seženu tu knihovnu RAIL DRIVER DLL???
  24. Ondra K.
    Neregistrovaný
    # 21. 9. 2012 17.03 | nejde mi Bin a snad ani Patch | Odpovědět Windows 7 Chrome 21.0.1180.89
    Tak mě to prostě nejde Ten patch 1.4 já nevym jak to mam... co mam... Je tam UNZIP to dám tak něak to tam dole modře nabíhá a v poho to je. Tak pak se vrhnu na bin nainstaluju prost verzi 1.8.XXXXX a zvolím vše co je potřeba. No a když to instaluje napíše to Že verze nenschoduje a neodpovídá předchozí verzi já sem opravdu sklamaný tato trať je ůžasná a de mi jen Astra 201 ve cvičné jízdě navíc mi nejdou zvuky a dveře...
  25. Ondřej Kavka
    Neregistrovaný
    # 24. 9. 2012 18.40 | Rail Driver DLLs | Odpovědět Windows 7 Chrome 21.0.1180.89
    MSTS Bin mi nejde píše neodpovídá předchozí verzi.. bla bla bla. Píše se tu něco o RailDriverDLLs který mám ale nevím co sním uvnitř jsou jen složky CZ EN DE IT a prostě skratky států jenom to. Prosím poradíte mi co s tím mám dělat ?
  26. cooljay
    Neregistrovaný
    # 26. 9. 2012 19.20 | Odpovědět Windows 7 Firefox 15.0.1
    To samé mě dělá taky :(
  27. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 28. 9. 2012 1.25 | Odpovědět Windows 7 Firefox 15.0.1
    Ondřej Kavka napsal:
    MSTS Bin mi nejde píše neodpovídá předchozí verzi.. bla bla bla. Píše se tu něco o RailDriverDLLs který mám ale nevím co sním uvnitř jsou jen složky CZ EN DE IT a prostě skratky států jenom to. Prosím poradíte mi co s tím mám dělat ?

    K čemu jsem natáčel ta videa instalace????odkaz


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!

Předchozí | 1, 2

Fórum o tramvajové trati MSTS MHD OLOMOUC -> 2. Instalace tratě + MSTS BIN + problémy s tratí a programy -> 2. Instalace vylepšení hry - MSTS Bin


Tagy:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvěstě padesát šest:
*1**2**3**4**5**6**7**8**9**10**11**12**13**14**15**16**17**18**19**20**21**22*

Přihlášení: Login Heslo