Fórum o tramvajové trati MSTS MHD OLOMOUC -

**********Svůj dotaz zařaďte prosím do nějakého již vytvořeného tématu, nová témata a nepodepsané příspěvky budou kvůli přehlednosti smazána!**********

Fórum o tramvajové trati MSTS MHD OLOMOUC -> 2. Instalace tratě + MSTS BIN + problémy s tratí a programy -> problém

  1. Jan Pachel
    Neregistrovaný
    # 11. 2. 2012 8.36 | Odpovědět Windows 7 Firefox 10.0
    prosím nevíte jak odstranit chybnou instalaci aktividy do hry MSTS nevím kde to najít ??,
  2. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 11. 2. 2012 10.34 | Odpovědět Windows 7 Firefox 10.0
    Jan Pachel napsal:
    prosím nevíte jak odstranit chybnou instalaci aktividy do hry MSTS nevím kde to najít ??,

    Nevím co myslíš chybnou instalací aktivity. Odstranit jde těžko. Leda že jsou všechny soubory označeny přesně názvem aktivity... Co ti to píše za chybu a u jaké aktivity???


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  3. Jan Pachel
    Neregistrovaný
    # 11. 2. 2012 14.28 | RE: | Odpovědět Windows 7 Firefox 10.0
    já jsem tam dával aktivitu ze stránky Musova železnice.cz a ukazuje to chyby př CD 180 atd , CD 163/CD 163247 ENG tyto chyby tak to zkusím v pondělí odinstalovat MSTS a znovu naistalovat :-)
  4. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 12. 2. 2012 10.38 | Odpovědět Windows 7 Firefox 10.0
    Jan Pachel napsal:
    já jsem tam dával aktivitu ze stránky Musova železnice.cz a ukazuje to chyby př CD 180 atd , CD 163/CD 163247 ENG tyto chyby tak to zkusím v pondělí odinstalovat MSTS a znovu naistalovat :-)

    No jo, u ostatních tratí to není tak jednoduché jako u MSTS Olomouc. Tam musíte postahovat aktivitu, vozidla, kabiny, zvuky vozidel...


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  5. Jan Pachel
    Neregistrovaný
    # 12. 2. 2012 17.07 | Odpovědět Windows 7 Firefox 10.0
    a jak to mám odstranit ??
  6. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 12. 2. 2012 17.26 | Odpovědět Windows 7 Firefox 10.0
    Jan Pachel napsal:
    a jak to mám odstranit ??

    Napiš mě odkaz přesně na to, co jsi stáhl a do jaké tratě to bylo.


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  7. Jan Pachel
    Neregistrovaný
    # 12. 2. 2012 17.30 | Odpovědět Windows 7 Firefox 10.0
  8. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 12. 2. 2012 18.33 | Odpovědět Windows 7 Firefox 10.0
    Jan Pachel napsal:
    http://www.musova-zeleznice.wbs.cz/ první 2 aktivity

    Zkus ze složky Train simulator/Trains/Consists vymazat tyto soubory.
    Používají je tyto aktivity. Můžou ti ale chybět v jiných aktivitách co pro ty tratě máš... Takže je dej pryč a někde si ulož třeba. Nicméně tento problém nemá vůbec nic společnýho s Olomoucí...


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  9. Jan Pachel
    Neregistrovaný
    # 12. 2. 2012 18.50 | Odpovědět Windows 7 Firefox 10.0
    dík moc
  10. Jan Pachel
    Neregistrovaný
    # 15. 2. 2012 16.55 | Odpovědět Windows 7 Firefox 10.0.1
    proč se mě v aktivitě sobotní linka 4 furt ukazuje naípiš námestí hrdinu vubec tam nemohu hodit pomci ctrl 7 pavlovičky a nová ulice ??
  11. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 15. 2. 2012 19.22 | Odpovědět Windows 7 Firefox 10.0.1
    Jan Pachel napsal:
    proč se mě v aktivitě sobotní linka 4 furt ukazuje naípiš námestí hrdinu vubec tam nemohu hodit pomci ctrl 7 pavlovičky a nová ulice ??

    Protože děláš všechno opačně než máš!!! Neměnil jsi náhodou nápis podle návodu???
    To se má udělat až poslední kolo na konečné NOVÁ ULICE s odjezdem 12:45!!!!!!!!.

    Božeeeeeeeeeeeeee.
    Takže podle návodu vrať nápis zpět.

    Další vzkazy k aktivitě patří do příslušného vlákna aktivity!!!


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  12. cooljay
    Neregistrovaný
    # 30. 9. 2012 19.43 | Odpovědět Windows 7 Firefox 15.0.1
    v aktivitě Odpolední sedmička vždycky když jedu tou výlukou přes centrum, tak za tou smyčkou za Priorem stojí souprava T3 na lince 2, potom mi přesně v 13:56 hra zatuhne a vypne se :(
    Nevíte jak tento problém vyřešit?
  13. Adam
    Neregistrovaný
    # 12. 10. 2012 17.02 | Odpovědět Windows 7 Firefox 15.0.1
    Dobrý den,
    minulý týden jsem si instaloval do MSTS Pražské metro. Trať mi blbla, a tak jsem to vrátil zpět, ale od té doby se tramvaje v nové verzi dají ovládat pouze klávesami ze staré verze. Nevíte, co s tím? Děkuji :)
  14. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 15. 10. 2012 16.44 | Odpovědět Windows 7 Firefox 15.0.1
    [cite=Adam]Dobrý den,
    minulý týden jsem si instaloval do MSTS Pražské metro. Trať mi blbla, a tak jsem to vrátil zpět, ale od té doby se tramvaje v nové verzi dají ovládat pouze klávesami ze staré verze. Nevíte, co s tím? Děkuji :)[/cite]
    Moc to nechápu. Jak klávesami ze staré verze?? Jako že po zmáčknutí B nezní bzučák? Upřesni to.


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  15. Adam
    Neregistrovaný
    # 19. 10. 2012 14.24 | Odpovědět Windows 7 Firefox 16.0
    No, zadám si třeba aktivitu s přejezdem z 6 na 4 a mám tam vozidlo s nové verze, ale po zmáčknutí X se mi ozve bzučák, když zmáčknu B, tak krátký zvonek atp. Nevím, co s tím. Děkuji :)
  16. Filip8399
    Uživatel

    Věk: 18
    Založeno: 4. 11. 2012 18.10
    Příspěvků: 1
    # 4. 1. 2013 19.17 | Odpovědět Windows 7 Firefox 17.0
    Zdravím, mám problém s objektem nádraží. Při spouštění tratě mi to řekne, že model nádraží nemohl být otevřen a jestli chci pokračovat. po spuštění hry tam opravdu není. Poradil by mi někdo co s tim?? Díky :-)
  17. Mystik
    Neregistrovaný
    # 23. 3. 2013 13.16 | Odjezd | Odpovědět Windows 7 Chrome 25.0.1364.172
    Ahoj! Nevím jestli se to tu už řesilo, ale mám problém že mi v žádné aktivitě nejde odjet pokud začínám na nové ulici. :( docela mě to štve protože si nemůžu zahrát některé aktivity.
  18. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 23. 3. 2013 17.39 | Odpovědět Windows 7 Firefox 19.0
    Mystik napsal:
    Ahoj! Nevím jestli se to tu už řesilo, ale mám problém že mi v žádné aktivitě nejde odjet pokud začínám na nové ulici. :( docela mě to štve protože si nemůžu zahrát některé aktivity.

    Projeď si cvičnou jízdu a určitě se naučíš vozidlo rozjet za jakékoliv situace.
    PS: (Y) klávesa to jistí...


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  19. Milan
    Neregistrovaný
    # 14. 4. 2013 9.15 | Zamrznutí ovládání | Odpovědět Windows 7 Chrome 26.0.1410.64
    Ahoj,

    objevil se mi takový zvláštní problém. Když jsem hru nainstaloval poprvé a vložil MHD Olomouc, tak fungovala hra naprosto bez problémů. Včera jsem si stáhl a nainstaloval 5 nových aktivit co zde nabízíte (a nejsou součástí DVD) a najednou mi přestalo fungovat ovládání. Tak jsem celou hru kompletně odinstaloval a smazal a nainstaloval do jiného adresáře a po natažení MHD už mi to nefunguje ani bez dodaných nových aktivit. Přitom ostatní tratě ve hře fungují.
    A konkrétně: fungují jen tlačítka Q, A, D a H, přičemž přidání rychlosti se děje ihned na 100 %, ale šalina mi couvá, protože W a S vůbec nereagují.
    Nevíte čím to může být? Díky moc!
  20. Milan
    Neregistrovaný
    # 14. 4. 2013 14.38 | RE: Zamrznutí ovládání | Odpovědět Windows 7 Chrome 26.0.1410.64
    Tak už to najednou začalo fungovat, tak se omlouvám za zbytečný dotaz, můžete ho smazat :)
  21. tom168
    Uživatel

    avatar
    Věk: 17
    Založeno: 17. 7. 2013 11.41
    Příspěvků: 1
    # 17. 7. 2013 11.46 | problem | Odpovědět Windows 7 Opera 12.16
    nevím proč ale do windows 7 mi nejde nainstalovat microsoft train simulator ktery je
    k MSTS olomouc potřeba potřebovalbych poradit .
  22. mstsolomouc
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 5. 11. 2007 23.52
    Příspěvků: 752
    # 18. 7. 2013 23.52 | Odpovědět Windows 7 Firefox 22.0
    tom168 napsal:
    nevím proč ale do windows 7 mi nejde nainstalovat microsoft train simulator ktery je k MSTS olomouc potřeba potřebovalbych poradit .

    Zde jsou cenné rady.


    Admin Jenda MSTS.
    Nepodepsané příspěvky budou smazány!
  23. PM
    Neregistrovaný
    # 29. 11. 2014 17.51 | Odpovědět Windows 7 Firefox 33.0
    Nainstaloval jsem do MSTS simulátor přažského metra B a od té doby mi nefunguje Olomouc. Když jsem odinstaloval celý MSTS i s Olomoucí a znova nainstaloval, pořád Olomouc nejde a v tratích je to "pitomý" metro. Co mám dělat? Díky

  24. Neregistrovaný
    # 7. 2. 2015 10.55 | dotaz | Odpovědět Windows 7 Chrome 40.0.2214.94
    Jde i MSTS Olomouc nainstalovat ke hře trainz simulátor 2012 aby fungovat ?

    předem děkuji za odpověď
  25. Mirek T.
    Neregistrovaný
    # 10. 2. 2015 14.05 | RE: dotaz | Odpovědět Windows 9 Chrome 34.0.1847.131
    To, asi těžko, jsou to odlišné záležitosti.
  26. Tramvaje.cz
    Uživatel

    Věk: 17
    Založeno: 27. 5. 2015 16.29
    Příspěvků: 1
    # 27. 5. 2015 16.57 | Pomoc | Odpovědět Windows 7 Chrome 42.0.2311.152
    Potřeboval bych poradit jak do windows 7 mi nejde Microsoft Trainz simulátor, předtím než nám vyhořel hard disk tak mi normálně šel.

    moc všem děkuji za nějakou pomoc

    s pozdravem pěkného dne

Fórum o tramvajové trati MSTS MHD OLOMOUC -> 2. Instalace tratě + MSTS BIN + problémy s tratí a programy -> problém


Tagy:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvacet tři:
*1**2**3**4**5**6**7**8**9**10**11**12**13**14**15**16**17**18**19**20**21**22*

Přihlášení: Login Heslo