Fórum o tramvajové trati MSTS MHD OLOMOUC -

**********Svůj dotaz zařaďte prosím do nějakého již vytvořeného tématu, nová témata a nepodepsané příspěvky budou kvůli přehlednosti smazána!**********

Fórum o tramvajové trati MSTS MHD OLOMOUC -> 2. Instalace tratě + MSTS BIN + problémy s tratí a programy -> Funkce tratě

  1. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 15. 1. 2009 20.34 | Problém s tratí | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.5
    Zde popište stručně, výstižně problém, který s provozem máte.


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  2. David
    Neregistrovaný
    # 16. 1. 2009 6.54 | bzučák | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    když zmáčknu x coš by měl být bzučák tak tak se nic neděje.Poraď te mi
  3. kloda
    Moderátor

    Věk: 29
    Založeno: 25. 12. 2008 23.14
    Příspěvků: 35
    # 16. 1. 2009 19.15 | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    David napsal:
    když zmáčknu x coš by měl být bzučák tak tak se nic neděje.Poraď te mi
    Jenda o otm už někde psal,je to i tady,tak tam koukni
    odkaz
  4. David
    Neregistrovaný
    # 17. 1. 2009 8.04 | bzučák a cinkání | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    mám vypnuté zjednodušení ovládání ale stejně mě nefungoje bzučák a cinkání.prosím o pomoc
  5. kloda
    Moderátor

    Věk: 29
    Založeno: 25. 12. 2008 23.14
    Příspěvků: 35
    # 17. 1. 2009 13.47 | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    David napsal:
    mám vypnuté zjednodušení ovládání ale stejně mě nefungoje bzučák a cinkání.prosím o pomoc
    a taky si zapni ve hře zvuky- nebo ostatní zvuky slyšíš?? dy´t mě to jde normálně
  6. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 17. 1. 2009 19.06 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.5
    David napsal:
    mám vypnuté zjednodušení ovládání ale stejně mě nefungoje bzučák a cinkání.prosím o pomoc
    Zvuky ti jít musí, máš vše na DVD stejně jako ostatní. Zkontroluji si v nastavení MSTS zda máš zaplé všechny zvuky. Pak ti po zmáčknutí X musí zvonit bzučák...(pokud sis nepředělal v nastavení klávesy).


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  7. Intouro
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 20. 12. 2008 10.50
    Příspěvků: 60
    # 18. 1. 2009 14.19 | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    David napsal:
    mám vypnuté zjednodušení ovládání ale stejně mě nefungoje bzučák a cinkání.prosím o pomoc

    Mě to taky nešlo , ale zkus to chvíli (cca. 2 vteřiny ) podržet , pak ti to MUSÍ jít . Mě taky jen tak to zmáčknout občas nezabere.

    Tramvaje T3 - to pravé tramvajové
  8. petr95
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 29. 11. 2008 16.39
    Příspěvků: 139
    # 2. 2. 2009 19.15 | Odpovědět Windows Vista Opera 9.60
    Je trat kompatibilní s Prazským metrem???
  9. pavelw1
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 30. 11. 2008 17.45
    Příspěvků: 19
    # 18. 2. 2009 18.30 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.6
    petr95 napsal:
    petr95 napsal: ale nejde mi nainstalovat tak to ještě chvíli potrvá PS:Mluvíme o stejném metru???Totiž to co já jsem si stáhnul je jen linka B ZLÍČÍN-SMÍCHOVSKÉ NADR..

    POZOR! POZOR! Pražské metro není kompabilní s MSTS MHD OLOMOUC!!!
  10. AwS
    Neregistrovaný
    # 18. 3. 2009 23.12 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.4
    Zdravim, kdyz chci hrat aktivitu "linka 4 Pavlovicky-NU-VOZ" tak me ta hra vyhodi do widli s chybou "Error reading train database file - File: Trains\Consists\M240KPKV.con". Co s tim? Jinak vsechny aktivity funguji zatim normalne.
  11. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 18. 3. 2009 23.34 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.7
    AwS napsal:
    Zdravim, kdyz chci hrat aktivitu "linka 4 Pavlovicky-NU-VOZ" tak me ta hra vyhodi do widli s chybou "Error reading train database file - File: Trains\Consists\M240KPKV.con". Co s tim? Jinak vsechny aktivity funguji zatim normalne.
    Zdravím, ano, vím o tom, oprava bude v další aktualizaci, dělal jsem pro kamoše fotky M240 na přejezdu Bělidla a zapomněl jsem to pak přepsat zpět na Regionovu. V tvém případě lze z DVD nahrát opravu a to: Proklikej se v DVD do složky: Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\ROUTES\OLOMOUC\SERVICES a tam najdi soubor: Linka 4-PAV-NU-VOZ_kurz10vlak.srv, ten zkopíruj a nahrej do stejné složky na tvém PC - dej nahradit a mělo by to jít. Pokud v této aktivitě zůstaneš viset na semaforu na NU, tak ve smyčce couvni a mělo by to jít, někdy je zde problém - nevím proč.
    Zde je původce problému


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  12. Steve
    Neregistrovaný
    # 17. 12. 2009 10.45 | Koleje nikam :-) | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.5.6
    Mám návrh... jak jsou ve smyčkách koleje nikam jde udělat víc skinů kolejí jako je třeba TRS 2004? Myslel jsem jako že by byly ty koleje nikam jako neviditelné koleje ...
  13. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 17. 12. 2009 11.13 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.15
    Steve napsal:
    Mám návrh... jak jsou ve smyčkách koleje nikam jde udělat víc skinů kolejí jako je třeba TRS 2004? Myslel jsem jako že by byly ty koleje nikam jako neviditelné koleje ...
    Ale, Steve už paří jo? . No měl jsem to v plánu, možná do budoucna, pak by si zase někteří ztěžovali, že tam vykolejili i když jeli pomalu, pač by to ve volné jízdě nebylo vidět, tak uvidíme...


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  14. steve.steeeve
    Uživatel

    avatar
    Věk: 19
    Založeno: 17. 12. 2009 13.10
    Příspěvků: 10
    # 17. 12. 2009 13.17 | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.5.6
    Mno ještě bohužel nee, a to je škoda ptž máme chřipkový volno ze školy (čtvrtek, pátek) mno a teď bych na tom asi visel
    Ale bohužel můžu zatím jen pročítat fórum a slintat na klávesnici

    Steve
  15. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 17. 12. 2009 13.23 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.15
    steve.steeeve napsal:
    Mno ještě bohužel nee, a to je škoda ptž máme chřipkový volno ze školy (čtvrtek, pátek) mno a teď bych na tom asi visel.Ale bohužel můžu zatím jen pročítat fórum a slintat na klávesnici
    Do pátku dojde určitě. Abys ale nebyl zklamanej, přece jen TRS je v grafice o něco dál . Doporučuju si jako první zajet Cvičnou jízdu a pak "Posilu po fotbalovém zápase" to je pohodová aktivita kde se nemusí dodržovat JŘ .


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  16. steve.steeeve
    Uživatel

    avatar
    Věk: 19
    Založeno: 17. 12. 2009 13.10
    Příspěvků: 10
    # 17. 12. 2009 20.27 | Odpovědět Windows XP Safari
    ale stejnak, de to tatovi do prace takze si zahraju až o vanocích ale už i tak brázdím virtuální DPMO .... VE SNU

    Steve
  17. Ondra
    Neregistrovaný
    # 25. 12. 2009 20.50 | RE: | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    mstsolomouc napsal:
    No měl jsem to v plánu, možná do budoucna, pak by si zase někteří ztěžovali, že tam vykolejili i když jeli pomalu, pač by to ve volné jízdě nebylo vidět, tak uvidíme...


    Alespoň by byla p.del

    Admin Jenda: upravena citace, přečti si Ondro v pravidlech fora, jak citovat, diky
  18. Jaroslav Pácha
    Neregistrovaný
    # 26. 3. 2010 14.06 | To není pravda | Odpovědět Windows XP Safari
    To není pravda, neviditelné koleje by tam šli v pohodě. A právě ten problém, že by někdo vykolejil by se řešil scriptem. Nascriptovat tu neviditelnou výhybku tak, aby nešla přehodit. Problém je zase v tom jak to nascriptovat.
  19. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 26. 3. 2010 19.23 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.18
    Jaroslav Pácha napsal:
    To není pravda, neviditelné koleje by tam šli v pohodě. A právě ten problém, že by někdo vykolejil by se řešil scriptem. Nascriptovat tu neviditelnou výhybku tak, aby nešla přehodit. Problém je zase v tom jak to nascriptovat.
    Jééžiš, a jakou by ta výhybka teda měla funkci, když by nešla přehodit? Chápejte, já potřebuju, aby byla přehozena ven ze hry, jinak se MSTS zasekne!!! A jaký scriptování zase??? To je spíš v TRS ne??
    Když mi tu výhybku uděláš, klidně ji vyzkouším...


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  20. meruna
    Uživatel

    avatar
    Věk: 21
    Založeno: 1. 7. 2009 16.42
    Příspěvků: 41
    # 13. 5. 2010 14.25 | UniGlobal | Odpovědět Windows XP Safari
    Na těchto stránkách se píše, Olomouc běží pod UniGlobalem Jendo nevíš co je na tom pravdy.
  21. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 13. 5. 2010 17.05 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.5.9
    meruna napsal:
    Na těchto stránkách se píše, Olomouc běží pod UniGlobalem Jendo nevíš co je na tom pravdy.

    Ahoj, Jiřík mou trať má, tak jestli to psal na svůj web, měla by to být pravda. Může tam být ovšem problém s výškou silnic nebo zatuhnutím hry ve smyčkách - kdyžtak to zkus a pak dej vědět, já ten global nezkoušel zatím.


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  22. T3R.P 147
    Neregistrovaný
    # 14. 5. 2010 15.17 | RE: | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.19
    Tak jsem ten uniglobal zkusil, no je to dobra věc, ale chyba je v tom ze to dela rpoluku smerem na Neredin. Ale zkusim to jeste bez souboru co se maji kopirovat do trati. Uz aby byla 6. aktualizace
  23. lukasek
    Uživatel

    avatar
    Věk: 19
    Založeno: 2. 12. 2008 19.08
    Příspěvků: 35
    # 22. 10. 2011 9.34 | Pohled/y | Odpovědět Windows Vista Chrome 14.0.835.202
    Dobrý den,vždy když dám pohled ,,2,, nebo ,,3,, tak se mi hra sekne,mám novou verzi OLOMOUC2 a dělalo mi to i v OLOMOUC1.Děkuji.
  24. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 25. 10. 2011 16.19 | Odpovědět Windows 7 Firefox 7.0.1
    lukasek napsal:
    Dobrý den,vždy když dám pohled ,,2,, nebo ,,3,, tak se mi hra sekne,mám novou verzi OLOMOUC2 a dělalo mi to i v OLOMOUC1.Děkuji.

    Nestává se to u Varia??? Nečteš návody! Musíš vypnout stíny v nastavení MSTS!


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  25. Killer007
    Neregistrovaný
    # 18. 11. 2011 19.45 | Zjednodušené ovládání | Odpovědět Windows XP Opera 11.52
    Dobrý den, chci se zaptat, v Microsoft Train Simulator používám zjednodušené ovládání. Jde použít i v Add-onu MSTS Olomouc? Díky.
  26. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 18. 11. 2011 20.38 | Odpovědět Windows 7 Firefox 8.0
    Killer007 napsal:
    Dobrý den, chci se zaptat, v Microsoft Train Simulator používám zjednodušené ovládání. Jde použít i v Add-onu MSTS Olomouc? Díky.

    Nedoporučuji. Mnoho funkcí pak nefunguje tak, jak má.


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  27. MOJKO 521
    Neregistrovaný
    # 9. 1. 2012 12.26 | Odpovědět Windows 7 Chrome 16.0.912.75
    Zdravím. Pri načitavaní mapy mi vyskakuje okno nelze otevrit texturu... Poraďte. Ďakujem.
  28. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 10. 1. 2012 10.17 | Odpovědět Windows 7 Firefox 9.0.1
    [cite=MOJKO 521]Zdravím. Pri načitavaní mapy mi vyskakuje okno nelze otevrit texturu... Poraďte. Ďakujem.
    [/cite]
    A co to píše za chybějící texturu a u které aktivity?? Nejsem jasnovidec, bohužel!


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  29. Killer007
    Neregistrovaný
    # 21. 1. 2012 17.48 | S GameBoosterem nejede | Odpovědět Windows XP Opera 11.60
    Dobrý den, strašně se omlouvám, že Vás zase otravuji, ale mohl byste se, prosím, kouknout na tento můj problém? Nikdo mi na něj neodpověděl, snad Vy budete vědět, co s tím. Děkuji.

    http://www.zive.cz/poradna/game-booster-mi-asi-shazuje-system-zprava-o-chybach-me-ukazuje-ze-chyba-je-v-audiu/sc-20-cq-466524/default.aspx?consultanswers=1
  30. Killer007
    Neregistrovaný
    # 21. 1. 2012 20.29 | RE: S GameBoosterem nejede | Odpovědět Windows XP Opera 11.60
    Tak teď jsem zkoušel hrát MSTS Olomouc 2 i bez Game Boosteru a systém spadl taky... Zrovna ve večerní čtyřce po sjezdu z kopce před autobusovým nádražím směr Pav. Microsoft píše něco o audiu, sice pravda, že systém spadl zrovna ve chvíli, kdy bylo kvičení tramvaje při jejím brždění na vrcholu, ale že by zvuk shodil Wokna.... Už nevím co dál. Nejnižší detaily, zaplé jen 4 userské procesy, skype/web. prohlížeč/e-mail, všechno vyplé... Nikdy nevím, kdy se mi to stane zase... PROSÍM, POMOŽTE MI!!!! Kéž bych vypadal takto... Děkuji za odpovědi a za snahu mi pomoct... Doteď nadšený hráč Killer007.
  31. kloda
    Moderátor

    Věk: 29
    Založeno: 25. 12. 2008 23.14
    Příspěvků: 35
    # 21. 1. 2012 22.19 | Odpovědět Windows 7 Firefox 9.0.1
    Killer007: nevím vůbec. dřív hra nepadala?možná by chtělo reinstal systému-mě jede bez problému,mám nastavení podle Jendových videí.
  32. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 21. 1. 2012 22.56 | Odpovědět Windows 7 Firefox 9.0.1
    Killer007 napsal:
    Dobrý den, strašně se omlouvám, že Vás zase otravuji, ale mohl byste se, prosím, kouknout na tento můj problém? Nikdo mi na něj neodpověděl, snad Vy budete vědět, co s tím. Děkuji.

    S tímto programem nemám vůbec zkušenosti, takže nemohu poradit. Já co mám nový notebook a konečně jsem si vyladil grafiku, tak jezdím s FPS 35-55, takže jsem spokojen.


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  33. Killer007
    Neregistrovaný
    # 22. 1. 2012 9.19 | Odpovědět Windows XP Opera 11.60
    kloda napsal:
    Killer007: nevím vůbec. dřív hra nepadala?možná by chtělo reinstal systému-mě jede bez problému,mám nastavení podle Jendových videí.


    Aktivity hraji postupně, naučné jízdy v poho, posila po fotbale i odpolední dvojka dobré, poprvé mi spadl systém u večerní čtyřky. Poté ještě dvakrát. Pokaždé v jiné části mapy. PC neprojevovalo nějaké známky zatížení. V nejslabších chvilkách FPS 7-10, jinak 15-25 ( ve druhém pohledu stabilně 30 ). No nic, ještě zkusím nastavit ten zvuk podle Videí zde. Děkuji za odpověď. Snad to pomůže. Killer007.
  34. Tomko00
    Neregistrovaný
    # 22. 1. 2012 12.26 | Odpovědět Windows XP Chrome 16.0.912.75
    GameBooster mi tak isto pokazil PC...jednoducho povedané - NESŤAHOVAŤ
  35. Killer007
    Neregistrovaný
    # 22. 1. 2012 14.57 | Odpovědět Windows XP Opera 11.60
    Tomko00 napsal:
    GameBooster mi tak isto pokazil PC...jednoducho povedané - NESŤAHOVAŤ

    No jo, asi jsem se to už dozvěděl taky Jinak NESTAHUJTE ani Actual Booster, zvyšující prioritu hry ( bude jí přiděleno více RAM a CPU ), trvalo 9 sekund, než to vůbec zaregistrovalo pohyb myši!! FUJ!!!... Jinak ke Klodovi a adminovi, stáhnul jsem nové ovladače zvuku, jak mi radil Microsoft, chvíli mi zvuk nejel vůbec , potom po několikanásobé reinstalaci už ano. Takže mám nejnovější ovladače zvuku, večerní čtyřka mi konečně nespadla a dojel jsem ji. Snad to tak vydrží... Díkec a ahojky, Killer007.
  36. Daniel
    Neregistrovaný
    # 1. 2. 2012 21.27 | dvorak | Odpovědět Windows Vista Chrome 16.0.912.77
    nevite kolik stoji DVD MSTS MHD Olomouc dekuji za odpovedi.

    EDIT JENDA: Co měl znamenat ten spam pod tímto příspěvkem???!!! Takové jedince tu blokuju! Takže to bylo naposledy!!
  37. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 1. 2. 2012 21.56 | Odpovědět Windows 7 Firefox 9.0.1
    [cite=Daniel]nevite kolik stoji DVD MSTS MHD Olomouc dekuji za odpovedi.
    [/cite]
    DVD stojí 20 Kč + pokud nejsi z Brna musíš připočíst poštovné 34 Kč + balné 16 Kč. Takže dohromady 70 Kč.


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  38. Mazlik7777
    Uživatel

    Věk: 47
    Založeno: 21. 11. 2015 2.40
    Příspěvků: 1
    # 21. 11. 2015 2.50 | Pád hry | Odpovědět Windows 9 Mozilla 11.0
    Dobrý den, u aktivity večerní údržba tratě se aktivita najednou sekne kousek od zastávky U bystřičky. Nevíte prosím co s tím?
  39. Smithg851
    Neregistrovaný
    # 22. 3. 2017 21.38 | Odpovědět Windows 8 Netscape 4
    Excellently written writeup, doubts all bloggers offered the same content material because you, the internet is actually a greater location. Please maintain it up! cedddbadebdffeab

Fórum o tramvajové trati MSTS MHD OLOMOUC -> 2. Instalace tratě + MSTS BIN + problémy s tratí a programy -> Funkce tratě


Tagy:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo pětset dvacet čtyři:
*1**2**3**4**5**6**7**8**9**10**11**12**13**14**15**16**17**18**19**20**21**22*

Přihlášení: Login Heslo