Fórum o tramvajové trati MSTS MHD OLOMOUC -

**********Svůj dotaz zařaďte prosím do nějakého již vytvořeného tématu, nová témata a nepodepsané příspěvky budou kvůli přehlednosti smazána!**********

Fórum o tramvajové trati MSTS MHD OLOMOUC -> 2. Instalace tratě + MSTS BIN + problémy s tratí a programy -> Hlášení zastávek

  1. Romčš
    Neregistrovaný
    # 10. 4. 2011 13.46 | hlášení | Odpovědět Windows 7 Firefox 3.6.16
    Dobry den prosim, jak se da na msts 1 nastavit hlaseni zastavek ?? dekuji
  2. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 10. 4. 2011 13.47 | Odpovědět Windows 7 Firefox 3.6.16
    Romčš napsal:
    Dobry den prosim, jak se da na msts 1 nastavit hlaseni zastavek ?? dekuji

    U Windows 7 je důležité mít nastaveno "spouštět jako správce". Pak hlásič funguje v pohodě.
    Návod zde.
    Program hlasič_msts.exe musí být na disku, kde je hra MSTS - nejlépe ve složce Train simulator.


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  3. standa601
    Uživatel

    Věk: 16
    Založeno: 16. 2. 2012 18.45
    Příspěvků: 12
    # 16. 2. 2012 18.57 | hlaseni | Odpovědět Windows 7 Firefox 10.0
    dobry den prosim, hlaseni mi jde kromě upozorneni na kradeze, jak je to mozne?? dekuji
  4. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 16. 2. 2012 20.02 | Odpovědět Windows 7 Firefox 10.0.1
    standa601 napsal:
    dobry den prosim, hlaseni mi jde kromě upozorneni na kradeze, jak je to mozne?? dekuji

    Stáhni si aktivitu Sobotní služba na lince 4, kde je nejnovější aktuální verze hlášení zastávek. A u Windows 7 je třeba pouštět program hlásič_msts.exe jako SPRÁVCE!


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  5. standa601
    Uživatel

    Věk: 16
    Založeno: 16. 2. 2012 18.45
    Příspěvků: 12
    # 18. 2. 2012 17.28 | nejde mi hlaseni | Odpovědět Windows 7 Firefox 10.0
    dobry den , jak to ze mi nejde to nove hlaseni kdyz jsem udelal to co jste mi rekl? dekuji
  6. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 18. 2. 2012 19.35 | Odpovědět Windows 7 Firefox 10.0.1
    standa601 napsal:
    dobry den , jak to ze mi nejde to nove hlaseni kdyz jsem udelal to co jste mi rekl? dekuji

    Je třeba lépe popsat problém. Z výše uvedeného jsem pochopil, že vše funguje, jen nejde přehrát hlášení CTRL+K které upozorňuje na krádeže. U které je to zvukové stopy? Všechny to nemusí mít nastavené. Takže Ctrl+R,D,H atd funguje OK? Nová verze hlášení nefunguje? Tím je myšleno co přesně???Nejsem jasnovidec, takže opravdu nemůžu vědět, co s tím je. Vliv může mít mnoho dalších okolností. Já si stojím za tím, že MSTS Olomouc funguje naprosto správně, když se postupuje dle návodu.


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  7. standa601
    Uživatel

    Věk: 16
    Založeno: 16. 2. 2012 18.45
    Příspěvků: 12
    # 19. 2. 2012 10.11 | hlaseni | Odpovědět Windows 7 Firefox 10.0
    dobry den, omluvám se měl jsem na mysli tu novou verzi hlaseni (jedu sobotní službu na 4 a u přejezdu tam mačkám Ctrl+u a nic neslišim, ma se tam prece mluvit ridic s dispecerem jestli muze jet) a nové hlasení Ctrl+R,D,H atd nefunguje.je to myslim u vsech stop, ale nejsem si jistý.vsechny tyto nahrávky tam jsou uložené.to vím.ja si mysím že to je tím že je ta aktvita sobotní služba na 4 je tam špatně nainstalovana.
  8. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 19. 2. 2012 12.12 | Odpovědět Windows 7 Firefox 10.0.1
    standa601 napsal:
    dobry den, omluvám se měl jsem na mysli tu novou verzi hlaseni (jedu sobotní službu na 4 a u přejezdu tam mačkám Ctrl+u a nic neslišim, ma se tam prece mluvit ridic s dispecerem jestli muze jet) a nové hlasení Ctrl+R,D,H atd nefunguje.je to myslim u vsech stop, ale nejsem si jistý.vsechny tyto nahrávky tam jsou uložené.to vím.ja si mysím že to je tím že je ta aktvita sobotní služba na 4 je tam špatně nainstalovana.

    Problém bude v hlásiči. Nevím co máte za verzi ani číslo objednávky, ale použijte program Hlasič_msts.exe co je na DVD. Ten funguje 100%.


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  9. jakib dpmo
    Neregistrovaný
    # 19. 2. 2012 13.49 | Odpovědět Linux Safari 533.1
    Zkus te spustit hlasic pres ...microsoftrain/routes/olomouc2/hlasic.
  10. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 19. 2. 2012 17.52 | Odpovědět Windows 7 Firefox 10.0.1
    Informace k hlásiči a řešení některých problémů je k nalezení zde.


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  11. standa601
    Uživatel

    Věk: 16
    Založeno: 16. 2. 2012 18.45
    Příspěvků: 12
    # 20. 2. 2012 17.24 | RE: | Odpovědět Windows 7 Firefox 10.0
    dobry den tak prece jenom jste měl pravdu tak dekuji vam moc.
  12. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 20. 2. 2012 21.00 | Odpovědět Windows 7 Firefox 10.0.1
    standa601 napsal:
    dobry den tak prece jenom jste měl pravdu tak dekuji vam moc.

    To jsem rád, ony totiž existují minimálně 2 verze hlásiče, ta co je u Olomouce umí přehrávat i vybrané hlášení pomocí kódů (ctrl+něco) a pak je starší, která toto neumí. Ta byla součástí MSTS Ostrava či šla stáhnou na netu, takže možná jste měl tuto. Hlavní je, že již funguje.


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!

Fórum o tramvajové trati MSTS MHD OLOMOUC -> 2. Instalace tratě + MSTS BIN + problémy s tratí a programy -> Hlášení zastávek


Tagy:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo čtyřista dvacet osm:
*1**2**3**4**5**6**7**8**9**10**11**12**13**14**15**16**17**18**19**20**21**22*

Přihlášení: Login Heslo