Fórum o tramvajové trati MSTS MHD OLOMOUC -

**********Svůj dotaz zařaďte prosím do nějakého již vytvořeného tématu, nová témata a nepodepsané příspěvky budou kvůli přehlednosti smazána!**********

Fórum o tramvajové trati MSTS MHD OLOMOUC -> 2. Instalace tratě + MSTS BIN + problémy s tratí a programy -> spuštění hry

  1. FILIP
    Neregistrovaný
    # 5. 8. 2010 20.26 | texstura | Odpovědět Windows XP Firefox 3.5.11
    kde se nastavuje vipnutí textur těxh čudliku je tam moc a nejsou v angličině tak nevim prosím poradmi
  2. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 5. 8. 2010 20.54 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.5.11
    FILIP napsal:
    kde se nastavuje vipnutí textur těxh čudliku je tam moc a nejsou v angličině tak nevim prosím poradmi

    Rád bych poradil, ale absolutně nechápu tvůj dotaz


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  3. Rem
    Uživatel

    avatar
    Věk: 28
    Založeno: 24. 12. 2008 15.38
    Příspěvků: 158
    # 6. 8. 2010 10.46 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.5.11
    FILIP napsal:
    kde se nastavuje vipnutí textur těxh čudliku je tam moc a nejsou v angličině tak nevim prosím poradmi


    Když se na něco ptáš, zkus ze sebe vyprodukovat logickou větu s aspoň trochu konkrétním popisem problému. Né takový textový zblivanec, naprosto nečitelnej a nic neříkající.

    Zajímavosti nejen z MHD
  4. des.J. Hask
    Neregistrovaný
    # 14. 9. 2012 19.29 | Odpovědět Windows 7 Chrome 21.0.1180.89
    chci se zeptat jak spustím hru,??
  5. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 21. 9. 2012 11.30 | Odpovědět Windows 7 Firefox 15.0.1
    des.J. Hask napsal:
    chci se zeptat jak spustím hru,??

    Klikneš na ploše na ikonu Train simulator


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  6. pepa
    Uživatel

    Věk: 16
    Založeno: 9. 1. 2013 18.05
    Příspěvků: 27
    # 9. 1. 2013 18.13 | po spuštění hry | Odpovědět Windows 7 Chrome 23.0.1271.97
    Po spuštění hry bez chybového hlášení se mi v adresáři ve hře nezobrazí olomouc2.
  7. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 11. 1. 2013 0.44 | Odpovědět Windows 7 Firefox 17.0
    pepa napsal:
    Po spuštění hry bez chybového hlášení se mi v adresáři ve hře nezobrazí olomouc2.

    Pokud se postupuje dle návodu, musí vše fungovat na 100%. Za tímto si stojím. Prostě všechny složky z rozbaleného raru se musí vložit tam, kam patří. Takže je-li v rozbalené složce složka Train simulator, patří do PC do složky Microsoft games... Toto je základní znalost PC.


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  8. pepa
    Uživatel

    Věk: 16
    Založeno: 9. 1. 2013 18.05
    Příspěvků: 27
    # 11. 1. 2013 7.49 | RE: | Odpovědět Windows 7 Chrome 23.0.1271.97
    Někde jinde na foru jsem si četl že má být v routers 8020 složek a já jich mám pouze 6352.
  9. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 11. 1. 2013 18.14 | Odpovědět Windows 7 Firefox 18.0
    pepa napsal:
    Někde jinde na foru jsem si četl že má být v routers 8020 složek a já jich mám pouze 6352.

    Takhle je to správně u stažené verze (počet se u různých verzi liší). Po extrahování z raru kliknout do složky MSTS Olomouc a pak pravým na složku Train simulator, dát vlastnosti a musí sedět počet souborů jako na obrázku.



    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  10. pepa
    Uživatel

    Věk: 16
    Založeno: 9. 1. 2013 18.05
    Příspěvků: 27
    # 13. 1. 2013 13.07 | RE: | Odpovědět Windows 7 Chrome 23.0.1271.97
    Toto jsou obě části(2) MSTS Olomouc dohromady sloučeny, při stahování tam byli 2 rary, které mají stejný název.
  11. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 13. 1. 2013 14.16 | Odpovědět Windows 7 Firefox 18.0
    pepa napsal:
    Toto jsou obě části(2) MSTS Olomouc dohromady sloučeny, při stahování tam byli 2 rary, které mají stejný název.

    Člověče, četl jste návod u odkazů na stažení?
    JASNĚ je tam napsáno, Stáhněte oba soubory a pak klikněte na soubor s "part1" a dejte extrahovat. Tím se oba soubory spojí a vytvoří se složka MSTS OLOMOUC...


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  12. pepa
    Uživatel

    Věk: 16
    Založeno: 9. 1. 2013 18.05
    Příspěvků: 27
    # 13. 1. 2013 14.50 | Odpovědět Windows 7 Chrome 23.0.1271.97
    [cite=mstsolomouc]Člověče, četl jste návod u odkazů na stažení?
    JASNĚ je tam napsáno, Stáhněte oba soubory a pak klikněte na soubor s "part1" a dejte extrahovat. Tím se oba soubory spojí a vytvoří se složka MSTS OLOMOUC...
    [/cite] Nyní jich tam mám 16 383 souborů, 34 složek.
  13. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 13. 1. 2013 22.37 | Odpovědět Windows 7 Firefox 18.0
    pepa napsal:
    Nyní jich tam mám 16 383 souborů, 34 složek.

    No tak to je špatně, že. Tolik jich máte, když máte pouze jeden ze stažených souborů, nebo druhý stažený soubor máte v jiné složce .
    Takže ještě jednou a naposledy. Stáhnete oba rary například na plochu PC tedy:
    MSTS OLOMOUC.part1
    MSTS OLOMOUC.part2

    Potom kliknete na MSTS OLOMOUC.part1 a dáte extrahovat zde.
    Počkáte a vytvoří se vám složka MSTS OLOMOUC, do ní kliknete, pak kliknete jednou na Train simulator, pravým tlačítkem myši dáte vlastnosti a bude tam 17 792 souborů. Pokud ne, stáhněte soubory znovu. Pokud ani pak nebude počet souhlasit, kašlete na MSTS Olomouc.



    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  14. Matess
    Neregistrovaný
    # 14. 1. 2013 12.17 | Odpovědět Windows 7 Opera 12.12
    Jendo, obdivuju tvoje nervy :DDD
  15. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 14. 1. 2013 21.29 | Odpovědět Windows 7 Firefox 18.0
    Matess napsal:
    Jendo, obdivuju tvoje nervy :DDD

    Dík, to víš, učitelské vzdělání mi dalo dobrou průpravu.
    A to ještě nevíš, jaké případy mi chodí e-mailem. Ale je fakt, že už vše neřeřím tolik, jako dřív. Apaticky odkážu na návod či neodpovím vůbec. Stažené verze prostě neřeším, ať si lidi poradí sami.

    Když jsem si dnes stahoval mapu do OMSI, u které, aby fungovala, bylo potřeba stáhnout dalších x desítek věcí, jsem si uvědomil, jak jsem všem Olomouc naservíroval se vším všudy...


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  16. Patrik
    Neregistrovaný
    # 12. 4. 2013 14.18 | Ostrava | Odpovědět Windows 7 Opera 12.11
    Ahoj,stáhnul jsem sem si Ostravu,když hru spustím tak se začne nahrávat jak dojde nahrávání do půlky hra se sama ukončí. Hra tohle nkdy nedělala až když sem si stáhnul Ostravu.
  17. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 14. 4. 2013 15.30 | Odpovědět Windows 7 Firefox 20.0
    Patrik napsal:
    Ahoj,stáhnul jsem sem si Ostravu,když hru spustím tak se začne nahrávat jak dojde nahrávání do půlky hra se sama ukončí. Hra tohle nkdy nedělala až když sem si stáhnul Ostravu.

    Je potřeba používat olomoucký GLOBAL. Tedy z olomoucké instalace nakopírovat složku GLOBAL a vložit do PC do hry (do složky Train simulator).


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  18. qoiko
    Uživatel

    Věk: 47
    Založeno: 13. 6. 2013 16.50
    Příspěvků: 1
    # 13. 6. 2013 17.06 | Microsoft Train Simulator | Odpovědět Windows 7 Firefox 21.0
    Chtěl bych se zeptat, zda mi bude hra fungovat, když si koupim Microsoft Train Simulator exclusive? a kdy se bude znovu hra prodavat?
  19. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 14. 6. 2013 0.02 | Odpovědět Windows 7 Firefox 21.0
    qoiko napsal:
    Chtěl bych se zeptat, zda mi bude hra fungovat, když si koupim Microsoft Train Simulator exclusive? a kdy se bude znovu hra prodavat?
    Ano, exclusive funguje. Kde ji budeš kupovat? Podle mých info je všude vyprodaná
    MSTS OL se už prodávat nebude, stáhneš si jej.


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  20. pepa
    Uživatel

    Věk: 16
    Založeno: 9. 1. 2013 18.05
    Příspěvků: 27
    # 14. 6. 2013 7.05 | sorry | Odpovědět Windows 7 Chrome 27.0.1453.110
    mstsolomouc napsal:
    Ano, exclusive funguje.

    Jendo v čem je exklisive lepší něž normální msts?
  21. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 14. 6. 2013 8.52 | Odpovědět Windows 7 Firefox 21.0
    pepa napsal:
    Jendo v čem je exklusive lepší něž normální msts?

    V ničem, je to úplně stejná hra, jen se to liší tím názvem.


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  22. qoiko
    Neregistrovaný
    # 14. 6. 2013 14.36 | olmik | Odpovědět Windows 7 Firefox 21.0
    Ještě nevím kde si ji budu kupovat, kdyby jsi mi něco doporučil, byl bych rád.
  23. Patin
    Neregistrovaný
    # 30. 6. 2013 17.08 | MSTS BIN | Odpovědět Windows 8 Chrome 27.0.1453.116
    Čus, když chci nainstalovat MSTS-bin tak mi to napíše : Soubor C:/Program Files (x86)/Microsoft Games/Train Simulator/train.exe neodpovídá předchozí verzi a nelze jej aktualizovat. A to mám Windows 8 a na 7 mi to jde úplně. Předem děkuju za radu.
  24. Marek
    Neregistrovaný
    # 20. 6. 2016 19.01 | Dotaz o spusteni hry MHD OLOMOUC | Odpovědět Windows 8 Opera 38.0.2220.31
    Ahoj rad bych se zeptal jestly mi hra MHD OLOMOUC pojede kdys mam nainstalovanou trat 321.
  25. petr95
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 29. 11. 2008 16.39
    Příspěvků: 139
    # 5. 7. 2016 11.53 | RE: MSTS BIN | Odpovědět Android 5.1.1 Chrome 51.0.2704.81
    http://mstsbin.uktrainsim.com/cz/download.htm

    Přečti si to celé hlavně to ve žlutém...

    Odpovídám pozdě ale lepší pozdě než nikdy :D
  26. petr95
    Uživatel

    Věk: 22
    Založeno: 29. 11. 2008 16.39
    Příspěvků: 139
    # 5. 7. 2016 11.57 | RE: Dotaz o spusteni hry MHD OLOMOUC | Odpovědět Android 5.1.1 Chrome 51.0.2704.81
    Hru jsem spouštěl přes train store... pomocí něho můžeš mít více různých trati pohromadě..... více na forum.msts.cz



Fórum o tramvajové trati MSTS MHD OLOMOUC -> 2. Instalace tratě + MSTS BIN + problémy s tratí a programy -> spuštění hry


Tagy:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo třista osmdesát :
*1**2**3**4**5**6**7**8**9**10**11**12**13**14**15**16**17**18**19**20**21**22*

Přihlášení: Login Heslo